-
[emoji444][emoji445][emoji445][emoji444][emoji445][emoji445][emoji444][emoji445][emoji445][emoji444][emoji445][emoji445]
Yineee yeşillendiiiii,
Fııındık dallarıııı
[emoji444][emoji445][emoji444][emoji445][emoji444][emoji444][emoji445][emoji444][emoji444][emoji445][emoji445][emoji445]
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Çinde durum iyi değil. Dünya sağlık örgütü alarm verdi. 1 günde 1 milyon vaka. Sebep ise, yasakların gevsetilmesi ve toplu Corona testlerinden vazgeçilmesi diyor insanlar. Yoğun bakımlar dolmuş. Uluslararası kanalkara bakınca , çin de durum vahim
B.7 varyantı deniliyor ve Hindistan'da da görülmeye başlamış bu varyant ve 5000 den fazla can aldı 1 günde diyor yetkililer
Bir çok ülke Çin ile sınırları kapatmayı görüşüyor şu anda
Çin de okullarda eğitime ara verildi bir çok eyalette ve yeniden Corona li insankari kilit altına alıyorlar
Mevzu Çin'e mRNA aşısı satmak için mi alevlendirildi?
800 milyon Çinli 3 ay içinde hasta olacak ve 1 milyon tanesi ölecek şeklinde analiz yapıyor istatistik uzmanları
Bu lanet virüsun bu kaçıncı varyantı?
Dünya yeni bir dalgayı kaldıramaz. Ekonomiler göçer tüm dünyada
İnşaallah testler ile kısa zamanda izole edilir virüs
-
-
Bakalım 1,5 mılyon uzerı bekleyen ıle kapadı, bakalım yalan mı yoksa feyk alıs emırlerı mı yarın bellı olur. bu arada hesapladım a1 arz olunca sadece 20 tl defter degerı bıze a1 den gelecek, 5 tl de normal defter degerı ettı 25 tl hısse fıyatı 2 tl de son donem kar dan gelse ettı 27 tl. mart ortasına kadar en az bu rakam olması lazım. a1 ın % 44 bızım. ayrıca bedelsız ve temettu beklıyorum.. normalde ıstırakı arz olan tum sıreketler arzdan once vermış.. hayırlısı murat guler. artık hakkında olumlu yazılmaya başlandı hem forum hem twetterda. bakalım devam edecek mı, yoksa yarın ele verecek mı ?
-
Bu arada bu güler holdıng , gedık ın sahıbı ınveo holdıng gıbı olabılır mı? 190a kadar cıkmıstı ınveo hısse fıyatı, tamam salladım ama o kadar bezer kı, 2. nınde aracı kurumu var, enerjı ve saglık şirketlerı var. ve ınveo nun patronu gıbı gulerın patronuda banka kuracagım dedı. gercı ınveo kurdud o fıyatlara gıttı. a1 ın arzında bellı olur banka hıkayesı. çok az kaldı
-
ınveo nun iştirakı gedık de banka kurulacagı kapı geldıgınde gedık 5 tl den 30 a gıttı, şimdi rtalbın % 43 pay sahıbı oldugu a1 halka arzından gelecek para ıle banka kurulacaksa bu durumda rtalbda 40 lara gıdebılır. bu cevaplar çok kısada bellı olur. zaten patron murat guler 2 yıl once banka kuracagım demıstı. bence gec bıle kaldı.. hersey gedık ın hıkayesı gıbı olursa rtalbde 40 lara bıle gıdebılır. haırlısı bır aya a bellı olur. rtalb haftaya tavan serırısıne devam etsın. ben bu durumu bankanın ayak seslerı dıye anlarım..haftaya bellı olur
-
Bari şu laboratuvar tüplerine alınan örneklerin dibinde ki izolasyon sıvısı denilen kimyasalinenzimini yapaydiniz yaww.
Besiyer sıvı dediğiniz kimyasal formun hammaddesini yaoaydiniz bari. 6 yıldır besiyer sıvı üretimimiz var, yurtdışından hammaddesi dediğimiz enzimi almak yerine burada o hammaddeyi imal etmeyi becermis olmanız gerekirdi. Onca ARGE personel gideri olmuş milyonlarca lira, icad edilen bi halt yok ortada..
Artık birşey icad edin. Yada ARGE birimini kapatın. 6 yıldır tek icad, kulak temizleme çubuğu olmuş be yaaa . Onu icad etmek için mi harcandı 10 milyon lira?
Ümit Fırat hoca'ya güveniyoruz. Lakin güvenimiz azalıyor her geçen gün. Kot buldum , tmm emekli oldum modunda mi sayın hocamız?
Çin de Corona 1 günde 1 milyon fırlamış , hastanelerde adım atacak yer yok gibi gördüm dün çekilen videolarda. Kit üretim maliyetinin neredeyse Çin ile aynı fiyat. 7/24 çalışma ile 1 ay boyunca Stok yapmakta fayda var. Corona tehlikesinin seyrine göre süre uzatılır yada kısaltılır
BAE ile aramız düzeldi. İhracatı oraya yapmıştık. Şimdi katar Dubai Suudi arabia v.s de eklendi pazarimiza.
Çin 'e bile ihracat gündeme gelebilir
Hele ki şu 3'lü virüs tespit kiti Avrupa ve Amerika'da peynir ekmek gibi satar. Umarım onu biz icad etmişizdir
Sayın patron , Malatya'ya da kit üretim hattı kurabilir
-
Aylık grafiklere inanın ve güvenin asla sizi aldatmaz, en fazla süreç birazcık uzar. Gördüğünüz gibi, patron tahtacı cart curt hepsi hikaye demiycem, çünkü o grafiği patron ve tahtacı yapıyor.
AL SAT TUT Tavsiye içermez, heran taban da olabilir, bunlar günlük hareketler. Ay kapanışlar önemli. 3milyon 180 bin alışta