Toplanti bugun kacta artik sonuclaniyor hersey kagit uzerinde.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Toplanti bugun kacta artik sonuclaniyor hersey kagit uzerinde.
Toplantı bugün mü olacak hocalarım ?
toplantı 12 de bitti bizim 120.madde gorusulmedi.devam gundeminde yoktu ilginç olarak
Ayin 6sindaki yapilan toplantiyi youtubedan izledim baskan 55.maddeye kadar geldi bunlar hep komisyon raporlariydi ve karar verildi...geriye kalan maddeleri bunlarin hepsi teklif diye geciyor ilgili komisyonlara havale ediyorum demis..videonun 2.15.00 dan itibaren izlerseniz.......bu gunku gundemdede biz yokuz anlasilan ve gundem maddelerine baktigimizda hep komisyon raporlari mevcut......bizde herhalde tekrar komisyona havale edildi....bende anlamadim......maille soracam....
Komisyona sevk edilmiş, uygun görülürse ,nisan ayında görüsülecekmiş
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artik surecin sonuna geldik....20 gun daha sabredecez anlasilan....
Selam.sayin bloomberg bu bilgiyi nerden aldiniz
Antalya büyükşehir belediyesini arayip bu bilgiye ulaştım, bugünkü toplantı gündemine bakarsanız , 120. maddenin olmadığını gorebilirsiniz
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskler.saolasin bilgi paylasamin icin
ya hadi bir haftadır oynak seans lar yaşatma bize ya çiz hadi şu tavanları hehe klasik borsacıyız değilmi hep hissemiz tavan gitsin istiyoruz 6 aydır tık yok yerimizde say say bıktık
Şu bayrak direğimi nedir dik artık.
Ne otelmiş be.......bi haber okudum....hayirlisi olur insallah bizim icin.......fazla detay bulamadim.....kim sikayet etmis acaba....
Talya Otel’i kriz oldu
Talya Otel’in imar tadilatı için İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. Kararda kabul oyu kullanan meclis üyeleri müfettişlere ifade verdi
Akdeniz
Pazar 13.03.2017
Antalya'nın ilk 5 yıldızlı oteli olan Divan Talya'nın imar planı tadilatı için soruşturma açıldı. 42 yıl önce açılan ancak yenilenmek için 2013 yılında kapatılan Divan Talya Oteli'nin imar macerası Muratpaşa Belediyesi'nin 2016 yılı Eylül ayı meclis toplantısında alınan kararla sona ermişti. 3 yıl kapalı kalan otelin imar plan değişikliği 2 Eylül 2016'da Muratpaşa Belediyesi meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edilmiş, geçen 3 yılın sonunda Muratpaşa Belediyesi meclisi otele 17.5 metre yüksekliğinde 5 kat için izin veren ve kongre merkezini de plana dahil eden karara imza atmıştı.
CHP'LİLER İFADE VERDİ
CHP'li üyelerin kabul oyu kullandığı kararla ilgili yapılan şikayet üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Şubat'ta soruşturma başlatıldı. CHP'li Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyeleri ön soruşturmada İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişine ifade verdi. Soruşturmanın özünü, "Kararın geçmesi için oy kullanan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyelerinin daha önce kesinleşen meclis kararlarını göz ardı ettikleri, 30 yıldır devam eden hukuk mücadelesi sonunda verilen bir çok mahkeme kararını etkisiz hale getiren bir imar planı yapmak suretiyle görevlerini kötüye kullandıkları" iddiaları oluşturuyor.
MECLİS ÜYELERİ TEPKİLİ
İfade veren meclis üyelerinin tepkili oldukları öğrenildi. Meclis üyelerinin savunmalarında, Mimar Ahmet Öztürk'ün başkanlık yaptığı imar komisyonundan konuyla ilgili olumlu görüş gelmesi nedeniyle 'kabul' oyu kullandıklarını hukukçu olan Başkan Uysal'ı suçladıkları ileri sürüldü.
Bu yuzden dolayimi tekrar komisyona yolladilar acaba......
Kim sikayet etmis acaba....tabiki yildiray sapan.....twitter adresinde 4 mart tarihinde twit atmis....
sanmam prosedürdendir. aslında iyi olmuş bu adamın elinden geleni ardına koymayacağı belliydi. danışyatada gider herşeyi yapar. yanlış hesap bağdattan döner hesabı. ama iş burada aklanırsa daha iyi olur. bir usulsüzlük olacağını sanmıyorum yine de başmüfettiş bilir
http://m.sabah.com.tr/akdeniz/2017/0...-kriz-oldu/ampTalya Otel’in imar tadilatı için İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. Kararda kabul oyu kullanan meclis üyeleri müfettişlere ifade verdi
umarım çok uzamaz bu teftiş olayıda bir an evvel sonuçlanır.
şunu demeden de edemicem. bu cehapenin cehapeye yaptığını ak parti yapmadı arkadaş. yani sanırsın bu adam ak partili. hayır gidip hiç ak parti belediyesine şu özeni gösterdi mi merak ediom
Dokulenin hepsini almis finans bence ters bir durum yok simdilik
Bu konuyu aşağıdaki mesajımda yazmıştım...Yazdıklarımı hafife almayın...Korkarım falez malez ayağına yaptırmayacaklar bu oteli...En azından bu planda...Yazık olur böyle bir şey olursa...
http://www.hisse.net/forum/showthrea...5#post14248035
http://www.hisse.net/forum/showthrea...5#post14218925Alıntı:
kesinlikle buyuksehire gitmesi demek yeni bir surec degil elbette gidecek valiligide gidecek... ..... ama gitmesi demek 1-2 aylik surec degil 1-2 gunluk surec icin gidiyorlar. burada buyuksehire gitmesinin 1-2 aylik yeni bir surec olarak yanlış algilanabilir...
Ya, işte 'zaman' dediğin böyle bir şey...Kimin haklı olduğu er geç ortaya çıkıyor...Yazık ettin bu kadar insana yalan yanlış bilgi vererek...Sözün bittiği yerdeyiz...
Plana yapılan itirazdan bahsediyorum...İçişleri Bakanlığına imar planlarıyla ilgili itiraz yapılamaz, tek bir itiraz yeri var İdare Mahkemesi akabinde Danıştay...Ha, komisyon üyeleriyle ilgili ne bileyim rüşvet vs. gibi ayrı bir şikayet varsa da onu bilmiyorum... Böyle bir şey yoksa eğer ancak şöyle olur, İçişleri'nin yaptığı bu baskıyla B.Şehir'deki AKP'liler bu defa UİP'ye itiraz eder ve süreç sil baştan başlar...Zaten KOÇ'un buraya otel yapmak için bir acelesi olmadığını yazmıştım...Mevcut konjonktür oraya öyle para saçacak bir yatırım yapmalarını engelliyor...Olası bir AB krizinde İtalya ve UniCredit çok zor durumda kalacak, bunu biliyorlar...
Sanırım en iyisi yeni otel yapmadan mevcut oteli faaliyete sokmak.
sevgılı arkadaslar herkese merhaba otel işi biraz belırsızlıge baglanmıs uzuldum acıkcası ınsallah marmarıstekı kıracı kayış atmaz çunku cumhurıyet tarıhınde ılkkez almanyadakı turızm fuarında turkıye gıdılmemesı gereken ulkeler arasına gırdı ülkemiz acısından cok kotu bır durum marmarısdekı kiracı sözlesmeyı fes ederse antalyadakı belırsızlıkde devam ederse uzulerek belırtıyım kı maalt cok cıddı yara alır umarım bu soyledıklerım olmaz ( maresın musterılerı alman mısafırler olacak çok tehlıkelı bır durum var dıkkat derım)
Her gun yuzde 1-2 dusuruyorlar caktirmadan.. can sıkmaya başladı
Hissede olanlar uyanmasın diye
Uyuta uyuta
bu düşüş numaralarını kimseye yutturamaz.. az kaldı yakında bunun çıkış günü.. sadece sabır
Allah’ım! Bizim için hayırları açmanı, işlerimizin hayırla sonuçlanmasını, açığı ve gizlisi ile her türlü hayırı, cennette yüksek dereceler istiyoruz… Allah hepimize nasip etsin. Hayırlı Cumalar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almak isteyene istedigin fiyattan veriyo... yeterki alici bulsun.. yine bekle babam bekle
yetkisiz yazmış,cefri yazmış,hani nerde bu acemşahlar kimse uğramaz oldu.
Aslında şirketinde gelişmeler konusunda acıklama yapması lazım.koçun en sahipsiz şirketi bu heralde.
Bu düşüş te kim alıyor peki o malları
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi