Ek 12456...her an değişim var. Ytd
Printable View
Ek 12456...her an değişim var. Ytd
Ek 12457...........
Afyon SABANCIYA yakışanı yapıyor.
Alıştaki emirleri çektiler
? Ytd
Tekrar 7.55 e alış için emir yazdı.ytd
Tekrar 7.55 e alış girdi. Ytd
Eskiden 1999 yılında seans salonunda bunlara bakardık,hey gidi günler hey.Şimdi insanları evlere hapsettiler.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP DÜŞECEK soru sormayın lütfen.
97 de de aynıydı 2017 de de aynı tek fark çaylar şirketten değil.
??????? İşareti var sadece
Ne kadar çok söyleniyorsunuz ve bunun tek zararı kendinize farkında değilsiniz konu Afyon un doğru veya yanlış hisse olması değil flap 2 yıl 1.2 şerde süründü kaç kişi beklemiştir yada gereln şahsen bende vardı gerel çıkış başlamadan 1 hafta önce sattım sonuç ortada söylenerek kendinize zarar veriyorsunuz flap ve gerel gibi bir hareket yapar mı bilmem ama yapsalarda çoğumuz hissede olmayacağız bunu biliyorum neden psikoloji kalmadı ama borsa psikolojidir çoğunlukla biraz sakin kendiniz için nacizane küfür ettiğinizde Sabancı miras yedileri diye gergin söylendiğinizden kimsenin umrunda olmyor sevgi ve saygıyla kalın
SEvgili CNR1209 lütfen kendi yorumunuzu yapın.Hepimiz gerginiz.İfadelerimiz üzerinden birbirimize nasihatlarda bulunmayalım isterseniz.Fabrika yenilenmesi,arsa satışları vb taahhütlerle yaklaşık 2 sene önce rezil kağıdı almamıza neden olan şirket yönetimi yanlış politikalarıyla bizleri speğin eline teslim etmiştir. Bu kağıtta teknik meknik hakgetire.Hiçbir şey söylememe gerek yok en son dün 5 dakika içinde 7.46'dan 7.90'a çıkarılan kağıt akabinde 7.62 'ye bugünde 7.55'e inermi allahaşkına.Bunlar speğin hareketlerinden ve k.y söğüşlemesinden başka birşey değil.Bu hareketlere meydan verenler SABANCININ MİRASYEDİLERİDİR arkadaşım.İyi akşamlar.
İstedikleri bu delirtmek bunu demek istedim işte ama sadece kendimi düşünmem daha mantıklı olucak Galiba başkalarından banane haklısınız satıp çıksınlar yol rahatlasın
Ek 12473....... mecbur bekleyeceğiz. çıldıracağımız ya da çıldıracağı gün gelecektir. ytd
Değerli ortaklar. Afyon hisselerini sattım. Kurtuldum. Allah yardım etti bugün gerel de 3 defa Tavanı
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakalamak nasip oldu darısı sizlerin başına. Kısmet belki bir gün yine afyon a dönerim. Bol şanslar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 12479.....asaletine yakışıyor mu böyle sürünmek. kalıbının adamı ol. büyük lotlara sahip olan pek kimse kalmadı. hepimiz küçüldük sayende. ytd
Ek 12480.....son özel durum arazi satışı haberinin üzerinden 41 gün geçmiş. 41 kere maşallah deriz inşallah.
Asalet hiç kalmadı
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yapmaya çalışıyor yorumlayabilecek var mı?
pazartesı alanlara kagıdı tanıtıyor spek
teşekkürler yorum için
adi kagıt 8 ay bekledim yine beklemeye devam ver aşagı bakalım nereyekadar vereceksin
Ne ala bizyılardır beklemekten taş olduk kırmızılara bakmmaktan hesap bakiyesini görmekten tırsladık buranın üç beş müdavimi aglaştık saçımızı başımızı yolduk beşyüz altıyız bin lotla yimbeş otuz bazen kırk kademe yidik döt gibi ekrana bakar olduk yok öyle tiksindik günlerce hesabs girmedik girmeye şifreyi unutuk sen gel hop biranda kara geç
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagıt böyle süründürmeden koklatmaz koklatıgı bişeyde yok zaten çıkar gidecek dersin aşagıdan toplayan uyanıklar basarlar el ele baş başa kalırsın
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah sana hammade buldurmasın inşallah. diğerleri cayır cayır mal satarken sen üretimsiz kalasın.O arttırdığın kapasitede boşa yatar sen de en azından diğer kağıtlar uçarken bizim ne çektiğimizi anlarsın
:) Edene değil ettirene bakmak lazım Hakasli:)
Gelecekse gelsin aşağı ... sabır kalmadı yahuuu
Kimi çıksa da satsam, kimi de düşsede alsam derdinde... biran çıksın diye bekledigimiz kağıdı biran sonrada düşsün diye bekleyebiliyoruz. An ana uymuyor... Burası Borsa kim kime ..... hesabı çark dönüp duruyor...
Olacak diye şart yok. verirse verir. Vermezse canı sağolsun. Olmazzsa kağıt ćok mesela Otokar 110 gibi...
Çark dönüyor bir an diğer ana uymuyor... rast gele hesabı
Ağırlıklı ortalama 7,47 kapanış 7,43 fark 0,03 bu aradaki fark hemen hemen hergün var. bu nasıl bir mantık aradaki fark kime giriyor çözemedim. Gerçi çözebilecek akıl olsa bu hissede ne işim vardı, spek ve sahiplerine selamlar..... anladınız siz onu
hergün. yarın diyoruz. ama günler akıp gidiyor.
b.......k gibi bir hisse. ytd
b...k gibi dediğin hisse geçen gün 7,99 gördü ve bıst ın kar marjı en yuksek 20 şirketinden biri.