İlk defa olmuyor. Finansallar bu derecede kötü olduğu sürece yükselisler hep spekülatif kalacaktır. Basladigi yere geri dönecektir. istikrarli bir yükseliş beklememek gerekir
Printable View
Daha da düşer mi
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa gündem haberleri genelde tutmuştur,kaplm ile ilgilide manipülasyon var dikkat dedi,bntas içinde demişti ve operasyon yiyen hisseleri genelde söyler yalnız dgklb olayını duyunca bende şaşırdım demekki birşeyler var
Uzun vadede ne olur bilinmez hayırlısı olsun
Tiber sonuç nedir sagol
Tiger bordagundem haberine göre ne olabilirki
Şirkete güvenmiyorsan yatırım yapmazsın burda da boş boş konuşup yatırımcının kafasını bulandırmazsın. O zaman bu kadar olumsuzluk varsa ne işin var diye sorarlar bu topikte değil mi . yada başka türlü derler ki bu spek veya başka yerlerin adamıdır. sen bide borsgundem kına yak düştü işte ne yapalım.
YTD.
Sen kafa bulandırmıyorsan kimse kafa bulandırmaz,adam al dememiş sat dememiş kendince yorum yapmış hemen adama kına yak felan ayıp kardeşim
Şimdi millet yukarda maliyetlendi hisse tekrar çıkmazda ky zarar ederse asıl kınayı sen yakmalısın çünkü olumsuz yorum yapacak biri senin bu yorumunu görünce yapmaz üslup konusunda kendini değiştir
Tiber progen geçmiş sayfalara baktum satmissiniz herhalde sebebi nedir sagolun
Gedik almış satmamış :) tiger bilemedin.
Yarın sabah seans sırasında belli olur mu ne olacağını
Kimse yazmıyor
2,12-2,26....
makas yine açık bugün!!!!!!!
Yani
Hacim de fena değil, agr. ort. 2,183...
Bi kumar oynanır yine...
Kar edipte kağıdı kötüleyenler çok ender bulunur. asıl ilginç olan bu olmalı.
Beni kastediyorsan yanlış anlamış ve algılamışsın..
Geriye doğru bakarsan kelebeğe hep teşekkür etmişimdir..!!!
2,12-2,26 aralığı, kâr marjını birkaç saat, hatta dakikada, kazanılan/kaybedilen para olarak görmüyorsan ve bunu kumar olarak da algılamıyorsan o senin yorumun..bilemem..
Gönderim Tarihi
17.04.2017 22:21:50
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Yeni Mağaza Açılışları Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Doğtaş markasının Samsun Bafra, Amasya ve Bursa mağazaları ile Kelebek markasının Isparta ve Bursa mağazaları hizmete açılmıştır. Açılan beş yeni mağaza ile birlikte yurt içinde Doğtaş markası 143 mobilya, Kelebek Markası ise 145 mobilya ve mutfak satış noktasına ulaşmıştır.
Şirketimiz tarafından 2017 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışında 44 yeni Doğtaş, 41 yeni Kelebek şubesi açılması hedeflenmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Haberler düşmeye devam ediyor, şirket büyümeye devam ediyor.
YTD.
Tam gaz
2,38-2,39 oldu.. Haydi bakalım..
Tavan olur mu ki
Borsagundem yatırımcı dostuydu hani haberi bile kaldırmışlar...
Evet, tavana 11 kademe kaldı...
Trende olan az da olsa küçük yatırımcılara bol kazançlar..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e3754e9b0.jpg
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.40'ın altına bırakmadılar. Umarım kapanışta bunun üzerinde kalır.
alan - satan görebilien şuan satan hangi kurumu? deli gibi satıyor.
Sıradan yatırımcı yorumlarına asla inanmamda borsagündemin yazıları genelde tutuyor diye bu hisseyi dün alacaktım korktum almadım listemdende çıkarmıştım
Şimdi borsagündeme sövsem haksızmıyım
haklısınız sayın tiger.zaten malum site dgklb ile ilgili yaptığı analiz haberinide sitesinden kaldırmış.ben dün o yazıya rağmen alım yapmıştım.mobilya vev yan sanayi bu kadar beklentili ve hareketliyken yakaladığı büyüme rakamıyla sektöründe pozitif ayrışan doğtaş'ı almadan edemedim.şimdilik beni mahçup etmedi umarım dgklb ile birlikteliğimiz uzun soluklu olur :) .YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!