*GEDIK 2. Çeyrek Net Dönem Karı 58,759,196 TL
Printable View
*GEDIK 2. Çeyrek Net Dönem Karı 58,759,196 TL
2 tane kap gelmiş 2 tavan edermi aacaba :)
tavanda bekler 400k lot dün akşam yüklü alıp birazini satan kafama edeyim :)
Hisseyle ilgim seyirci olmaktan ibaret. Allah korusun ne alınır, ne de satılır.
Not düşsün diye yazayım istedim.
Borsada Gal.it 1, E.Top.Aç 2. Başkaları da var ama bu ikisi öncülerden.
Top.Aç ve ekibi, 3 gündür diğer aracı kurumlarla ortaklaşa korkunç bir senaryo uygulayıp, milleti denize döktü.
Gün içinde 28.26'dan, 24.90'a.
Gariban küçük yatırımcının sırtından kazandığınız gözünüze dizinize dursun inşallah.
30 orsppuu bi araya gelse bunlar kadar kalitelisini doguramaz ticaret degil soygun yapıyo bildiğin amk
Gözü aşağılarda,gelen olsada onunda cebinde bir gedik açsam planları var,asagidaki alıcılara gördükleri an basıyorlar,.
Gedik girişim ve gedik yatırım bankalarının kurulma sürecini takip ediyoruz,bakalım katkısı ne olacak.
Bu hisse de yatırımcı olmak çok zor. Ne zaman alıcı görseler hemen eline veriyorlar.
Allahtan paramızda var zamanımızda var. bekleyip bizde görecegiz.
Piyasa yapıcı ile kâğıdı götürmemek üzeremi anlaştı bunlar
Piyasadaki bence geleceği parlak en ucuz aracı kurumlardan biri, iyi bir çıkışa başlayacak gibi..yatırım tavsiyesi değildir
Tarihi bir çeyrek karı bekliyorum.halka açıklık az, kağıt toplu, kontromekanik arzı tek aracı kurum. Bakalım
Kağıdın tek sahibi gedik 9.08 e set çekip duruyor. Ben ne dersem o diyor. Tekniğe, temele değil insafa kalınan bir kağıt.
Gediğin bu yaptığı da adilik. 9.08 e 2 kez 50 bin fikan koydu, şimdi de 9.10 na. Bilerek yspıyor. Millet almaya korkuyor alsa gene koyar. Koyacakta. Yakışmıyor gedik, kendi kağıdında ucuz oyunlar yapma.düşerse itibar çin al çıkarken itibar için satma
İlk 10 alıcı 216 bin ilk 10 satıcı 42 bin bunun 33 bini 9.1 daki gedik. Yani ben fiyata bakmaz alırdım, alış kademeside belli ki oyun. Gedik bu burda kalacak dedi ve bitti.
Kontromekanik talep toplama, infonun bizi tokatlayıp geçmesi, işmenin hareket çekmesi, osmenin uçması, glmd nin aşırı pahalı olması bilançoların gelmesine az zaman kalması. 1 gedik= 1 info hedefim var. Üzücü olan 0.5 gedik=1 info olmalı idi. Galiba info bölünce 3 kat artmış info sermaye ile bu gerçek olacak. Yazık. Malın hepsi sizde. Fakirede para kazandırın bir zahmet, paylaşın, herkes sizin gibi rezidansta işlem yapmıyor. Elde bin liralık, hoparlörü kir tutmuş telefonla 300 500 açıh ekmek kazanmaya çalışıyoz.
Diğer aracı kurumlarla birlikte Gedik'i de takip ediyorum bir süredir. Normalde spek vb. sözlere çok kulak asmam ancak takip ettiğim süre boyunca Gedik'ten işlem yapan kimse fiyatı tutmak için elinden geleni yaptı. Bugün de şu saate kadar neredeyse 250k sattı. 9.10'dan üç beş kademe yükselinde yüklü satış yapıyor. Haliyle kimse de tahtayı yukarı götürmeye cesaret edemiyor.
Tüm aracı kurumlar gibi Gedik'de de bu yıl işler iyi gidiyor, güzel bir bilanço bekliyorum. Şu an 11 olarak gözüken FK düşecektir ancak Bist-100 dışı kağıtlar ralli yaparken Gedik'teki bu baskıyı gören hangi yatırımcı bekler bilmiyorum. Tahta yapıcının da istediği bu sanırım.
Kesnlikle öyle sn observe. 9.18 gördü gedik gene 9.1 na serbest bastı. Yazık. Bunlar bir pideyi çok görüp aç bırakırlar. Ama ben koparırım. Ekmeğimi vermem
9.2 gördü alıyorlardı. Gedik gene bastı. Bunlar düşman hemde gene bilerek 9.1 na. Bas beklerim
Gedik niye bu kadar baskılıyor. Dağ fare mı doğuracak acaba
Bilmiyorum karabağ. Ama yaptığı terbiyeye sığmaz. Serbest satış. 9.1 sabitle. Can sıkıcı.
Bakalım bir daha kalkınca ne yapacak. 9.1 kalkmasına son 11 bin lot
Gene 9.1 na valla artık sadistce 50 bini koydu. Yok arkadaş 9.1 üstü bensiz olmaz diyor.
Gedik 433 bin satış 81 bin alış 9.1 da bekleyen 30 bin!!!
Kapa bildirim gelmiyor. Gedik satıyor. Demekki patron değil yada%5 e ulaşmamış birisi.4.99 milyonun olsun böyle 400 bin yedir, 15 iş günü gazın biter.satacak bişey kalmaz. Fazla bir şey istemiyorum gedik. 1.1 işmen ol sonra osmen gibimi olursun 50 tl mi olursun umurumda değil. Lot makascısıyım. Fiyatın umurumda değil
Bu kağıtın piyasa yapıcı ile anlaşması ne zaman bitiyor. Bilgisi olan var mı?
Sabah sabah 50 bin lot 9.1 na koyup başladı! Adam belli ki takıntılı. Eee bizde takıntılıyız. Bekleriz, sabır bütün spekleri bitirir. Elin mahkum
Allah rızası için basma gedik. Gardaş 1.1 işmen ol, sen yoluna ben yoluma....gına getirdin da..
9.1 gene bastı! Sıkıntı var birisinde, anlam veremiyorum
İşmen aylardırlı gidiyor. Bu saldım çayıra mevlam gayıra. Kalite farkı bariz ortada. Birisi azar azar paso gitti. 18 mayıs işmen 5.53 şimdi 9.36 18 mayıs gedik 10.74şimdi 9.1!!! Küçük kağıt işte. Yapacak bişey yok beklerim
9.1 na gene dayanamadı bi 15 bin koydu. Su sesi geliyor, ne lotun var arkadaş. Bıkmadın mı?
Bıraktı dedik 9.15 e çaktı 50 bin lotu. İşmende 9.45. kalite farkı işte. Artık gedik yatırımcısıyım uzın vade.
Adamda ciddi ciddi sorunlar var. Yükseltmemek için herşeyi yapıyor. Ya işmene yüzde 10 fark atacaksın yads gardal olduk gedk menkul
Eninde sonunda mutlaka gidecek. Sabrımız sonsuz.Bir 6 ay daha beklerim.
Son dakikalar gedik 9.1 na gene bastı. Harbi sıkıntılı, takıntılı birisi var karşımızda.
İşmen 9.49,gedik 9.1. 3 4 gün önce 20 kuruş önde idik. Yazık. Zaten halka açıklık az, zaten yatırımcı yok derdin ne arkadaş. Kaç gündürlü inatla 9.1 9.1 basıyorsun. Yazık be. Merhametsiz! Ekmeğimi vereceksin. Yedirmem sana.
9.00 - 9.10 arası 250k civarı alıcı oluyor. Dediğiniz gibi bu alımların çoğu satan kişinin kendisi olabilir ya da satıcı kişinin şerrinden korkuyor da olabilirler, takas takip etmediğimden kimde ne kadar var bilmiyorum. Hisse pek tekniğe bakmıyor ancak teknikte büyük bir flama var ve 3 haftaya kadar tamamlanıyor bu da bilanço tarihlerine denk geliyor. Orada da hareketini yapmazsa ayıp eder artık.