Balboa vardı kayıp oldu gitti nerde acaba
Printable View
Balboa vardı kayıp oldu gitti nerde acaba
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
[url=https://hizliresim.com/XEqdy3]https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png[/url
alan satanlar
https://twitter.com/tagokturk/status/922436281187078144
DAGHL Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -54.337
Saniyeler içinde 1.73 gördü.ayni şekilde geri geldi.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketi yapan kimdi pasta paylaşabilecek varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ey bu hissenin büyük ortagi hisseyi tikadın elini tasın altına koydugun yok aldın eline bütün lotları biri gelsede kaldırsa diye etrafa bakıp duruyorsun hangi lotla destek atsın acaba piyasada lotmu var hic düşünüyormusun sen borsa yatırımcısıysan ben borsayı bırakacagım bu bedellide parayı yatıracak sensin piyasada lotmu kaldı 50 bin lotu olan bu hissede 10. Sıraya girer sen çıkmadığın sürece ne patron bişe yapar nede yatırımcı gelir
Mahmut Nedim KOC akıllı adam valla bende düşünüyorum neden bu hissenin bilancosunda hic borcu yok diye ne gerek var faizle kredi kullanmaya ben dahil kağıda aşık olmuş yatırimcılar mevcut hele kendini borsacı zannedip kağıdı toplayan büyük oyuncular (finansörler) varken neden borçlansın 3 senede bir bedelli yapar büyük bir tutkuyla bağlanan finansörler parayı öder şirket sahibide yatırım yapar. Hisse tostop fakat gitmek bilmiyor kahvede toplansak okey oynayacak iki masa çıkmaz bu kadar oyuncu degil oduncu olan bir hisse daha görmedim
Ben olsam giyimdede bedelli yaparim ordada mal cok hisse 2.83 oluyor patron 400 bin lot satıyor hisse 2 liraya düşüyor. Dönüyor tekrar sattığından daha fazlasıni 2 den yerine koyduruyorlar madem yiyemiyecegin seyin altina neden yatıyon her iki hissedede yatırımcı potansiyelini çözmüş patron ne yapsa yeridir. İşi bilmeyen cavuslar döner ........ avuclar
Şu hissenin acizliğine bak endeks çıkarken bir kademe cıkmaz düşerken en önde maşallah hissenin büyük ortaklari günlük 5-10bin lot hisseyi karsılamayacaksınız madem neden tutuyorsunuz o kadar hisseyi yazıklar olsun size valla sizin gibi finansörler oldugu sürece patronun tuzu kuru öyle olmasa el atardı nasıl olsa sizin bu fiyatlardan satamayacaginızı biliyor satmadığınız sürecede bedelli parası çantada keklik bu gidişle hisse 1 tl. ye düşecek anası 1 TL olan hissenin danasını sizden kimse almaz unutmayın
Bu gidişle bizim hedef 2023 de gecer gibi duruyor
1 Tl ye kadar düşürmezseniz adam degilsiniz bir fıkra varya salatalıkcı ile karpuzcu valla ben salatalıkcıyım karpuzcular düşünsün
Senin gibi hissenin allah belasını versin
Gözaltı pazarına düşürmezseniz adam degilsiniz
Patron ile yurtseven izleyin bakim nereye kadar izleyeceksiniz cok kaldi 1.60 ta yerine gelsin bunun yeri 1.20-1.30 cok para kazandik koyacak yer bulamıyoruz sayenizde
Yüksek fiyatdan dagi holdinge dagi giyim hissesi alıp bedelliden gelen para indiregandi yapacaklar,tıpkı koç haddecilik hisse alım satımında yaptıkları gibi.bugün dagi yüzde 9 yükseldi holding değişmedi.ben spk ya şikayet ettim.yüzde doksan bedellisini iptal edecek spk sizde edin hakkınızı arayın derim.
Hem giyim hem daghl bir seansda en yüksek çıktığı yerden kapatsın cürüğünü degil saglam dişimi sökeceğim
Sayın okacha tamam şikayet edelim spk bedelliyi iptal etti diyelim ne olacak 2014 yılında spk birlesmeyi iptal etti patron 3 yıl hicbirsey yapmadi bir 3-5 yıl daha bekleriz o zaman bu şirkette hem patronun reel birşey yapmama sorunu hemde eline bütün lotlari toplayıp bekleyen büyük ortak sorunu var. Şirketin yaptığı reel bişe yok, hisseler toplanmış fakat armut biş ağzıma düş diye bekleyen bir yatırımcı sorunu var. Simdi ben orta halli bir yatırımcıyım diyelim daghl inceledim elle tutur bir haber yok onuda kabul ettim takaslara bakarsan bütün lotların toplandığı aşikar kimden lot alacagım ben yatırım yapmak için, iyi bir kar bekleyeceğim lot almak içinde hisse en az 3.50 olur ondan ben ne kazanacagım bu kısır döngü ile
Hadi şirket iyi bir haber yolladi diyelim büyük yatırımcılarda daghl almak icin pörtföylerini actı piyasada alacak lot yokki 500 bin alsın hisse 3 lira olur 500 bin daha alsın 4 lira olur çünkü ne patron ne yurtseven satar bu fiyatlardan aşagi eee bu alan kişi nasıl para kazanacak aptalmi bu adam borsada büyük yatırım yapacaksa aşagıdan alacakki hisseyi taşıyacak bir kaç iş bilmez borsadan anlamaz toplamiş hisseyi eline biri gelsinde götürsün diye bekleyip duruyor asıl sorun bu sen aşağıdan yopla ben gelip kaldırayım olur üç liraya beş köfte var yenmi.....
Sayın kasırga yurtsevenler yatırımcı oyuncu değil.burada art niyetli iş bilmeyen kişi şirketin sahibi.ben spk dan dagi giyim fiyatı üzerinden dagi holding yatırımcısına ayrılma hakkı talep ettim.dagi giyim prim yapıyor holding yerinde sayıyor.kimse kusura bakmasın bu bedelli artırım iyi niyetli bir artırım değildir.yüksek fiyatdan dagi holdinge dagi giyim hissesi almak dagi holding yatırımcısının aleyhine bir durumdur.ben bu fiyatdan dagi giyim alıp holding yatırımcısı olmak istemiyorum.çünkü bundan önceki bedelli de koç haddede 3.2 milyon tl şirket zarara uğratıldı.spk herşeyin farkında.bekleyip göreceğiz.
Yav kardeş 3-4 yil oldu ben bu hissedeyim sen kac senedir taşıyosun bilmiyorum ama cigerini biliyorum ben hissenin bana anlatma. Ben çokmu istiyorum sanki bedelli yapmasini bedelli yapamadi ne olacak bana onu anlat. 2014 aralik ayinda koc celik birleşmesi spk tarafindan onaylanmadı o gün bugün patron hic bise yapmadı. 3 yıl olmuş peki bunuda reddetti spk diyelim kac yıl daha beklicez daha iyi birşey bulacağına inanıyormusun 3 yildan bu yana hic birsey üretmeyen patronun, ben cıkip gidecegimde 4 seneme yaniyorum afedersin hayvan gübresine baglasam para kazanırdı 4 senede, sen bana yurtsevenin yatırımcıligindan bahsediyorsun sen bir kayserili sözü vardir bilirmisin "Guru guruya gadan alayım takır takır kölen olayım" onunki ayni böyle yatırımcılik
Sayın okacha ben bedelli tarafinda değilim bedelli yaptığında bendende para çıkacak yapmadığında ne olacak onu bir anlat patron bunuda beceremedi diyelim birleşmedeki gibi 3 yıl yine elini vurmaz ve başka birşey üretmez ise bizim yatırım 7 yılı bulacak paranın zaman maliyetinde hesaba katarsan 4-5 lirada olsa kurtarmaz oldu. 4 yıl önce aldığımızda dolar ve euro kuru kac liraydı nerden baksan elinde kalıyor bizimki bir umut cevabinda ver kurtul demişsin 4 yıl oldu karı bırak zarardayim aha cıktı aha cıkacak diye 4 yılı düşündükce elim bir türlü gitmiyor. Az bir süre olsa kolu degil bacağında birini keseceğim
Yani anlayacagın bedelli yapsada yapmasada hep bizden götürecek bedelli yapmadığında tavan tavan gidecekmi merak ettiğim konu o giyimdeki hisse haric hic bir yatırımı yok geliri yok giyimdeki hisse bugüne kadar ne yarar sağladı. Patron etliye sütlüye karışmıyor, birşey yapmiyor neden yapmıyorsun diye hesap soran varmı veya sorsan ne olacak karlı bir yatırım görmüyorum onun için yapmıyorum dediğinde, tek çare var reel birşey üretmeyen şirket kottan atılacak yatırımcı böyle söğüşlenmiyecek onuda yapacak kurum varmı ortada ky yi korumak amaçli alinan her türlü karar en önce ky yi vuruyor.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Mahmut Nedim KOÇ kapatta kurtulalim şu şirketleri 2013 yılından bu yana hissedeyim ve zarardayim 4 yılı düşündükce burdan satmak agırıma gidiyor fakat hepsi batsa bu şekilde satmaktan daha ağırıma gitmez gözaltı pazarından hissesini aldığım şirket bundan daha iyi en azindan bir çaba bir uğraş var patronunda
Namus mefunu herkese lazımdır hemde böyle namussuzluğun cirit attığı durumlarda.....Bu namussuzluk için gerekli yerlere başvuruda bulunacağım ve SOYGUN VAR müdahale edin diyeceğimbatık ise devlet eliyle kayyum atansın magduriyettler oluşmasın diye acıklmalarda bulunacağım...Halende namussuzluk devam ediyorsa yapacak bişey yok diyecegım en azından...
https://hizliresim.org/image/NAlr
https://hizliresim.org/images/2017/12/29/2.jpg
Spk ya ettiğim şikayet işe yaradı.geçen sene 1.05 olan dagi giyimi sen alma şimdi kalk 8 milyonluk alacam de hangi fiyatdan belli değil.ne zaman alacan belli değil.spk yermi be.şimdi de demir ticareti yapacakmış.ulan hırbo spk sana yine tokadı basacak.şirketin borçu harcı yok bedelli yapıyorsun.amacın içindeki dagi giyimlerdeki oransal yüzdeni artırmak bunu bilmiyormuyuz.sen kendini akıllı mı zannediyorsun.seni yine şikayet ettim spk ya.sana bu bedelliyi yaptırmıcam.hadi bakalım hodri meydan.dagiyi köküne kadar topladın,holdingi toplayamadın toplamanın en kolay yolu bedelli demi.nah yaparsın bedelliyi.azıcık akıllı ol basiretli tacir ol.hisse yürümesin diye yaptırmadığın sahtekarlık kalmadı ayıp ayıp.ilk önce insan ol.spk sizin ne mal olduğunuzu biliyor.eşşek gibi yabancıya satacaksın dagiyi.amacın bütün cukkayı kendin yemek ama yedirmezler göreceksin.
Sayın okacha bedelliyi onaylamadı diyelim spk bu hissenin %51-52 mahmutta en az %35-40 bence büyük ortakda geriside bizim gibi ufak yatırımcılarda onaylamadığında patronda başka birşey üretmezse biliyorsun 2014 aralık ayındaki birleşme reddinden bu yana patron taş üstüne taş koymadı büyük ortağında yatırımcı olduğunu iddia ediyorsun peki bu kadar sıkışmış kağıtta kim işlem yapacak hangi lotla yapacak hem patron hem büyük ortak bendenmi bekliyor işlem yapmamı patron bunuda beceremedi diyelim (bence beceremez çünkü niyet düzgün değil) 3 yıl dahamı beklicez cevaplarsan sevinirim
Patron DAGİ hissesi almayacağım dedi birrr-Holding dediğiniz gibi patronun elinde işlem hacmi yok(günlük 50-60 bin lira onuda kendi yapıyordur) bedelli olsa bile kim katılacak ikiii- boş masallara kimse kanmaz yeni yatırım bilmediğin alanda sinek gibi ezerler kendi işini düzgün yp üüüüç. sonuç durum ne holsinge nede giyime yaradı. SPK onaylasa da boş onaylamasa da lakin bedelli bir beklentiydi ikisini de dibe vurdurur şahsi düşüncem. tek umut patron hikayeyi uydurdu fos çıktı diyip hisse toplaması hoş bedelli de olsa kendi parasını koyacak tabi cebinde para varsa. Güven vermeyen patron umutsuz yatırımcı beklenir mi kararsızım.
Sevgili alibey kardeşim,siz daghl bedelli parası ile dagi alacak diye dagi giyim hissesi aldınız.bu yanlış bir strateji neden mi.çünkü daghl piyasadan dagi giyim almayacaktı kapalı paylardan alacaktı.dolaşımda mal yok ki neyi alacak.2 liradan 4 milyon hisse piyasadan alınır mı hiç akıl var mantık var.mahmut kapalı paylardan daghl e hisse satacacaktı yapılan bedelli ile holding de tek hakim ortak olacaktı.fon kullanım raporu değişti demir alıp satacam diyor.bu adamlar zaten demirci.bildikleri iş.ızmdc koç metalurji bunların.patron zengin ona şüphe yok lakin yatırımcıya para kazandırmak istemiyor.dagi holding de amaç ortaklık yapısı.geri kalan demir ticareti dagi giyim hisse alımı bunlar bedelli için kılıf.şirket batık olur anlarım bedelli yaparsın amaburda ki amaçhoşdingin ortaklık yapısını değiştirmek.ona da spk aracılığı ile mani olacağım.sevgi kasırga hiç korkma şirket de birley olmıyor die.dagi giyim yabancıya satıldığında eşşek gibi holding de yükselecek.beklenti bu yönde.patronun amacı holding deki hisse adedini artırıp cukkanın tamamını kendi yemek istemesi bu kadar basit.dagi giyimin takası üç kurumda dışarda mal kalmamış önümüzdeki günler güzel şeylere gebe sabırla bekle.
HİSSE HAKKINDA BAYA BİLGİNİZ VAR. TEŞEKKÜR EDERİM.
Patron kağıtlarında bu tip oyunlar sürekli olur sizler gibi bilijnçli yatırımcı olursa üç kağıtçılığı da zor yapar. daha önce girip çıkmıştım. Şimdiki girişim twetterde ibo var. Çok dillendirdi. İçinden çapanoğlu çıkacağını bekliyordum. nasip bekleyelim
Yakında ekonomi dergilerinde başarı hikayesi olarak okursunuz daghl ile bedelli yap dagi hisse si alacağım daginin borçlarını öde zaten en başından beri şirketi satma niyetin var ama spk dur desin sende başka bir formül dene ama bu aradada satış için zemin yoklayanlara 110 milyon dolar de bina ile beraber ha eder mi eder ha satar mı satar ama siz bu arada burada olurmusunuz onu bilmem
[QUOTE=tradercimbom;1518025]Yakında ekonomi dergilerinde başarı hikayesi olarak okursunuz daghl ile bedelli yap dagi hisse si alacağım daginin borçlarını öde zaten en başından beri şirketi satma niyetin var ama spk dur desin sende başka bir formül dene ama bu aradada satış için zemin yoklayanlara 110 milyon dolar de bina ile beraber ha eder mi eder ha satar mı satar ama siz bu arada burada olurmusunuz onu bilmem[/QUOTE
Yatirimciya para kazandırmama konusunda nam salmıstır master yapmıştir sayin patron yine ne cinlik planliyor bu demir ticaretinden allah bilir daha onceki demir ticaretinide biliriz biz onun yaklaşık 3.5 milyon zararla sonuçlandı onuda yapma nedeni hem daghl nin parasını sögüclemek hemde koc celik ve koc haddecilik birlesme oncesi olusacak buyuk sermayede daghl yi ortak yapmamak allah seni bildigi gibi yapsin mahmut 5 yil oldu birak kazanmayi birde zarardayim
Twetterde parlatoyorlarr giyimi bomontise bina 110 milyon dolar ediyormuş hisse başı bilmwm kaç lira edermiş.% 5 bile pirim yapamadı.Patron madem hisse kıymelencek neden bedelli parası ile giyim almaktan vazgeçti.Milletle resmen başşak geçiyorlar.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha 1 yil oldu degerleme yapali 65 milyondu degeri ya milletin hesaptan kitaptan haberi yok ya iyice tirlatmis 110 milyon dolar versinler mahmut cekedide almaz hemen terk eder sirketi akılli olun 3 kuruşluk beyni var ky nin onuda burda birakacak
Üç defa bedelliden gelecek fonun kullanım alanını değiştirmişler.
Önce eros hlsseleri alacağız, sonra dagi ortaklığımızı artıracağız, daha sonra ise demlr çelik alanında faliyetlerde kullanacağız demişler.
Çok kararsızlar, bakalım yeni blr değişkenler olacak mı.
Ama bari iş yapmak için nakite ihtiyac var onun için bedelliye gidiyoruz diyorlarsa, öncellikle geri alınan DAGHL Hhisselerini diğer hakim ortaklardan birine satarak nakit sağlaması daha tutarlı olurdu.
Şimdilik sanki bir alavere dalavere dönüyor
Daghl için umarım iyi bilgi sahibi olacağım mesajlar paylaşmışsınızdır geçmişte. Çünkü bu haftasonu forumu okuyacağım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi