Hocam gecmis olsun.insallah kapatirsin zararini.ama muthis rakamlar.nasil bir faiz bu.aydinlatici bilgin icin sagol.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam gecmis olsun.insallah kapatirsin zararini.ama muthis rakamlar.nasil bir faiz bu.aydinlatici bilgin icin sagol.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmayan parayla borsa oynayanın sonu hüsrandır buna yatırımcı değil ava giden avlanır derler haketmiştir
Galip'in senetlerinde açık yapılmaz.Çok tehlikelidir..Bunun adı yatırım değil kumardır.Daha önce ICBCT tahtasında hallaç pamuğu gibi dağıttı.Hiç gerek yok böyle şeylere karı ettin mi çekileceksin.Hayırlısı bakalım..Galip Ağa nereye kadar sürecek.Merak ediyorum.
Ben hala bekliyor ne olcak bu filmin sonu
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum açılışta alabiliyormuydunuz neticede 3,63 açılmış,açık olayını bilmediğim icin soruyorum,ne zaman yerine koymanız gerekiyor?yani bu hisse elbet dönüşe geçecektir ama sizin yerine koyma süreniz var sanırım degilmk?2-3 gün felan diye biliyorum
3,02 olmayan hisseyi sattınız düşse yerine koyup kazanacaktınız demekki açığa satan cokmuş hisseyi kopardı üzüldüm sizin adınıza ama dediginiz rakamlar inanilmaz yüksek öyle sacma sey olurmu yani 2-3 bin zarar olsa kismet dersinizde ben hic anlamadim komple zarar etme işi nasil oluyor,yarin yada p.tesi tavan taban bile yapabilir yerine koymak icin aceleniz yoksa bekleyin
Kesinlikle şahsi yorumdur bir zamanlar 2-3 bin bende zarar etmistim bunda ama hayatimda açığa satış yapmadım yapmamda bilmemde zaten banka üzerinden islem yapıyorum
https://i.hizliresim.com/z0yapB.jpg
Yükselişin başladığı günden bu tarafa açık satışlar, gün içi kapanan açıklarda olmuş olabilir.
arkadaşlar adam açıkları kapattırana kadar düşürmez, en kötü brüte sokturur yine kapattırır.
Tiger ne sevinmesi ava giderken avlanmış tek akıllı o
Hocam bi sen bide ben kaldık sanırım zaten
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varmı başka manyak arkadaşlar
Manyaktan çok ne var borsada
manyak olmazsan para kazanilmiyor usta
Allahtan bi akıllı sen varsinda toparlasin bizi usta
şimdi adam tavandaki lotları anında çekse elindekileri birden tabana koysa 2,56 ya kadar yapışsa buralardan alanlar yüzde 50 zarar edecek mi? yine kim kazanacak bu uyanık metro kazanacak. çünkü adamların maliyeti 2,50 nin altında birde yukarıdan baya karlı onca lot sattılar. galibin hisseleri uzaya gitse yine girmem, çünkü açıkça kumar. tutturan seviniyor yakalanan ağlıyor.
Bende bugun lotlarimi kaptirdim.
Sabırla bekleyip turnayı gözünden vuran arkadaşları kutluyorum.1.50 lerden o kadar niyetlendim olmadı.bu fırsat bir daha zor gelir.güle güle harcayın.
usta zararim az olsa bende oralardan satip kacardim nasip herkese bol kazanc
Keske herkes galip gibi olsa acikcilar degilmi bizi surekli zarara ugratiyolar simdide onlar ne cektigimizi belki anlarlar
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip bu yakalarsa öpmekle kalmaz
Ramazan Bey,
Üstüme vazife değil ama bence aracı kurum sizi kazıklamaya çalışıyor. Şuanda ödünç pay piyasasında %1000 ile 4 günlük ödünç veriyorlar. Bu şu demek,
30000 tl *gün sayısı * faiz oranı + aracı kurum komisyonu ödemeniz gerekir 4 günlük ödünç almak için.
Yani 30000* (4/365) * (%1000) + aracı kurum komisyonu
= 3300 tl + aracı kurum komisyonu. Yani 15500 alırlarsa 12000 i cebe atacaklar. Bence bu konuda aksiyon almalısınız.
Arkadaşlar tavanda ne kadar alıcı var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekürler
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6365a0ed31.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek 15879kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Buyrun kurtlar sofrasına
Eyvah tahta karisti
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanı bozdu açığı kapattım. defol git şimdi galip bir daha gelirsem 2 olsun
benden alanda kazansin allah bereket versin kalanlara bol kazanc
Ne kadar çaktı galipcim
can havliyle almış bazıları
oyun yapıyor pezvenk, açıkçı kıstırmak istiyor. bozup topladı biraz şimdi yine tavanladı , globalde onun kurumu
Bizden dökülen oldumu
ben satim usta
Allah bereket versin hocam hayrını gör
amin
Tavanda ne var arkadaşlar