vay vay bizim ki eşşeği de geçti ayıp zalim şey zaim ayıp yanlış eşşeğe oynamışız
Printable View
vay vay bizim ki eşşeği de geçti ayıp zalim şey zaim ayıp yanlış eşşeğe oynamışız
şirket ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi buraya yazmak yerine
şirketin yatırımcı ilişkileri bölümünde yetkili gözüken 3 ayrı kişi
var hepsine aynı mail i atın
belki zaim in bilgisi olur da ky nin hakkında düşündüklerini hisseder
gerçi hissetse ne olur hırsızlık iç organlardan ruha geçince boşuna çaba
:28::thumbdown::Sad:
desa bak ya zarar açıklıyor % 6 yapıyor ya kıskandım vallahi
genc arkadaşlar şirkete ulaşmaya calışın bu kadar zor olmasa bendeki telefonları calıyor ama acan yok arayın bilgi alın zarar etmezsiniz ilk defa 12 aylık ta böyle oluyor bilgi alın olmazsa borsa gündemi aarayın Orhan pala ya ulaşın daha önceki yazımdada belirtmiştim orhan bey el aatarsa mutlaka ayrıntılı bilgi verirler üşenmeyin ben yapabilecek olsam hemen aarardım bilgisayarı iyi kullanan gencler arayın sevaba girin şimdiden tşk.ytd.
Vurun tepesine kımıldamasın,,, bu seviyeler daha güzel :)
beni bekleyin firmayı zorlamayın,,,
kar getiripte fiyata basılıyorsa ne güzel,,,, neyi begenmiyorsunuz :)
gitmiyorsa gitmiyor zorlamı,,,
yok ne götüreyim.... öyle şeylerle işim olmaz olamazda zaten,,,
7 li rakamlar yakışıyor bu kâğıda,,,
gitmiyorsa düşmesi güzel,,,, salınım hareketlerine dikkat,,,
Gelene yapıştırıyor. Güzel,,,, alıcı buldugunnda veriyor,,,
Bu düşüş kaç gün sürer acaba?
Neredeyse piyasa 100 e gelecek,,,,
kfr,,, gıda 12 aylık 9,8 milyon küsür ,,, kafayı kaldırmış,,, birikmişleri bir dünya oldu,,, yakında koparsa şaşırmam,,
referandum vs derken bunun daha çok karnı ağrır,,,
naz yapan patron kâğıdı edip bile uyandırıldı. yarın durumu daha hareketli olabilir, değerleme raporundan,,,
mehmet bey
sizin şu çok saygın şimdiye kadar ne dedi ise olan ZAFER bey ne der bu duruma acep
sizce bu bilanço ve bu patron temettü verir gibi görünüyor mu :kahkah:
tamam gençler ihtiyarlar herkes arasın hatta sıçıp sıvasın
ama
sizin eski tanışıklığınız da var
siz de bir ZAFER beyi bir arasanız
belki size bir şeyler söyler
ne de olsa saygın bey:kahkah:
ben size birşey söyleyeyim mi
hırsız patron un yanında düzgün adam çalışmaz
düzgün adam da hırsız çalıştırmaz
.ok .oku kenefte bulur
ha kenef neresi derseniz
daha da görüp anlamadı iseniz benim başka sözüm de yok
sevgili küçük yatırımcı
böyle patron güdümlü düşük hacimli
dandik hisse senetlerinden dünyaları kazanacaksın
deseler inanmayın ve uzak durun
bu gibi patronlar çeşitli yöntemler ile hem devleti hem ky yi sürekli
.üzerler bunlar bildiğiniz sülük ten farksızlardır
bulaşmayın bu tip hisselere
Senin su tekne isi ne zamadi volcor belki bizide yanina alirsin 3 5 kurus yevmiye verirsin bizede zaim den zalim degildirsinya baksana biz sermayeyi kediye yukledik
estağfurullah sn dego
18 mayıs da çekek den tezgah dediğimiz alana inecek
19 mayıs da başlarız
buyrun gelin başımın üstüne
çay kahve allah ne verdi ise
ben de artık sıkıldım yazmaktan
sizler olmasa ciddi yazasım yok da
ne bileyim böyle kansızlıklara dayanamıyorum
2 yıl önce de KERVAN ın ipini bulup pazara döktüm
yemediğim laf kalmadı forumda
geldikleri durum rezalet
bu arada biri 25 bin lot satış yazmış
ufak ufak alıyorlar
eğer ACAR ın satışı ve biterse yukarı yapar
zannedersem ama nereye kadar bilinmez
şu 7,80 deki mal giderse 9300 lot kadar ve ACAR ın ise
3 gün e kalmaz yukarı yapar
illa Zaim ACAR ı aldığına pişman ettiği gibi sattığına da pişman eder
ZULÜM ZAİM :kahkah:
buraada durumlar nasıl bizim eşşek napıyor otluyor di mi hala zıkkımın kökünü yesin
adamın biri gelmiş bütün satış kademelerinin sonunu 31 e bağlamış
iyi yapmış ZAİM in hakkını göstermesi açısından bayağı anlamlı olmuş
tabii
anlayana davul zurna az
anlamayana sivrisinek davul :kahkah:
bu arada mehmet bey geldi okudu gitti
acaba çok saygın ZAFER bey ile görüştü mü ky adına
:Sad::oleyo::kmk:
7,80 deki satıcı 7,70 e çekmiş mal bitmek üzere sanırım
hadi hayırlısı
7.80 den sanırım 25.000 lot mal aldılar..
ya dostlar bu hisse de artık yazacak yeni birşey yok
hisse ye ilgi yok durumu tatsız
daha fazla yazıp malcı dostları üzmeye gerek yok
sanırım ACAR menkul ün malı bitince bir hareket olur ama
olmaz ise de şaşırmam
çok tuhaf çok tatsız bir hisse
borsa nereye gitti
bu rezil nereye gitti
kendinize ve paranıza iyi bakın
bol şans
saat biri beş geciyordu zafer beyi aradım bu ücüncü oluyor acmıyor cünkü telefonları calıyor aama acmıyor . başka yapabilecegim bir şey kalmadı eger alavere yapılıyorsa cehennem ateşinde ewvlatlarıyla beraber yansınlar ha bir şey yok ben böyle ümit ediyorum o zaman yapalıcak bir şey yoktelefonu acaydı 12 aylık bu bilancoyu acıklamalarının sebebini soracaktım hic kimsede senelerden beri bu zatları aramıyorlar hep lokma düş agzıma düş olmaz biraz araştırmacı olmak lazım bu adamlar istanbulda oturmuyormu arayın eger izmirde olsaydı en az on defa kapılarını araştırmıştım spk dan bilgi isteyin derimod halka bilgi vermiyor deyin bırakın acar menkulle ugraşmayıadamların elindeki30 bin lot olsa ne olur olmasa ne olur aaraştırın iş işten gecmeden saygılar ytd.
ne istiyorsunuz kagıttan, ne hali varsa görsün,,, 6 olsa ne olur , 7 olsa ne olur,,,
saat 11. den beri derimod şirketini arıyorum ama ondan önce defalarca zafer beyi aradım telefonlarını acmıyor şirkete ulaştım kendisyle görüşmek istedim toplantıda dediler konuyu sordular şirketin bilancosu ve şu anki kötü durumuyla ilgili görüşecegim dedim derimod batıyormu dedim nedir bu durum dedim yılbaşından beri borsa 15 bin puan cıktı derimod yüzde 10 aşagıda dedim ama kız beni dinledi bgenim size söyleyecek bir şeyim yok dedi sizi tuncay beye baglıyorum dedi genel müdür yardımcısı vede bu işlere kendisinin baktıgını söyledi tamam bagla dedim ama telefona sekreteri cıktı konuyu sordo bende söyleyince o da tuncay beyin tollantıda oldugunu söyledi kısacası durum bu ben genclere söyledim şirketi arayın diye ama gene arayan 60 yaşındaki ben oldum. yazan cok ama hepsi boş adamlar spk yı aradım yeminle şikayet etmek icin bir tana telefon hattı yok meil diyorlar ben ne anlarım artık bundan sonrası size kalmış benim bu son arayışımdır bu adamlarla ugraşamam. benim gücüm Allahtan ben onları rabbime havale ettim bir şirket 15 senedir yatırımcısına kazanddddddırmazmı yazıklar olsun kul hakkı yiyen cehennemde yansın agzıma gelenleri yazamıyorum şeytanlarından bulsunlar neden bu 12 aylık bilanconun hesabından kacıyorlar izah etsinler 12 karlar nereye gitti son yılların en soguk kışını yaşadık yazıklar olsun ytd. daha fazla yazdıkca tansiyonom şekerim fırlıyor birazda siz ilgilenin.
Karı ne yapacaklarini konuşuyorlardir.. bugün yarın kar payı haberi kap a düşer... verirmiki.. keşke verse...
helal olsun mehmet beye bilinçli bir yatırımcı,
istanbulda oturan derimod yatırımcıları bu zatlara ulaşmak bu kadar zormu izmirde olsalar dakikasında kapılarındaydım hesap sorardım yıllar boyu 12 aylıokta kar eden şirket ne olduda zarar etti öyle bir hesap sorardım ki... bir anım var kısaca söyleyeyim bundan 20 sene önce bende ege plas hissesi vardı böyle durumla karşılaştık önce telefonla hesap sordum benimde izmirli oldugumu ögrenince beni davet ettiler fabrikamızı gezin gelin öglen beraber yemek yiyelim dediler bu kadar ilgilendiler yani bana yakın hangi şirket olursa olsun hemen irtibata gecerim derimodu almadan Burcelik hissesi vardı ne ögrenmek istiyorsan verebilecekleri usulune uygun bilgileri veriyorlardı kulakları cınlasın Meryem hanım kızım bu senet işlerine bakan kişiydi daima baana güven verdi zamanı deldi cıktım cıkınca derimoda bulaştım keşke bulaşmaz olaydım bin pişmanım ama nafile yıllar öncaye gitsem asla tekstil şirketlerine bulaşmazdım yemin ediyorum derime bulaştıgım gün logomu alayım derimmi derken sermayesi düşük diye derime girdim işte o gün bittigim gün oldu ama nasip böyleymiş dedi,k sineye cektik logoyuı 1.9o dan alacaktım derimın 25 katı görün şansı ama dedigim gibi nasip patron hisselerinden uzak durun diyen gencler var haklılar 7 senedir derim elimde 8000 den elimde var 5 sene önce 8019 gördü şimdilerde en düşük sermayeli hisse oldu nerdeyse ama fiat yine aynı son kez diyorum bu 12 aylık bilanco nerede hesap sorun bu zatlara ulaşın.ytd heber bekliyoruz gencler.
gelene veriyorlar,,,,, ne ayakmış,,,