Tek fiyat 26 dan verdim ben başka risk alalam
Printable View
Tek fiyat 26 dan verdim ben başka risk alalam
2 TL den bir zamanlar 26 TL gelmiş ister uzaya gitsin kar cebe yakışır çok yoktu zaten 1 haftada yeter bana ama nereye gider bilmem kalanlara bol kazançlar
26 dan verdiğim gyhol için 15.50 alım yaptım bakalım
sabah serbest alış yazdım 15,50 den ve 16 dan gelmiş ilginç bir şekilde neyse buda iyi şimdi spek düşünsün bakalım
Yarın sabah 15.80 den maliyet ucsun gitsin benden ayrı göçmen kuşu akşam verdim ben bakalım.
Sn kahramanbey arkadaşımda 40.000 bin lot vardı, uyardım tek kurumda taşıma malları tek tek sayıyorlar... Hepsi patron bağlantılı
Şirketimizin Gedik Portföy Yönetimi A.Ş. unvanlı şirketteki 5.299.858,66 TL nominal tutarlı paylarının, yaptırılacak değerleme sonucunda belirlenecek hisse bedelleri üzerinden, Gedik Yatırım Holding A.Ş.'ne devir edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurumuz 09.01.2020 tarih ve 2020/4 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu Bülteni'nde olumlu karşılandığına ilişkin açıklamamız 10.01.2020 tarihinde yapılmıştır.
Bugün Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 04.02.2020 tarihli toplantısında,
06.12.2019 tarih ve 1948 sayılı yönetim kurulu kararı çerçevesinde 20.12.2019 tarihinde hazırlanan değerleme raporuna istinaden,
Şirketimizin "GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ" unvanlı şirkette sahibi bulunduğu beheri 1,12 TL itibari değerde toplam 5.299.858,66 adet hisenin tamamının 5.935.841,70 TL. bedelle Gedik Yatırım Holding A.Ş.'ne devredilmesine ve Hisse Devir Sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Düşündüğüm gibi satanların almasina firsat vermedi yolumuz uzundur inş
Bu haberin yükselmesinde reel olarak zerre etkisi olmaması lazım. Yükselmesi tamamen malın toplu olması ile alakalı bence. Son kalan bir miktar malı da yarın kazara tavan yaparsa verip “allah yolunu açık etsin” derim. Kalanlara da sağlıklı ve bol tavanlı günler dilerim.
Benim teorim şu şekilde; işlem hacminin ve derinliğin arttırılması için halka arz süreci yaşanabilir. Hem yüksek fiyattan halka arz yapılır hem de yeni girişim sermayesi için fon oluşturulur. Ne dersiniz?
Piyasa yapıcılığı sistemi sona erdi diye kap a haber düştü bu durumu bilenler açıklayabilir mi?
https://resmim.net/f/ST2L1y.jpg
aylık takas
bu hisse alınır itina ile beklenir
Değişik bi tahta bıraksalar gıderde sürekli satıs yazıp baskılıyorlar 25 görüp 2 gunde 21 e düşmüş
bu aralar hep alım satım haberi geliyor cep telefonundan acamadım alıyor mu satıyor mu göremiyorum kimse yokmu yazsa bizde bilsek sagolun
Yeni dünya düzeninde kağıt paralarin işi bitecek deniyor gyhol ün dijital para ile ilgili bir ilişkisi var mı öncü olabilir mi türkiyede bilen var mı
Efsane bilanço geldi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanamıyorum.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GYHOL Solo 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 372255365 Yıllık Değ%:3485
Kara bak 1 lira dan 22 tl ye bosa gitmemis bu hisse patron vizyon sahibi 372 milyon kar etmis sirketi helal olsun yatirimcisina 1 21 vermis daha da yukselir bu karla
Şu şeyi hesaplasınıza ya bu karı temettü olarak versi 1 lota kaç para verecek
Karı GEDİK hissesine sahip olmasından geliyor. GEDIKIN fiyatını yukseltince bu da karda görünüyor. GEDİK fiyatı 4 liradan 21 liraya çıkmış. fk 21 dd 8 tekrar 4 liraya inmemesi için neden göremiyorum. o zaman bu hisse de iner . kısaca dikkat edin.
Yükselmesinin ardında iyi bilançonun yanında yüksek oranda temettü dağıtacak olması , göz önünden kaçırılmaması gerektiğini hatırlamamız gerekir...
Yaw hala kar gedikten geldi diyorlar ya ulan hisse başı 17 lira karı var ister gedikten gelsin ister uzaydan gelsin mevcut kar ile 1.9 fk oranından işlem görüyor kardeşi gedik in fk sı 21 daha ne diyeyim doya doya bilançonun keyfini çıkarıyoruz onada sebep oluyorlar