telefonla arayınca değiştiriyorlar.Genel müdürlükten yardımcı olmuşlardı.
Maliyetleri tam küsüratlı olarak biliyorsanız düzeltiyorlar.
Printable View
Merhaba arkadaşlar,sanko menkul değerlerle çalışsan var mı? Ücretlendirme vs. nasıl acaba?
Bi konuda yardıma ihtiyacım var da,
Halihazırda, Kuveyttürk üzerinden hisse alım/satımı yapan arkadaş var mı?
arkadaşlar benimde bir sorum var . hangi aracı kurum bana derinliği yada finneti ücretsiz sunabilir. böyle birşey var mıdır?
"Finnet" ücretsiz, derinlik de mütevazi rakamlara olmak kaydıyla Osmanlı Yatırım (OSMEN)
https://www.osmanlimenkul.com.tr/
Komisyon da Onbinde 4,25
Ziraat'in ZPro'sunu kullanan var mı arkadaşlar ? Tavsiye eder misiniz?
Merhaba,
Arkadaşlar bankalar arasında, hisse temettü verdiğinde maliyeti ertesi gün düzelten var mı?
Ben de hem gedik hem ziraat var. Gedik maliyeti temettü kadar düşürüp,düzeltiyor ama ziraat hep isse eksi yapmış gibi kalıyor uzun vadede maliyetinizi bilemiyorsunuz.
Mesela yapı kredi , iş yatırım nasıl bilgisi olan var mı?
bu kurumların hepsi için siz Sadece yolmalık KAZ sınız...
unutmayın..en iyi kurum diye birşey yoktur PARAYI buldular mı ADAM yerine koymazlar..
Avrupadaki SIFIR komisyonlu kurum türkiyeye gelecekti bir ARA hatırlayın adamlar anket yaptı TÜrk halkı bunlara güvenmedi aslında avrupanın en büyük kurumuydu..
arkadaslar ziraat yatirim hesabi actim. ancak gecelik faiz almak icin simdi ne yapmaliyiyim? hala sifre elime ulasmamis (email gelecek dediler) ama internet bankada yatirim hesabi gozukuyor.
parani gecelik faize yatirmak istiyorum ve hic dokunmayacagim.
onceden borsa hesabi acamiyordum websiteden simdi yatirim hesabi actigim dolaysiyle borsa hesabi aca bilirim gozukuyor
Ziraat bankası online işlemden yatırım hesabınıza giriyorsanız orda gecelik değerleniyor mu bilmiyorum bankanızla görüşün.
Eğer Ziraatyatırım sitesinden girebiliyorsanız hesabınıza değerlenir paranız.
Ziraat yatırım ziraat bankasının aracı kurumu. Yani borsa hesabınız olmalı. Paranızı Ziraatyatırım borsa hesabına aktarırsanız hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor gecelik değerleniyor (2000tl üstüydü sanırım). Bankanıza sorun onu eğer borsa hesabı açamıyorsanız direk o hesabı açmak için uğraşın. Bir aracı kurumla ne imzalıyorsanız onları yapmanız gerekiyor diye tahmin ediyorum.
8-10gündür boştaki para 24,25 gecelik orandan değerlendiriliyor.
Bu aralar düşük komisyonlu ve masrafsız aracı kurumları araştırıyorum.
EFT ücreti, bakım vb. kesintisi olmayacak, komisyonda onbinde 7,5'tan düşük olacak şekilde..
ICBC Yatırım'ı kullanan ve memnun kalan var mı? Uygun geldi bana.
Telefonla aradığımda komisyon oranlarını müşteriye göre verdiklerini belirttiler.
Hisse için onbinde 5 veya 6 ,
Viop onbinde 2,
Overall'un 5 katına kadar hisselerde işlem imkanı,
ICBC bank hesabı olanlara para çekme ücreti yok.
MKK kesintisi dışında masraf yok.
Tacirler'e alternatif ICBC yatırım'da hesap açtım.
Yukarıda yazdığım özelliklerin hepsi mevcut.
İnternet şubesi altyapısı Gedik yatırım ile aynı.
Onbinde 6 komisyonla anlaşıldı.
Tüm tutarlar için para çekme masrafsız. Yüzeysel Java Matriks Trader'da var.
---------
Mevcut piyasa koşullarında en beğendiğim 3 aracı kurum.
Tacirler,ICBC,Osmanlı
bugün şubesi ile görüştüm bin de 1 komisyon verdi icbc yatırım 300 bin civarı işlem hacmi yapıyorum aylık az geldi sanırım kendilerine. Ama uygulamaları felan güzel şubede seans salonu var yaklaşık 10 pc de zamanı olan gelir burada işlem yapabilir felan diyor. Başka tavsiyesi olan var mı?
Yok binde 1 verdi onbinde 10
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Yatırımda düşünebilirsiniz Sn. Trade_Shark sanırım yurtdışı piyasalarda da işlem yapıyorsunuz. Yurtdışı komisyon oranlarını bilmiyorum ama ben hisse için pek işlem yapmıyorum dememe rağmen sizin komisyon oranına yakın tacirlerin internette yazan oranından daha düşük bir komisyon oranına anlaştım. Pazarlık yaparsanız ICBC oranını verebilirler hacminize göre ben pazarlık hiç yapmadım. Sadece EFT için 2 TL İşbankasına havale içinde 1 TL alıyorlar. Bunun dışında ücret yok.
tacirlerin günlük 100 bin fertiğe kadar olan işlem hacmi için yazan komisyonu onbinde 7.5 /// trade shark cicibici ile onbinde 6 ya anlaştım diyor... bu durumda iş yatırımın komisyon oranı onbinde 7.5 ile onbinde 6 arasında bir rakam olmalı... ?
günlük 5 milyon işlem hacmine istediğim komisyonu alabilirim demek ki iş yatırımdan... ama bana uymaz... aynı tahtada iş yatırımın kendi traderlarıyla emirlerin eşleşmesini istemem...
Global den işlem yapiyorum..onbinde 4 ile ....bygloal uygulaması var, artı orada derinlikte ücretsiz , hacim vs..istemiyor ama biz duramiyoruz yapıyoruz ...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s.a is banasinda viop kullanan arkadas varmi varsa eger viop kisminina para yatirip cekme nasil oluyor viop komisyonu nedir ekstea saklama ucreti vb birdey kesiliyormu cvplarsa veya ozelden mesaj atarsa sevinirim
merhaba sayın yatırımcılar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
FOREKS kullanıyorum ama iki haftadır takaslarda
yatırım fonları ve emeklilik fonları görünmüyor
düzeltilmedi de
hangi canlı yayın veya veri şirketine geçmemi tavsiye edersiniz
teşekkür ederim
osmanli yatirimla calisan varmi?
Ben iki yıldır müşteriyim, şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadım. Güçlü bir kurum.
İnternet şubesi modern, sayfalar hızlı yükleniyor. Emir iletimi hızlı.
Komisyon oranı şurada var, benim için çok uygun. Derinliği dışarıdan aldığım için o konuda bilgim yok.
Telefonla aradığımda her zaman muhatap bulabiliyorum, müşteri temsilciniz her seferinde yardımcı oluyor. Bir seferinde bedelsizi hesaplayamamıştım, tane tane anlatmıştı sağ olsun :D
Gün içi açığa alış, açığa satış (eskiden BIST30 ile sınırlıydı, şimdi BIST100 oldu), kredili işlem, hepsi var.
Açığa satışı da A grubunu kapsayacak şekilde genişletirlerse benim açımdan rakipsiz olacak, bir tek o yok şimdilik.