arkadaşlar ben de çok ümitle gelmiştim ama bu adamın ne yapacağı kestrilemiyor. bir gün 2 lira ykarı diğer gün 2 lira aşağı mı yapacak ki?
Printable View
arkadaşlar ben de çok ümitle gelmiştim ama bu adamın ne yapacağı kestrilemiyor. bir gün 2 lira ykarı diğer gün 2 lira aşağı mı yapacak ki?
Ek 15072
Günlük grafiğe göre kırmızı düşen kırılmadıkça bize rahat bir yükseliş yok gibi. Şu anki değeri 22.30 , eğer bu seviye üzerinden günlük kapanış yapabilirsek biraz daha rahatlarız.
Eğer bu seviye üzerine çıkamaz isek de bilançoya kadar yükselen ve düşen kırmızı arasındaki üçgen arasında hareketine devam edebilir.
Alış iştahı kesildiği anda gevşiyor...ne yapacağına insan pek karar veremiyor...açıkçası ne dün nede bu gün trade yapmadım...ama yapsaymışım daha iyi olacakmış...yapacak bir şey yok bizde bilançoyu bekleyeceğiz..bilanço ise her halükarda iyi bekliyorum...
bu havada iyi trade yapabileni ben alkışlıyorum...açıkçası ben yapamadım...biraz beklentim fazla olduğu için bu seviyelere burun kıvırıyorum...ama aza kanaat getirmek gerekiyormuş ki çoktan mahrum kalınmamalı..
Yükselten, düşüren hepsi aynı grup.
Neyse bilançoya kadar köşeye çekilip beklemek en iyisi. 2 gün üst üste yeşil gelmeden yükseliş trendi zor.
rezil herifler olm sizin anannız, babanız ,bacınız, avradınız ,çocuğunuz yok mu bu ne rahatlık, insanlar yatırım yapıyor siz kumara teşvik ediyorsunuz. mlletin ahını alıyoruz, küfür yiyoruz sevdiklerimizden çıkar mı çıkmaz mı hiç mi aklınıza gelmiyor.