neye inandıysa mertçe söyledi halkına belki de sırf bu yüzden halk onu sevdi
yukarıda verilen konuşmalardaki çelişkiyi zaten cumhurbaşkanı yine dürüstçe itiraf etti fettoşun kalleşliğini vs
Printable View
neye inandıysa mertçe söyledi halkına belki de sırf bu yüzden halk onu sevdi
yukarıda verilen konuşmalardaki çelişkiyi zaten cumhurbaşkanı yine dürüstçe itiraf etti fettoşun kalleşliğini vs
Daha bugün .............
AKP, FETÖ önergesini reddetti!
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...detti-1724226/
Ama sen adını verdin rumenigge.
Ben keyfimden koymadım bu görüntüleri.
Zaten bir süre sonra da yönetimden silmesini rica edeceğim. Her ne olursa olsun, cumhurbaşkanımızdır.
Gerçi görüntüler Başbakanlık dönemine ait.
:he: hahahahahahaaa :kahkah: çok güldüm ya :kahkah:
1. Dolar mı ver demiş ,TL değil yani :kahkah:
2.Ezan saatlerinde trenleri durdursunlar ...Namaz bitince ..devam etsinler ...viraja da gerek kalmaz...bundan daha kolayı ne var akıl edememiş mi demir yolları..hhahahahahahahaaa :he:
Yalnız bu iki lafı eden aynı kişi mi farklı prof lar mı !?:notr::dvr:
https://resmim.net/f/xYgrKv.png
İşte biz de tam bunu anlatıyoruz.
Tek adam sisteminin en büyük sakıncası da bu.
Parlamentoya rağmen, mahkemelere rağmen, STK'lara rağmen, basın yayın kuruluşlarına rağmen, bizim dillendirmemize rağmen, itiraf etti dediğin inanmaları yüzünden neler neler yaşadık, yaşıyoruz yaşayacağız..
Ya bir gün A ya da B kişisi tek adam olursa. Her inandığını yaparsa, sorun çıktıkça itiraf etse ne yazar, etmese ne yazar.
Bazı şeyler, itiraf etmekle düzelmiyor, bazı şeyler geri gelmiyor.
Şimdi bir bir cevaplayacaksan sana sorular soracağım..
cevaplayacak mısın. ??
http://www.gazetevatan.com/feto-nun-...046410-gundem/
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...detti-1724226/
Burada sen haklısın.:)
https://www.youtube.com/watch?v=l-4sIyS0Mfc
Bi reklam arası da verelim yani :he: 8. yazı özellikle...8 bir Fibo sayısıdır.:)
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=470
yalnız alınan kaynaklara dikkat direkt akparti düşmanlığı kaynakları tarafsız olmayabilir
Başbakan Binali Yıldırım, Sinop’taki konuşmasında söylediği “Seçimde mevcut sisteme göre siz hükümeti seçemiyorsunuz, sadece meclisi seçiyorsunuz. Kim bakan olacak kim başbakan olacak buna karar veremiyoruz. Sonra orada abidik gubidik bir takım işler oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç aklımıza gelmeyen biri Başbakan olmuşâ€ sözlerine ilişkin konuştu.Yıldırım, şunları söyledi:
“Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar da çalışıyor da boşa çalışıyor. Kafa yanlış işlere çalışıyor. Laf üretmek için çalışıyorlar. Hani ben diyordum ya ‘hükümeti abidik gubidik yaparlar, başbakan değiştiriyorlar.’ İşte o günlerde oldu. Çiller – Erbakan döneminde biliyorsunuz, Türkiye’nin en fazla oy almış iki partisinin başlarına görev vermedi o zamanki cumhurbaşkanı, arkasında bir kişi olmayan milletvekiline verildi. Öyle olmadı mı? Yalım Erez’e vermedi mi? 28 Şubat sürecini orada başlatmadılar mı? Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez. Biz geçmişimizi de biliyoruz, geleceğe de emin adımlarla yürüyoruz.â€
Bergamalılardan destek isteyen Başbakan Binali Yıldırım, Şakran’da da vatandaşları selamlayıp Aliağa Enka Spor Salonu’nda, STK üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa’da gençler, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ marşını Evet’e çevirdi, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar. Bütün sandıklardan evet’ler çıkar’ diye söyledi.
soruları böyle dolandırarak yorum yaparak değil direkt soru olarak sorsan daha iyi olur
Ben cevaplayayım.
Yazamazsın. Seni şutlarlar.
Başka üyeleri kastederek de yazamazsın, seni şutlarlar.
Varsa "abidik gubidik şeyler olduğuna" inancın, bildirirsin durumu Yönetimi bilgilendir butonu ile yöneticilere, onlar gereğini yapar.
Şimdi..
TBMM de abidik gubidik şeyler mi oluyor.
Bizim irademiz abidik gubidik şeylere mi alet ediliyor.
Çık sor bakalım 79 milyon 814 bin 871 kişiye, kaç tanesi kendi iradesinin abidik gubidik işlere alet edilmesine razı gelir.
Mecliste abidik gubidik şeyler olduğunu ben mi söyledim. ?
Kim söyledi..??
Yargı nerede. ??
Hadi geçelim yargıyı.. Millet nerede millet.. Kendi iradesinin abidik gubidik işlere alet edildiğini duyan millet nerede...
Hadi cevap ver.. ??
Öyle dandirikten iki cümle yazıp kaçma.
Göreceğiz.Gerçekleri çarpışmada pkk ile aynısının.Yalan ilham kaynağımız.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten başbakan sorunu cevaplamış yukarıda verdim konuşma metnini bir daha koyalayım
Başbakan Binali Yıldırım, Sinop’taki konuşmasında söylediği “Seçimde mevcut sisteme göre siz hükümeti seçemiyorsunuz, sadece meclisi seçiyorsunuz. Kim bakan olacak kim başbakan olacak buna karar veremiyoruz. Sonra orada abidik gubidik bir takım işler oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç aklımıza gelmeyen biri Başbakan olmuşâ€ sözlerine ilişkin konuştu.Yıldırım, şunları söyledi:
“Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar da çalışıyor da boşa çalışıyor. Kafa yanlış işlere çalışıyor. Laf üretmek için çalışıyorlar. Hani ben diyordum ya ‘hükümeti abidik gubidik yaparlar, başbakan değiştiriyorlar.’ İşte o günlerde oldu. Çiller – Erbakan döneminde biliyorsunuz, Türkiye’nin en fazla oy almış iki partisinin başlarına görev vermedi o zamanki cumhurbaşkanı, arkasında bir kişi olmayan milletvekiline verildi. Öyle olmadı mı? Yalım Erez’e vermedi mi? 28 Şubat sürecini orada başlatmadılar mı? Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez. Biz geçmişimizi de biliyoruz, geleceğe de emin adımlarla yürüyoruz.â€
Bergamalılardan destek isteyen Başbakan Binali Yıldırım, Şakran’da da vatandaşları selamlayıp Aliağa Enka Spor Salonu’nda, STK üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa’da gençler, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ marşını Evet’e çevirdi, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar. Bütün sandıklardan evet’ler çıkar’ diye söyledi.
Tarihte yok bu kadar çark.
abidik gubidik ile birgerçeklikten söz etmiş bakanlar kurulunu millet seçemiyor
tarihtan de örnek vermiş çiller Erbakan dönemi hatırla
Danimarka,rasmùssen,Libya,Suriye,Kabataş,gezi, cami,oslo,deseler ilerde zengin vs ., Süleyman şah, çözüm,mavi Marmara,Musul, sıfır sorun,kardeşim Esad,dolar alanın eli yanar,Şivan kardeşim,habur,valilere ben söyledim, ekonomiden hiç bahsetmedim, balyoz, savcısı yım ben, Ergenekon bu davadan ölenlerin vebalı, beraber çıktık bu yola vs vs daha eklemedim T.C.,Gençliğe hitabe,Ne mutlu TÜRKÜM diyene,Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını harcama artı değerlerini yok etme.
Aklımla alay mı ediliyor yoksa, ben öldüm de farkında mı değilim.
Bak rumennige. Başkanlık oylamasında bakanları, başkan yardımcılarını biz mi belirleyeceğiz. ?
Başkan istediği zaman, bakanları yardımcılarını değiştirmeyecek mi. ?
Bakan seçtiğinde, başkan yardımcısı seçtiğinde abidik gubidik işler olursa ne yapacağız. ?
Aklımla alay etme.
Biz parlementer sistemdeki demokratik teamüller uyarınca bir partinin genel başkanını başbakan seçeriz. O da bakanları seçer, hükümetini kurar, milletin iradesinin (TBMM) güvenoyuna sunar. Güvenoyu alırsa devam eder, almazsa, CB'ı anaysadan aldığı yetkiye dayanarak bir başka başbakan adayı belirler. Oldu oldu, olmadı, çareler tükenene kadar buna devam eder. Olmazsa millete yeniden gidilir.
Şimdi ben Sinop'a kadar gidip bunu nasıl anlatayım başbakana da bana Sinop konuşmasının metnini gösteriyorsun.
Şurda sana anlatamıyorum ki, koca başbakana nasıl anlatayım.
Zaten birine bir şey anlatmaya kalksan, ya ***** da al git diyor, ya gavat diyor, ya işimizi bize mi öğreteceksiniz, biz işimizi biliriz diyor, ya da senden mi akıl alacağız, aklın varsa kendine kullan diyor.
Sonra da aldatıldık. diyor.
Bunları göre göre mi evet diyeceğiz...
Hadi canım sende...
köprü yapalım chp hayır
yol yapalım chp hayır
havaalanı yapalım chp hayır
fabrika açalım chp hayır
insanlara huzur verelim chp hayır
mutlu olalım chp hayır
bu hayırlardan bıktığım içim Evet
Türk milletinin yarısından çoğunun oyunu alacak kişiye güvenoyumu isteyecekler :)) böyle şey olur mu
Evet canım, isteyecekler.
Siz mi anlamıyorsunuz ben mi anlatamıyorum.
Güvenoyu başbakana ya da başkana değil, kurduğu hükümete verilir.
Başkanın kurduğu hükümete güvenoyu istemek hakkımız değil mi. ?
Millet başkanı seçti.. kabul.. Ama o millletin tasvip etmediği bakan seçerse, yardımcı seçerse ne olacak...
MEsela kendi karısını baş yardımcı yaparsa, damadını, torununu, dayısının oğlunu, teyze kızını bakan yaparsa ne olacak...
Biz bu bakanları sandık ta mı seçeceğiz. ? Yok ...
Başkana güveneceğiz.. Peki, başkan kandırılırsa ne olacak... "Valla başkanım, şu adamdan iyi orman bakanı olur.." diyerek birini bakan yaptırsalar. Ormanlarımız gittikten sonra, "aldatıldım, meğer adam orman bakanı değil, orman yakanı imiş" demenin kaybı ne olacak.
Orman bu canım, varsın yansın..yeniden dikeriz, biter.. mi diyeceğiz...
Ya da, bir ekonomi bakanı konusunda aldatılırsa...
Ya da Savunma bakanı... Ne bileyim işte, Varlık Fonundan da sorumlu bir Devlet bakanı konusunda aldatılırsa..
Ne olur.. ??
Bir dahaki sandık kuruluncaya kadar ne olur.. ???
Bir de ilave..
Parlementer sistemlerde, değil yüzde 51, yüzde 118 le bile seçilseniz, kuracağınız hükümet (bakanlar ve hükümet proğramı) için güvenoylaması yapılır.
bu sistem rezalet.. bir değişsin görelim... varsa aksaklıkları düzeltilir..
Ben hiç parti adı verdim mi.. Niye hemen konuyu yola suya getirip parti adı veriyorsun..
Bak arkadaşım.. İstiyorsan ben de parti adı vereyim..
İspat isterseniz ispat da ederim..
Aklım erdiğinden beri ülkücüyüm. Bu güne kadar da MÇP ( MHP kapalıyken ki parti) haricinde kimseye oy vermedim.
Ama şimdi HAYIR diyorum.
Aynen daha bir kaç ay öncesine kadar liderimiz dediğim şahsın Haziran seçimleriyle Kasım seçimleri arasındaki dönemde her şeye HAYIR dediği gibi.. HAYIR diyorum..
sayın DeliKAN
soruların henüz başlamadı galiba bekliyourm
Teklifin üçüncü maddesi, seçilme yaşını 25'ten 18'e indirilmesini ve askerlikle ilişiği olanların milletvekili adaylığına başvuramamasını öngörüyor.
Bu madde,gençleri zalak yerine koymanın dik alasıdır,en azından bu yüzden gençler hayır demeli..
Şehzadeler hariç...:kahkah:
ben bu partinin her hayırlı işe hayır demesinden bıktım... bir kere de milletin sesine kulak verin
insan az utanır sıkılır yahu.. insan bari 3, havaalanına evet der köplülere evet der yatırımlara evet der fabrikalara evet der.. tünellere evet der.. sonra utanmadan sıkılmadan gelsin hayır oyu istesin
Açıkla..
Ben ilkokul dördüncü sınıfı çocuğuymuşum gibi, uzun uzun, detaylarıyla, örnekleriyle açıkla...
Ya da SUS artık..
Rezil oluyorsunuz her yazdığınızla.. ama hala anlamıyorsunuz...
Ben kimseye oyunun rengininden dolayı, terörist imasında bulunmadım...Dış güçlerin maşası imasında bulunmadım...
Ama siz yapıyorsunuz...
El insaf be... El insaf İNSAFSIZLAR.
Burada ahkam kesen, yandaş şak şakçılar... Hiç sizin bir askeriniz kollarınızda öldü mü.. ?? Ölürken ....komutanım ..anneme...anneme..anneme.. diyordu. Ağzından kan geliyordu... Siz bunları yaşadınızmı hı...
Güneydoğuda askerlik yaptım... Dağlara her çıkışımızda 21 gün kaldık... Soğuk demedik, sıcak yemek görmedik, yatak yüzü görmedik, sigaramızı bile teneke kutuların içine sokup da içtik, 21 günde ayakabılarımızı iki kereden fazla çıkaramadık... 19 tane vatan evladı askerin canını emanetimize aldık... 6 aylık çocuğum vardı... Meyil müddetinden sonra tam 12 ay görmedim. Döndüğümde yürüyordu, konuşuyordu.. Bana ısınması 6 sürdü..
El insaf be... Beni pkk ile aynı kefeye, fetö ile aynı kefeye koymak... el insaf. İNSAFSIZLAR..
Bu hırsnan çok ağır şeyler yazarım da.. Kovarlar beni bu forumdan.
DAHA önce hastane nin kapsından sokmuyorlardı