http://666kb.com/i/dmq0wyzun5w3kj21l.png
Printable View
Trenin hareket etmesine çok az kaldı. Sert bir hareket bekliyorum. Ytd.
Çok sert hareket etti gerçekten
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
denizbanktan cıkıp sana girdim 2.92 den hadi bakalım napıcan
endekse gore iyi duruyorsun yuru hadi o zaman yukarı :ok:
Gercekten cok guzel durdu....sanki cikis yapmadan evvelki hali gibi
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : 27.09.2017 16:34:42
Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/bL2Q1Z.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...422bc6344f.jpg
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
verdik gitti %17 kar kalanlara iyi kazanclar
Ulan giremedik be tuhhh be
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaptın ama ben yoktum neye yarar geç de yaptın yapacağını
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kap :
29.09.2017 15:41:20
FLAP.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Sn. Cefaks son 1 Ay alanları ve satanları rica edebilirmiyiz. Saygılar YTD.
Saçma sapan hareketleri var. Bugün tüm gün izledim ve ne yapmaya çalıştığını bir türlü çözemedim. Neden böyle geri çekildiğini de anlamadım. Ky nın 3, 40 lardayken anladığını hiç sanmıyorum. Belki Çömez bir iki ky atlamissa onu bilemem. 3, 2 nin altina inerse belki trade yapmak için alabilirim. Bu hissede ancak al sat yapılır zaten. Yoksa hareketleri öyle böyle değil. Ytd
Abisi beyazı brüte aldılar. Şimdi ona ters hareket edeceğini sanmam. Beyaz da işler sakat. Ama brüt tukasın sadece 15 gün olması bu iki hisseye benim ilgimi artırdı. Çünkü beyaz brütte daha rahat hareket edecek. Belki tabandan tavana hareketleri bile görebiliriz. Flap ise beyazın yukarı sert hareketlerinde ona bir miktar ayak uydurabilir.ben bu iki hissenin yakından takip edilip uygun bulunan yerlerde girilirse iyi kazandirabilecegini düşünüyorum. Mesala benim için beyaz 9 un altında flap 3 ün altında uygundur. Asla ytd. Sonuçta tehlikeli hisseler.
Haklısınız ama brütten çıkan hisselerin prim yaptığına eminmiyiz
Çok güzel prim yaptı fakat bu kesiciler yok mu
Asıl primi brutteyken yapabilir demiştim. Birde yarın yani bugün için de söylemedim bunu. Takip edilip uygun yerden girilebilir diye belirtim.ben bugün az miktarda aldım. Düşerse 10 ve son olarak 9 un altında yine bu aldığım kadar alırım. Burdan yukarı firlarsa da 20 ye kadar beklerim. Olursa gzl olur olmazsa zaten bana dokunmaz.ytd
Şu an hisse 3, 26 da . Artık bugün ya da yarın 3, 5 un üstünde kapatması lazım. Birileri bu hisseyi iyi toplamış belli ama götürmeyi bir türlü beceremiyorlar.Boyle devam ederlerse yani 3-5 krşun hesabını yapıp kimse kalmayıncaya kadar hep baskıya devam ederlerse hisse satacak kimse bulamayacaklar. Gerçi hisseyi öyle bir hale getirmişler ki kimsenin güveni yok almaya da gönlü yok. Halbuki bir zamanların favorisiydi. Formu dolup tasardı. Şimdi ne halde. Yazık. Ytd
Bekliyorum sabırla çok yırtındı bugün satmadım. Aslında tavan yapsada umrumda değil yüzde 7 ye fitim. Yarın 3,5 bekleyip gelirse satacam.ytd
Bu hissede çok büyük bir operasyon olacak gibi. Bunca yıllık tecrübelerim bunu diyor. Hisse 5-6 ları göreceğe benziyor. Ne zaman olacak derseniz hiç birimizin hissede olmadığı zaman. Bunu gördüm ve bugün bir tarafiniza sokun diyerek sattım. Şimdi rahat rahat gotururler artık. Benim kara listeme girdi. Yani bir daha tövbe. Zarar mı ettim hayir. Hatta ufak bir karla sattım. Ama dansöz gibi kivirtan tek tek lotları sayan speklerden nefret ederim. Midemi bulandirdi. Tukaş yerinde dursada beklerim. Hurgz te kara tren gibi gitsede dururum. Ama bir tane bile ky yı istemeyen g.tünü yirtan bu tip hisselerde beklemem. De get hadi nereye kadar gidersen. Ytd
bu hissede 7 8 li rakamlar görünebilir a hiseler bir oynadımı yukarı doğru durmaz ytd kimseye al demem önümüzdekı hafta 4 lerde olacak tır herşey tahmin kimse aldanmasın
hatırladığım beyaz Filo'nun %20 civarında hissesine sahipti!
bu yaklaşık şimdiki piyasa değerine yakın !!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1b2c47bf0d.png
Hele kademelere bakilerin yirsen gaari:-)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
KAP : 10.10.2017 16:02:06
FLAP.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Hala bu kağıdı alıp satan var mı?
Kendi kendilerine oynuyorlardır.
mal bunlar kesinlikle .....
Ben 3 gün durdum ne mal olduklarını anladım. Yukseltirken bir iki ky atlasın hemen geri vitese takıp yedire yedire indiriyor. Bunlar kimseye kolay kolay kazandirmaz. Tek tek lot sayiyorlar.maliyetini bilip hareketi ona göre yapıyorlar.sahipleri gibi iğrenç bir hisse.ytd
Hissenet yarışmasında flap yazmıştım. Nedenini de ben çıktım artık gider diye belirtim.evt ben çıktıktan sonra gitmeye başladı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ad5981e4b.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kredili işlem kim yapar zaten burda . Hisse ellerinde zaten olan onlara olur.
Kendilerine alıp versinler :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek yüzde 2 ye bile tenezzül etti. Mal elinde kaldı.. yarıp belki tavan yaptırır.. :)
Bu arada beyaz filo nun yüzde 18 i flap ın..
bugün ne kadar açığa satış olmuş biri söyleyebilir mi?
72bin lot ..