Arkadasim tebrikler basarilarinin devamini dilerim .forumu bastan sona kadar okudum.bu fiyatlardan giremem ama takipteyim.
LG-H955 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadasim tebrikler basarilarinin devamini dilerim .forumu bastan sona kadar okudum.bu fiyatlardan giremem ama takipteyim.
LG-H955 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte tobo oluşumu mevcut 12.25 neckline bölgesi burayı geçip tekrar onay için gelir ve hedef 13.30 saatlik grafiğe göre...
Hocam sasadan başka hisse incelemiyor musunuz
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
prkme günlükte AL konumuna geçti bu hissede beğendim senetlerden.
Teşekkürler bluestar sasa aldım 12.31 den
SASA trendimiz çok kuvvetli olarak devam ediyor maşallah diyelim. bu alımlar teşvik haberinin de ötesinde bir şeyler olduğunu çağrıştırıyor belkide yabancı bir ortağımız olacak kim bilir.
Hocam prkme için de çok teşekkürler satış yerimiz hedefimiz nedr 4.30 dan aldim
Teşekkürler sn bluestar
bir senet daha söyleyeyim ttkom 6.47 geçilince hareketine başlayacak..... inşaAllah
hftlk macd al vermiş ama küçük çanak hedefine ulaşmış ve buraları kendine destek yapıyor büyük çanak 7,23 olur bir tanede ben önerebilirmiyim
sarky 3,41 kırarsa cümbüş olabilir
https://invst.ly/68n4r evet haftalık grafikte de günlük te de güzel bir tekniği var sarkuysan bildiğim bir şirket bakır üretimi yapıyorlar geleceği parlak bir şirket.
bist 100 endekste yükselen kanal direncine gelindi inşallah direnci aşarız 118258.....
SASA biraz daha alım yaptım 12.40 seviyelerinden...
Takipteyim sizi[emoji2]
düşşede çıksada SASA dayız uzun vadeli yatırımcı mantığı ile düşünüyoruz hayırlısı ile....
Hocam parkme de unutmayın onunla ilgili de alım satım hedef vs bilgi paylaşımı yaparsanız faydalaniyoruz
http://www.borsagundem.com/haber/sas...abilir/1233685 bu haberi yeni gördüm nette eylül 2017 tarihli sizcede bu çıkışlar haberden sonra manidar değilmi....
Sn bluestar bugün düşüş olursa prkme alim noktası ne olabilir
Sn bluestar açılış yorumunuz nedir
arkadaşlar sasa hissesinde kalmaya devam ediyoruz ana trend yönünde bozulma yoktur.
bugün itibariyle sasa hissesinden çıktım. 10.xx lu fiyat seviyelerinden alım yapacağım inşaAllah
alış maliyetimiz 6.90 idi 12.85 lerden çıkmış olduk orta uzun vadede çok iyiyerlere gelecek inşallah ve içinde olmayı arzu ettiğim bir senettir fakat 1.5ayda%100 eyakın prim yaptı piyasa bazen abartmayı seviyor. bizde yeter dedik düzeltme yaptıktan sonra tekrar gelirim.
yeni hissemiz DEVA vatana millete hayırlı olsun...
Geçen gün 12.40 seviyelerden alım yaptığınızı söylediğinizde sormuştum, bugün çıktım 10'ları bekliyorum demeniz manidar olmuş. Kötü niyetli olmadığınızın farkındayım ancak 6 günde, orta vade için alıyorum dediğiniz senedi satmanız tuhaf.
Aslında satmayı düşünmüyordum amadün yotube kanalında yaşar erdinç hocayı dinledim satmamda biraz da onun yorumları etkili oldu. SASA şuan çok şişmiş durumda dedi ve uzun vadede geleceği parlak dedi. Sasa yı sattığım için aslında içim içimi yiyor ama bir hamle yapmam lazım sürekli yükselen senette kafamı karıştırdı aslında.
orta uzun vadede daha iyi yerlere gelecek ama bir düzeltme yapabilir endişesinden dolayı sattım.
bende sizin gibi küçük yatırımcıyım insan psikolojisi her an değişiyor.
Neden deva?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sasa bu seviyelerden yükselirse nasip kısmet işidir yapacağımız bir şey yoktur.