Citinin alımlarını gördünüz mü?belli ki henüz mal toplama evresindeler,fiyatlama başladığı zaman bu fiyatlar çekirdek kalacak bu gidişle...
Sent from my LG-H850 using hisse.net mobile app
Printable View
Citinin alımlarını gördünüz mü?belli ki henüz mal toplama evresindeler,fiyatlama başladığı zaman bu fiyatlar çekirdek kalacak bu gidişle...
bence haber gelmeden 34 ü geçerse geldikten sonra 2 ye doğru yürümesi kolay olur. bu şekilde yol izlemesi daha mantıklı. tabi haberin değeri çok önemli onu da gözardı etmemek lazım.:rules:
Fiyat hareketlerinde verdiği mesaj:yukardan sat,aşağıdan alırsın...
gecen haftaki hareketlerinde lotlarımı azaltmayı başardı. 1.19 satış 1.26 alış ve ...:halay:
bugün 1,4 üstü kapanış artık 1,2x lere veda olabilir
1,27 nin üstünde kalsın yeter bence.
Nedeni:
https://twitter.com/melodik_net
endeks eksiye kayıyor bizim hisse olumsuz etkileniyor sanki çok çıkmış gibi:wave:
kimse yok mu ?
Ikili tepe yapmamistir insallah
bugünde bir yol olmıycak sanırım
dogan gazete ile bunun bir iliskisi var.mi ?
Sent from my SM-C7000 using hisse.net mobile app
benim yazmamı bekliyordu sanırım :)
ayrılda gel oğlum :))
satana aldiriyor haha
hop hop ettiriyor yurekleri
1,40 geçip 1,38 civarı falan kapatmalı...
nefesi yetmiyor
Çok zorladı ama bugün pek geçemiycek sanırım ama allah bereket versin fazla salmazsa tabi
yuhh ulan şu cengaver speke bak ya kardeşim 37 den hop 32 ye 10 dk da
hayirdir lot mu sayiyorsunuz? olmayan yazamiyor mu? ben siz ne ayaksiniz anlayamadim. ne olumlu ne olumsuz yorumum olmadi. bu merak niye?
ulan bu sefer gitti diye satmıyoruz yine elimize alıyoruz :(
dostum dediginiz icin size dostum diyerek hitap edecegim. hisse ile ilgilenmemis olsam burda ne isim var. duygulari paylasiorum. hisse hizli hareket edince alicak olan da satacak olan da heyecan yapar. ama elimde var mi orasi soru isareti. buranin abileri bile hisseyi ovup sattiklari bir dunyada bana olan ilginiz.sasirtti beni. kaldi ki spekulatif vs bir yorumum yok. bu guzel havada ortami germeyelim. sadece hisse bilgisi paylasalim isterseniz. saygilar
Kapanış süper oldu. Sanki bilanço kokusu geliyor. Aktifimiz kabarık gelebilir. Herkesin gönlüne göre olur inşallah.
Kara kaçan mipaz'ıma bak ilk defa sattığım yerin az üstünde kapatmış. Beni almadan gidemezsin kara kaçan. Yarın yine sabahtan tependeyim.😉
aksama haber falan gelmezse:)
Yarın altan korku vererek hisse alabilmek için şunu belirtmem lazım.😂 Hisse 2 haftada 0.92 kuruştan 1.37 ye %50 pirim yaptı, aman diyeyim temkinli iyimser olun.😉 Beklenen değerlemede 200 yerine 80 tl gibi metrekare fiyatı gelirse burda hisse satmak için birbirimizi ezeriz.😅 200 tl gelirse zaten %50 pirimli yine satış yeriz.😄 Yani her türlü mokoko.🤣
Yarın tabana alış göndereyim şimdi.🤑