Originally Posted by
alper tunga
Ben Cem Uzan Kadar Ahlak Erezyonuna Ugramış Bir Adam Daha Görmedim ... Adam Ülkeden Kaçtıgından Beri Degişti Evrime Ugradı Sürekli Yalan Sürekli Bir Belirsizlik İnsan Olup da Bir Açıklaması Yok ..... Ya Gülerek Spor Başkanı Oluyor Ya Gülerek Siyasi Parti Başkanı Oluyor .... Islak Fransız Gö.... ne Vurdugu Yetmiyor Bide Şimdi Sıla ya Sarmış.... Kimim ? Neyim ? Ben NeYaptım ? Bunca Magdur Yarattım Demiyor..... Kaldıkı Siyasi Hırsı Yüzünden Ailesini Bile Magdur Etti .... Ve Maalesef ki Biiz Bu Arsız Ahlaksız Adamdan Medet Umuyoruz....!!! Hani Süreç Bir Yıl Kısalmıştı Hani ÇEAŞ KEPEZ Hakları Alınacaktı ? Ya SUS Yalanlarla ŞOW Yapma Ya Çık Adam Gibi De Ki Ben Bittim Benden Bu Kadar Bakın Başınızın Çaresine .... Popüler Kalabılmek İçin Umut Kapısı Olabılmek İçin SUSUYOR ..... 17 Bin Magdur ÇEAŞ Aileside Umutla Hergün İnternet Sayfalarını Karıstırıyor Okudukları Haberlerı Yenıden Okuyor... Bir Ümit Belki Yeni Bir Haber Diye ... Ama Ortada Sadece Cem Uzanın Şa şa Lı Renkli Hayatı Var Utanmasa Gö... Açıp Bakın Buda Benim Gö... m Diyecek .. Biz 17 Bin ÇEAŞ Küçük Yatırımcının Hali Nice Olacak Kimse Umursamıyor