2,60 ı kırarsa düşünülür yoksa sıkıntılı gibi duruyor
Printable View
2,60 ı kırarsa düşünülür yoksa sıkıntılı gibi duruyor
dostum maalesef atamıyorum.2.50 de güç topluyor 2,6 denemesi gelebilir tekrardan dikkatle takip ediyorum bir miktar aldım 2,5 den.sende varsa kademeleri paylasabilirmisin
uzun süredir satış muhabbeti vardı zaten.Satılırsa piyasada dolaşımdaki lot sayısı da az Banvt gibi olur. Ralli başlar.Çıkışın önünü de kesemezler.2 tl ye kadar fazla alımla çıkış olmadı asıl muhabbet 2,2-2,9 arasında dönüyor.Deniz elinde en çok hisse bulunduran kurumda yüklü satış yapmıştı.Spekülatif değilse gideri var.ytd
Takasları varmı acaba?
Sayın Tiger buyruun...
http://http://i.hizliresim.com/ZZRL6A.png
Bakalım bu sefer de 2,70 üstünü deneyip kalmayı basarabilecekmi bu sefer :)
2,6 üstünde güzel tutundu günlükçüler al satlarla bayya güzel kar yaptırıyor 2.45 altına da salmadılar.2.70 üstüne atıp tutunması önemli.Eğer kırılırsa engel falanda kalmaz.Kağıdı su anda günlükçüler belirliyor :)
2,50-2,70 arasında amma işlem yapıyor amaç ne yeterince hisse toplayamadımı
bir spek, bir ben varım galiba hissede. spek sadece ikimiz varız, gazla gidelim, :):)
Giris yaptim sana kaplamin
KAPLM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.991.697
Bilanço iyi geldi ne bekleniyor acaba teknik olarak bir düzeltme yaptı 2.40 bunun şimdilik desteği bakalım birkaç gün içinde yön belli olur.
hareketlenme olacakmı izliyorum
Spek ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorum inanın 50 kötün hesabını yapıyor 2.37 den satış verdiğim an 2.36 ya çekiyor 2.36 'dan alış verdiğimde bir anda 2.38 yakıyor tam ****** çıktı anladığım alttan toplayıp tavana kilitleyecek bakalım kaça kadar salacak
Spek seni 59 kere anıyorum.
Bu hisse yarın yükselişe yönelir diye düşünüyorum.
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ.
Yeter be kardeşim yeter daha ne kadar düşüreceksin.Ditas'la 3 aylık rakamların birbirinin kopyası Ditas 2 günde yüzde25 yaptı gevşedi,sen bilançodan sonra yüzde10 eksi yazdın,hala da nereye düşüreceksin belli değil.Dünya fırsat kaçırdık senin yüzünden.Tepki vermeden uyutarak hergün düşürüyorsun.Gün içi saniye hızıyla az bişey artırıp hemen eksi yapıyorsun.Otomatik pilota mı emanet ettin,karşımızda robotik yazılım mı var nedir anlamış değilim.Hadibilançoyu fırsat bilip sattın diycem işlem hacmi öyle olmadığını söylüyor.Baskıyla,eziyetle, binbir hileyle yukardan sattığını almanın peşindesin.SPK bülteni dün açıklandı,herhangi bi cezan yok tedbir yok.Daha neyin peşindesin.
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ.
Hisse 800 den 3000 gitmiş daha ne olsun
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Operasyon 1.2tl den başladı ve en yüksek 2.96 tl gördü.Piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandığı için bu hareket oldu ve tavan tavan gittiği için çok az kişi nasiplenmiştir.Sonuçta 31.12.2014 de 2.77 tl kapanış fiyatı ile C grubuna girmiş ve 2yıl4ay tek fiyat sisteminde işlem görmüş.O zaman endeks 85bin şimdi 95 bin,olaya böyle de bakılabilir.Az önce baktım 2.31-2.32 yanıyordu saniyeler içinde 2.23e kadar bastı.Şimdi nedir bunun adı?Kızdığım nokta tavşan dağa küsmüş misali bilançoyu TUZAK olarak gönderdiler ya da tuzak olarak kullandılar.Neyse napalım zorla satmadılar ya.Eşeği siken osuruğuna katlanır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Akşam biri sevabına son 1 haftalık veya 10 günlük alanı satanı,takas durumuna atsa da tecrübeliler yorumlasa dağıtıyor mu biriktiriyor mu?Ne yazan var ne çizen tek sazan ben miyim bu hissede?İnşallah günün en düşüğü 2.22tlden kapatır.Ne eziyet ettin be.
Düşür ****** düşür en masumane sıfatınla,taşaklarımı alırsın
YTD
Ne oldu hani Uhacettepe79 diye kağıdın müdavimi vardı,hisse 238tl iken spek için alttan topluycak topluycak sonra tavana kitliycek diyen sesi soluğu çıkmıyor.Yanlış anlama seni suçlamıyorum,sadece dediğiniz çıkmadı hatırlatmak istedim.
YTD
Hisse tavanda kimse yok
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse inanmıyor ondandır :)
tavanda kaç lot var
tavanda 144.183 lot var
sanmıyorum açsın ama belli olmaz
168.673 oldu
Bir habermi var acaba
bugunde bir tavan cekerse 3 kademesini gecer
3 gecmezse tekrar 2-3 arası gitgeller devam eder