Grafik yolcudur Abbas diyor
Printable View
Grafik yolcudur Abbas diyor
Flama boyu kaç olacak bakalım!Amman kimseler duymasın amman kimseler görmesin sonra düşeriz dillere modunda:ok:
:shh: ben duymadım mesala
Bu kadar az değildir bu hareket arkası gelmeli
bu hareket;yeni başlamış bir hareket dahi sayılmaz. :yahoo::party::kahkah: şaka yaptım şaka... y.t.d.
Patlat güzel bir haber...Ne olursa...Kendimize gelelim, sürün sürün nereye kadar?
Yuh be o ne öyle https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3a9417582e.jpg
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben burdayım, geldim ." Diyor olabilir mi?
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmişte bir şarkı vardı: ben sizin babanızım/ ben ne dersem o olur....bana o şarkıyı hatırlattı.geçen yıl 50 milyon kar açıkladı,temettü vermediler. bu yıl da zararı bahane etme niyetine girebilirler ama spek lerhep puslu havaları severler: kurt lakabını hakketmek için..... y.t.d.:bravo:
2000 i anladık ta 30 ne öyle
Adamın şekeri düşmüş:)
uzlaşmada 158 e 126 lot alış yazılmış ve paşşam o lotlardaki istekleri de geri çevirmemiş. 2156lot satış yazarak cevaplamış.y.t.d.dün sevindirik etti. bugün de ters köşe yaptı.. y.t.d.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...89d3cbd6ef.jpg
Kİmse kalmamış sen ben bizim oğlan:)
Arkadaşlar konsolide açıklandımı
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bonibon un hollanda ya ihracına başlanmış.ne güzel bir haber. darısı diğer ürünlerin başına olsun. y.t.d.
Ek 1701
Seans sonu bir atraksiyon yapar mı acaba?
Versin artık coşkuyu ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac148fda50.jpg
Bir gün ben de buraya tavan saticisiz yapistiricam ama ne zaman 😊 hayaller hayaller...
153 civarından alım a başladık bakalım..
154 teki bin lot kendisinin mi değil mi birazdan belli olur
hazırlamaya başladılar tahtayı iki gündür...iyi olacak gibi görünüyor ytd
dünkü o bin lot bugün 154.2 deydi o lotları aldılar az önce
kalkıyoruzzzz ytddd
Eevveetttttt
Yukarı çekmezse mal kaptıracağını biliyor...mesela ben biraz aldım ve aşağıda bekliyorum hala...ytd
hadi yine iyisiniz Keçi geldi.
Kent şu anki fiyatı 155.80
malum KENT mevsimsel hareketleriyle ünlüdür.
Bilin bakalım bu akşam ne oluyor?
akşam ezanı birlikte 3 aylara girmiş bulunmaktayız..
neden 3 aylar bakın grafiğe.
gazanız mübarek olsun...
http://image.prntscr.com/image/0470e...f1a64d597a.png
MondelÄ“z International’ın önemli bir üretim ve ihracat üssü olarak seçtiği Gebze Fabrikasından, Japonya’dan Amerika’ya uzanan geniş bir coğrafyada 50’den fazla ülkeye satış yapan MondelÄ“z International Türkiye, 2017 yılına da önemli bir ihracatla başladı.
MondelÄ“z International Türkiye Gebze Fabrika Direktörü İbrahim Kaya: “Tesisimizde ürettiğimiz Halls şekerlerini Macaristan’a göndererek, 2017’nin ilk ihracatıyla yıla hızlı bir başlangıç yaptık. Türkiye’de ürettiğimiz Halls şekerleri, Macaristan üzerinden tüm Avrupa’da satışa sunularak Avrupalı tüketicilerle buluşacak.†dedi.
En büyük fabrika Gebze’de
Dünyanın en büyük bisküvi, şekerleme ve çikolata şirketi MondelÄ“z International’ın tüm dünyadaki fabrikaları içinde, kapasite ve fiziki açıdan en büyüğü olan Gebze Fabrikası, 85 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor ve 17 farklı üretim teknolojisiyle imalat yapıyor. Aynı zamanda MondelÄ“z fabrikaları arasında en çok sayıda üretim teknolojisine ve paketleme alternatifine sahip olan fabrikada; sakız, şeker, hediyelik ve ikramlık ürünler üretiliyor.
MondelÄ“z International, Türkiye’de First, Falım, Kent, Olips, Bonibon ve Jelibon gibi pek çok güçlü markasıyla sakız, şeker, hediyelik ve ikramlık kategorilerinde pazar lideri şirketlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca Milka, Toblerone, Oreo ve Barni gibi efsanevi küresel markalarıyla çikolata ve bisküvi kategorilerinde de güçlü bir varlığa sahip bulunan şirket, Gebze Fabrikası’ndan dünyaya sakız ve şeker ihracatı yapıyor.
02.04.2017
04.04.2017
Gıda
Foodex Qatar : 1. Uluslararası Gıda Fuari Doha
geç mi kaldık sevgili keçi?
163.20 baraj:)