Bilanco sizce yukselişte etkili olur mu?
Belki de o zamanı kolluyorlar...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Bilanco sizce yukselişte etkili olur mu?
Belki de o zamanı kolluyorlar...
İnşallah !
Kurucu ortakları ve yöneticiler ihya olmuş; 20 bin ortak alınterinin 10'da 9'unu kaybetmiş...
Şeref haysiyet ve Halis niyet lazım.. Borsa tarihi zirvesine yaklaştı yükselmeyen hisse nerdeyse kalmadı; Ittfk ve Adese ise tarihi diplerini testediyor; çok acı çok...
YTD
1,88 i tırtıklamaya başladılar...
Adese nin 1.88 inde 300bin alici burdaki 1.88 deki 300bin satis alarak buraya yatay geçiş yapsa😆😆
01/03/2017 - 8:06 Bu haber 159 kez okundu
ADESE REALâ€™İ DE ALDI
Geçtiğimiz yıl Kipa’nın Sille Yolu’ndaki mağazasını alan Adese, 2017’ye de hızlı girdi. İttifak Holding’in AVM markası, şimdide Real AVM’yi satın aldı
Konya Haberi
her zaman yavrular analarından hızlı gitmiştir borsada aklıma gelen mesela metro nun avgyosu mepeti burda da 2 yıl önce ittifakta takılırken adese uzaya çıkmıştı bu sığır yerinde saymıştı bu adese haberiyle aynı şey olmaz inşallah...y.t.d
200000 i 1,87 e verdi sonunda,ne acelen var emmi ....
bizim 6.his fos çıktı malesef..bir sonrakinde 7.hisle hareket edeceğim...
O malin alicisi cikmassa vay halimize..ytd
şimdi de 1,86 ya bastı :)
Cikmiyor...
adi he.if yaptı yapacağını gene borsanın rekor kırdığı günde boş geçtik.Bütün gün bir heves bekle p.c başında akşam olunca pamuğu tıkasınlar..Adalet mi lan bu...Canım sıkıldı gene...
Kapanista basabilir kizip.adam satmaya kararliytd
1,85 e verdi :)
geri kalanı sildi tahta rahatladı.
1,88 de 78000 adet var,kapanışta 1,84 e kadar basabilir bu manyak.
MAKATLARA SELAM OLSUN.... YÖNETİM KOLTUĞUNDA OTURUPDA... BİZLERİN PARASIYLA MAAŞ ALAN MAKATLAR..sonunuz akın ipek ve baydak gibi olsun.....
:)) kagidi bıraksa kagit iyi gidecekti bugün hakkaten...
Günaydın ortaklar bugün inşAllah yüzümüz güler
Günaydın, inşallah..
Ancak amca 100k yı dayadı 1.88 e sabah sabah..
dün 300k idi buna da şükür..Ben ondan ziyade gap lı açılmasını beğenmedim...
Vakti zamanı gelince bu uyuz uyuşuk kağıtta adese gibi olacak kademeler 100k lı olacak çok gördüğümüz o 100k lı kademeler çerez kalacak ama biz o günleri görsek bari....
Maliyetim yüksek olmasa beklemezdim bu kagıdı ama artık ben de inat yaptım :)
Ben en son bu uyuz kağıttan 2.5lerden 55bin zararla çıktım.Bu sene 1.80 lerden yerine koydum .Bende zarardayım 3 üzeri görecez de zarar çıkaracağız.Dövize göre durum daha da vahim.4 üzeri olması lazım zarar kurtarmak için
İnşallah olur.
Bilanço heralde bugün yarın gelir, onda bir harekete izin verir heralde bizim ketum spek...
Kafamda deli sorular ve bi dünya hayal var ama kafamın basmadığı yerler var.Mesela bu adamlar sonuçta yönetim kurulunda şirketin kar zarar durumunu biliyorlar.Eğer kar gelecekse şimdiye kadar bir hareket başlaması gerekmez miydi.Bende kar bekliyorum ama bilanço tek başına yeterli olmayacak galiba.Malı satmak istese yukarılara taşıyıp oralarda malı yedirirdi.Böyle birşey yok.Almak istese daha sert hareketlere girip aşağılardan mal kapmaya çalışırdı bu da yok işlem hacmi desen yerlerde bu işlem hacmiyle mal toplanmaz.Falan falan ne olacak bu işin sonu bilmiyorum tek tutar taraf mayıstaki yönetim o da yeterli olacak mı göreceğiz.Zor yani.Tek korkum bu kadar sabredip endeks 70binlerden 90binlere gelmişken biz hala kar edememişken bi yerden sonra malı zarala yada az bir karla kaptırmak.Yatırım tavsiyesi içermez dikkate almayın,mümkünse borsaya bulaşmayın....
Ne yazıkkı ben de bir mantık bulamıyorum. 1.87 geçilmesin isteniyor ve kağıt hep durduruluyor.
sakalı makkatlar hisseleri 1 bir sayıyor her halde...karınlarını haramla doyurun bu zübükler... yatırımcının ahını aldıkca karınlarını doyurmaya daha hevesli
Ali Murat Şahin
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi
murat.sahin@ittifak.com.tr
0.332.221 40 00
alo makkatlara ulaşamıyoruzzzzzzzzzzzzz
milyonluk aselsan ,garanti,iş .kademeler kalkıyor... bu makatların yönettiği si... wc hissesi kalmıyorrr...yatırımcı patronun şerefine, onuruna, namusuna bakıyor..herhalde bizim bu makatlarda da bunlar yokkkkkkkkk
milyonluk aselsan ,garanti,iş .kademeler kalkıyor... bu makatların yönettiği si... wc hissesi kalmıyorrr...yatırımcı patronun şerefine, onuruna, namusuna bakıyor..herhalde bizim bu makatlarda da bunlar yok
Şirketi onda bir değerine Suudi'lere verme çabası olmasın bu halka arzdan beri 90% lık değer kaybının nedeni?
Hani Kıvrak kardeşler ve yönetim dünyalığını garantiledi Suudi'lere peşkeş çekip ahiretlerini de garantiye alacaklarına inanıyor olmasın!
Sadece aklıma geldi, bilgi değildir beyin jimnastiğidir bu baskıyı başka türlü izah edebilen varsa paylaşsın lütfen...
YTD