evet suat kardeş dün vangd vedalaştım avtur sayaş ve buradayım ytd değil
Printable View
evet suat kardeş dün vangd vedalaştım avtur sayaş ve buradayım ytd değil
Halka arza katılan 1 hafta bekledi 1.52 den aldı yazık günah civisi cıktı halka arzların
Ben durumu cozdum arkadaslar.ben 5000 lot alis yazdigimda birincil biyasqda tamami geldi.bende cok talep gelse zaten bana bukadar vermezlerdi.patron araci kurumlarla anlasti.yeteri kadar talep gelmediginde iptal ediceklerini biliyorlardi.bunun uzerine satilmayan lotlari anlasmali olarak araci kurumlar aldi.piyasada geri satabilmek icin.boylelikle halka arz oldu.bunpatronla tamamen anlasmali.katilirsiniz katilmazsiniz bu sizin dusunceniz saygi duyarim.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzdanmi almistin.
Alışlarda oyak işi solladı
hayır halka arz 1.44 alamazsın zaten
Vikinge geri donmuyormusum
satıcılar bitmedi henüz galiba sürekli 1,49 dan dönüyor
https://i.hizliresim.com/z0jlyY.jpg...........
hayati hocaya sevgiler.
Labirent hocam Allah razı olsun eline sağlık
8700 000bin işlem,halka açık olan 7500 000 i geçti...
87.5 milyon ipotek var(ak yatırım rapora gore) stoklarinda dolayısıyla mükemmel bir sirket değil zaten o yüzden girdi borsaya ve ne alırsam diyor banka kredisi yerine bura adam o yzden ............ çıkaracaktir ama ilginç arz oluyor ben maliyetim dusuk ama arzdan alanlara surpriz yaptilar bakalim oyunun sonu ne olacak
kurum bazında alıcı satıcı paylaşabilecek arkadaşımız varmı
Oyakta madem kaldıracak gücün yok ne alırsın verdi malı geri bugün bi cacık olmayacak gibi mal alanda cok oldu
metin bey tşkler takas için
1,47 alışa 1400 000 yığdı
Şimdi de 1,48 e
https://i.hizliresim.com/OovAM4.jpg
bu ne iş....
Bence Invest üzerinden gelen milyon lotluk alış emri ile düşüş bitmiştir.
Yavaş ama istikrarlı bir yukarı fiyatlama görürüz diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/1J6vdN.jpg
Bütün çakal kurumlar burda da neden yüksekten vermediler de aşağı veriyorlar anlamadım...
yine bir halka ırz hiç mi dürüst adam yok ya gelde borsaya yatırım yap
invest alıyor mu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kafayı kaldıracak pat vuruyorlar, metin bey müsait oldukça paylaşırsanız taksları seviniriz
Noldu arkadaşlar invest vazmi geçti. Son durum takası atarmisiniz ...tsklr
Sizin halka arzınıza bari 52 kapatın 41 ne butün cakal kurumlar burda a1 marbas invest cakallarla dans
Evet Invest 1,47@den aldiklarini 1,45 ortalama ile bitirdi. Ne guzel ne mantikli ticaret
sahiplerine arap dedik, cömert olur dedik, ulan bizden çulsuz çıkdı bunlar
ulan cesaretsiz ******lar zararına mal mı verilir... abi şu gerçek, gedik, marbaş, invest olduktan sonra tahtadan hayır bekleme......
48 49 a yüklü girdi yeni key kaydı için muhtemelen yeni müşterilerimiz oldu gemi doluyor fazla dolarsa ne olur söylemeye gerek yok ulen a1 bırakta gitsin yatırım finansa da bi çift lafım var halka arza aracılık ediyon madem hakkını ver söylenecek cok şey var ama neyse
Bir son durum takası atarmisiniz arkdlr
anca bu tahtayı metro yapar... gedik, marbaş , yatırım finans, invest iti... boku.
İş en iyi alıcı 270 bin garan 196 bin 178 bin finans
Marbas 806 bin satış a1 485 bin taçir 113 bin
Bu sıg metro zor gelir toplam kac lot var dönen
Tsklr 7.5 ml var ek satışta yaparsalar artar..marbas patron malı mı satıyor zarara..isteseler satmaz tahtda çıkar ama bunlar ky varken çıkarmaz...
yav arkadaşlar MALİYET adanlara sıfır tl. PARA konsaydı böylemi olur kim almış 1.52 den ky yok 1.00 tl satsa karlılar.malıyet 0 sıfır para konsaydı bu hale gelirmi KUYRUKLARI KISTIRMIŞ OLURLARDI MAALESEF
920 bin oldu marbas satış
Bu tahtada spekülasyonu geç Direkt manipülasyon yapılıyor sanki .. Arzın ilk gününde bi de...Tliman, mpark , Peker GYO vs... Halka arza kim katılır bundan sonraki süreçte?
trendden kazık yedik arkadaşlar napalım sağlık olsun ytd...araplara güvenilmezmiş ytd...
En düşük maliyeti olan 1.40 sanırım 37 i anlık gördü böylece karda olan yok an itibariyle başarılı bir halka ırz