Ve hareket başlarrrrr......
$$$$$$$$$$$$
Printable View
Ve hareket başlarrrrr......
$$$$$$$$$$$$
Maçta Cumhurbaşkanının yanındaki MİSAFIR ilginç geldi.Katar Pateatli olmasın ???
Roman Abromoviç almaya başlarsa , katarlılarla fena kapışır ...... türkiyede bir ilk olacak.....
lanet olsun
He He gene geldi biri daha çekirge bir sıçlar 2 siçlar 3 de yakalanır algı operasyonu yapmayın bekleyin görün He birde yönetim istifa diyorsan git gs ye git fb ye burası yerimi şimdi hey allahım ya
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kağıdın yükselmesini istemeyen o kadar sevimsiz insan var ki herkes hem kağıda hem de KY düşman olmuş
Şu sayfada iki kişi yazınca tereddüte düşüyorum , biri geos,diğeri cixi nikli şahıs bunlar yazınca elimdeki malı satasım geliyor.
grafikte 4,43-4,44 kağıdın düşüş çizgisinin kırılma noktası gözükmekte şuan için eger kırarasa anahattın üst çizgisine yolculuk başlar düşüş trendini bitirmiş olacak çünki çizgiyi kırdığı anda . daha öncede yazmıştım 4,45 e kadar merdiven kurmuştu spek geri gelirken onu kullandı yukarı hamle için .
1.5 milyon lot alım yapmış sadece 1 kanaldan adam/lar...4.295 maliyetleri...0.005 kuruş kazansa 8 bin tl kazanç demek...Deniz yatırımdan 700 küsür bin alım maliyet 4.3110.....yoğun alım var hadi hayırlısı...gün içerisinde kar satışı yapıp bırakırlar gibi sanki...paralar büyük...
La bi cacıktan anladığın yok gelmişin burda laga luga yapıyorsun. Burası stat da değil git orda eğlen. Yönetim sahada başarılı olabilir ama yatırımcısına karşı çok başarısız. Geldiği günden beri hızlı ve ani çıkışlar ile ilerliyor ve muhakkak geri geliyor. Düzenli istikrarlı ve güvenilir bir yükselişi yok. Zaten sene başından beri tek amaçları küçüklere mal kitlemek. sonra da pamuk eller cebe diyecekler. Burası yatırım blogu. Yönetim bu alanda zayıf ve burdaki yatırımcılar üzerinden nemalanma peşinde. Bu sebeple bu forumda yazıp başkanı seven varsa enayidir.
Guvenmiyorsan girme arkadaşım sana gir diyen yok ben burda eskiden beri vardım hala varım He senin yada benim demem le çıkmıyor yada inmiyor herseyin bir zamanı var gray 9 lardan 6 lara gelmiş senin başarın var ama sen afedersin 4.80 lerden %10 düşmüş sun ben günlük cu değilim günlük hesap yapayım hedefim belli yolum belli lan li Lum lu konuşma bana saygıyla adaba davet ediyorum seni sinirlerin bozulmuş senin kırıcı olma
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (20 üye ve 42 ziyaretçi)
birşey bilmez, ABDULLAH KAYA, Arif Turgay, burarc, dr.1715, dumancı34, emperador, ERD0805, ESeyyah, fatihuzu61, gsarayzede, hasan1907, kalvin, kimyacı hasan, Mahulli, ozzy_34, paradoksx, sed_dülbahir, Sunnyfunny, wurddf
A1 capitalin ,marbaşın elinde mal falan yokki ,en çok satan onlar açığa satıyorlar ,tek teselli ,alan yabancı,neyse dükkanı kapatıp gitmekte fayda var izlemenin bir anlamı yok
ilk yarı sonuçları
http://fs1.directupload.net/images/171122/u3ll2qsc.png
Bugün çok küfür ettim daha da yazmam dedim lakin bu kağıt bugün eksi kapatmazsa aha da yatırın beni s...n.. Bu kadar da iddialıyım. Belli etti kendini o.evladı. Ytd amk.
4.40 uzeri deneme yapacaği kanaatindeyim. Ytd..
alligatör yani timsah göstergesinde timsahın çenesinin altında toparlanma gözükmekte ancak timsahın dişlerine çarpıp geri dönüyor bugün 30 larda kapatması ve oralardan aşağıya salmaması demek timsahın ağzının içinde kalınacak demektir ki oda timsah yavaş yavaş daldığı dipten yüzeye doğru çıkışa başlamış bir izlenim verecektir. umarım timsah direk kafayı yukarı kırar ve bu seviyelerde belli bir süre uykuya dalmaz çünki uykuya daldığında yani yataya bağladığında ne olacağını kestirmek güç oluyor . kimsede yanaşmıyor o bakımdan hisseye.
2m lotu 4,30 ortalamadan alan yatırım finans 4,25e basmaya başladı.
akşama bir sıçrama daha yapar belki sabah 20 kadar geri çekildi tepki geldi, şimdide 22 ye kadar geri çekildi ordan tepki geldi görüntüsü var ama şimdilik bakalım ne planlıyor. bu tip hareketlere keriz silkeleme diyorlar genelde ama bilinmez ne olacağı.
daha nsl bir hikaye bekliyorlar acaba
Niçin olduğuna değil,ne oluyor ona bakın!..Munehisa Homma
Şampiyonlar ligi şampiyonu olsun o zaman yükselir:)))
daha önce yazdığım yazı:
endeks 103,100 civarından yukarı doğru verdiği tepkiyi şimdide aşağıya doğru tekrar deniyor eğer bir önceki yaptığı aşağı hamlesi olan 103,100 civarları kırılmaz ise yön yukarı olarak test edilmiş olacak ancak bunun için tekrar yukarı hamleler gözlenmeliki yazımdada belirttiğim gibi belli noktalar var şimdi bunların içine 105,500 civarıda dahil oldu.neden derseniz bugün denediği nokta 105,500 civarı idi burayı kırması gerekiyor kıramaz ise tekrar aşağı salarlar.
sağolasın Kalvin, ama bu kağıdın endeks/sporsal başarı/bilanço/kasaya giren para vs...ile işi yok; 8 aydır takipteyim bu çok açık...çok güçlü babalar ellerindeki milyonlarca lotu küçük küçük artışlar ile millete yediriyor malesef...asıl amaç ise elimizdeki malı bıktırıp ucuza sattırmak..sabır diyoruz..
bir hisse günlük normal hacminin 3-5 katına çıkıp (şu anda 62 milyon TL) kımıldamıyor aksine aşağı gidiyorsa ,o hisseye bulaşılmaz ,ilerde isterse uzaya gitsin bunun bir önemi yoktur ,önemli olan hissenin normal davranışlar sergilemesidir ,spor hisselerinin hepsi bataktır öz sermaye olarak , o zaman fiyatlayacağı sportif başarı olmalı ama ısrarla bunu yapmıyor
diğer sportif hisseler normal hareket ediyor ama BJKAS sanki uyuşturucu almış gibi davranıyor .Gsray hissesini örnek göstermiş vatandaş ,Gsray hissesi 6 dan 9 a gitti ,yüksek bir bedelli getirdiler ve büyük maçları kazanamayınca düştü .Bu normaldir
Burdaki yazan arkadaşların bir kısmı da hisse davranışlarıyla aynı özelliği gösteriyor ,adam endekse takmış kafayı sanırım ergen bir beşiktaşlı hisseside olduğunu sanmıyorum
Neyse kalanlara , umarım hedeflerine ulaşırlar .
bana atıfta bulunmuşsun cogito arkadaş.evet baya ergenim hemde düzduvara ergenim.sapına kadarda Beşiktaşlıyım her maçına giderim inönünün kapısında yatmışlığımız vardır sağlık doktorlarıyla samimiyetimiz vardır beşiktaşta paf takımdan abilerimiz vardı zamanında. biz beşiktaşın metin ali feyyaz kadrosunun yetiştirdiği efendi Beşiktaşlılarız ama yeri geldimi çarşıyla yakar yıkarız biz aleme karşıyız.şimdi gelelim sana seni ilgilendirmiyorsa benim gönderdiklerim okumaya bilirsin yada forumda beni kitlersen yazdıklarımı görmezsin .neticede burası halka açık bir yer ve saygı çerçevesi içersinde olmak kaydıyla paylaşımlar normaldır.kal salıcakla hissem yok demişsin yanılıyorsun 4,45 ten 50 bin hissem var istersen mail ver görüntüsünü atayım. bizde faso fiso olmaz sen rahat ol.
28 in üstü çerez gibi 28 geçilirse tekrardan 38 leri görebiliriz merdiveni kurdu 38 e kadar bu gün.daha öncedende izlediğim gün itibari ile söylüyorum 4,45 e kadar merdiven kurulu öncesini bilmiyorum izleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.y.t.d.
Sportiflerin hepsi cacık
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay namissiz..
spek efendi sağolasın, bugün 13:24 de yazdım üsttekini; biliyorum sırf benim yani ky nin bir lafına g.tü gitmesin diye eksi kapattın. pek şerefli çıktın!!
sen bugün diyorsun ki baaak şampiyonda olsam, turda geçsem çıkartmaaam!!!
el cevap : yemezleeeeer..
hisseyi s.keyim, bir yerde 3-5 zararım olmuş hiç önemli değil, nasıl olsa eşşek gibi çıkaracaksın hisseyi spek efendi; benim başka birşeye canım sıkıldı; istanbulun merkezi bir yerinde ikamet ediyorum, 2 terasımdan aynı anda 5-6 ilçeyi görüyorum(neresi diyeceksiniz orası: pierre loti--gaziosmanpaşa,eyüp,fatih,beyoğlu,kağıthane, birazda bayrampaşa)dün gece birşey dikkatimi çekti; böyle bir galibiyet ve tur atlama olunca eski senelerde kornalar çalınır, eğlenilir, turlanır..vs millet olarak ortak bir heyecan ve gurur yaşardık!! kendi kendime dedim ki; memlekette ne heyecan kalmış ne ortak sevinç kalmış ne de yaşama belirtisi!! bu dedim kriz belirtisi kendi kendime, sonra gittim yattım , herşeyi de ben mi düşüneceğim, uykum geldi amk..
ha ne diyordum en başta; bizim spek bizimle eğlenii, kalbi olmayan ky devam etsin ekrana bakmaya, gerisi dağılsın!! sert hareketler yaklaşıyor. (teknik : üstadım subzerowins..)
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sapıtmayın..
Hisseyi tanıyalım ,takasa bakaım: invest en fazla satan 1 milyon lot satmış ve tamamen açığa satmış iyi para kazanmış
hemen arkasından gelen marbas 999 bin lot satmış ve tamamen açığa satış yapmış ve iyi para kazanmış
kaybeden kim elbette ky
peki spek bunlardan birisi değilse kim ? malı yığarsın alıma 500 bin lot ,hadi açığa satın dersin ama o ne yapmış ?
takdir sizlerin bulaşmayın ,kendi kendime tavsiyemdir ytd
Ben bu tahtadan hisse alırken acaba diyorum spek efendi bu işe ne der. Hangi babayiğit açığa satacakmış el kaldırsın. Burada akıllı adamın soracagı soru. Neden bunu yapıyorlar ? Amaçlanan ne ? Daha yeni bu yasaktan çıkmışken neden bir daha yapıyorsun
Ek 11358 buyurun kardeşim inceleyin bu günkü çöküş açıkçı çöküşü ve spek bunun içinde değilse ,neresindedir