tahta yapıcı hacimsiz aşagı saldı 5.22 alış girince hemen kaldırdı mal değerli ortak satışını aşagıdan alıncaya kadar yukarı çıkarmazlar
Printable View
tahta yapıcı hacimsiz aşagı saldı 5.22 alış girince hemen kaldırdı mal değerli ortak satışını aşagıdan alıncaya kadar yukarı çıkarmazlar
Ortak satışı olacaksa geri alım yetkisi de var. Milleti boşuna yormasinlar, aralarında işlem yapsınlar... Inekle, sütle uğraşa uğraşa kafaları karışmış...
Güzel gelişmeler var Ama böyle saçma sapan işler yapılıyor... Sağlıkla mı, uğraşacak inek işiyle mi, önce buna karar versinler...
İken, bunlar hastaneye doktor yerine veteriner göndermesinler...:kahkah:
oda dogru hem geri alım hem ortak satışı madem iyi kagıt ortak neden satar veya yönetim neden alır yabancı takası yukarlarda adamlar ortak satışını bekliyor 500 bin lot kaldı. birde üniversite hastanesi ve hastane açılışları anlayacan uzun ve yatırım kagıdı biri lkhmn diğeri karel.(5.34 den biraz verdim karel aldım sabah şimdi karel verip lokmana takviye yaptım elele..)
Kusura bakmayın kesmeye uğraşamayacağım... Bu Kront'un kalp grafiği... Sayfanın en altını dikkatlice okursanız sevinirim...
Eğer bu adam sattığı malı yerine koymadıysa şu sıralar muhtemelen Lokman Hekim'in bir şubesinde yoğun bakımda falan yatıyordur. Ya da bu da oyunun bir parçasıydı. Daha önce yakın zamanda Karel'de 160-320 hareketi öncesinde veya bugün Petkim'de Socar'ın satış haberi gibi...
Milletin parasını böyle çarpıyorlar işte. Herkes kararını versin... Para kolay kazanılmiyor
http://i.hizliresim.com/Br0klG.png
Not: Aslında yazmaya bile değmeyecek kadar az lotum var ama su aralar boşum, böyle vakit geciyor hem....
Tahtayı kim yapıyorsa ellerinden öpüyorum... Çok profesyonel...
Pek anlamadigim icin soruyorum, tahtayi profesyonel yapiyor derken ne kastettiniz. Ne yapiyor ki ? Anlatin da bizde öğrenelim.
Tesekkurler
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 kr temettu haberi gelmis bende neden 5,22 den dondu diyordum dun alan yatf. Satmis alan bizim menkul
Şöyle ki: tahtada yükselen üçgen formasyonu görülüyor veya bayrak flama da diyebilirsiniz. Tam kırması gerekirken aşağı çekip korkutuyor. Olmayacak galiba deyip sattirmak istiyor galiba. Yada bana öyle geldi...
Şimdiye dirençlerini kirmaliydi...
Hisseci16 ustad daha vakıf bu konuya...
Piyasa ne isterse o oluyor zaten, bugün endeks düşerken Lokman'da düştü. Hayırlısı, bunlar hep acemi görüşü. Siz daha tecrübeli olmalısınız burada...
Kusura bakmayın, bilmiş gibi konuştum...
Sent from my LG-D802 using Android mobile app
Tesekkurler...
Zaman,bayragida flamayida ucgenide cizer... Hayirlisi artik....
Egelim grafik koyabilir misiniz
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 karından 1 milyon 200 bin, olağanüstü yedeklerden 2 milyon 800 net dagitilabilir karın %48'ını temettü olarak vermiş. Net 14 kuruş aslında hiç fena değil... Bence gayet güzel olmuş... Hektas da dağıtılabilir karın %50'sini dağıtmış...
Bu da demek oluyor ki, kar artarsa temettü de artar. Yabancı boşuna mal almamış... Pek severler temettü hisselerini...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/591838
Yatırımlarla gelecek yıl karını daha çok artıracağına benziyor. Öyle olacaksa, tahtayı yapan arkadaş elini çabuk tutsa iyi olur. Zaten yabancı mali stoklayıp koymuş heybeye... Piyasada pek lot olmadığı gibi bir izlenim edindim... Ortak satışı falan hikaye... Geri alım için yetki verilmiş, yönetim geri alsın o halde...
http://i.hizliresim.com/Ly4JQG.png
3 aylik pasta... 6 aylik takas koyabilecek varsa çok dağa iyi olur... Yabancı alıp stok yapmış...
http://fs5.directupload.net/images/170308/9ixdbc9n.jpg
son üç ayda alanlar
http://fs5.directupload.net/images/170308/ffq3etn8.jpg
satanlar.
not:
takaslar 3 aydan fazla göstermiyor.
Ne olursun haftaya kadar tut buralarda spek amca, abicim, patron, ortak her neysen... Bir miktar alacak var, onunla aşağıdan takviye yapayım... Ucuzken almak lazım, malum...
Alışta son 3 ayda 700 bin lot artı da... Yani piyasadan 799K lot alıp cebe koymuş, muhtemelen CITI...
Bol kazançlar...
Sn Egelim karanlık odadaki 5,35 atagini nasil yorumlamak lazim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...658e79337a.jpg
Sn afash a tesekkurler paylasim icin
Bence verecektir....daha cok sans verecektir .gunluk al satlara devam ediyor musunuz halen... cevik hoca ile... ben biraktim orayi anlik izlemedigim icin cok pis zararlar yazdim orda ....Ozellikle bir garfa faciyam varki akillara zarar artik al sat a tovbeliyim 😄 gunluk degil de 1 haftalik 3 haftalik al sat yapmak istiyorum [emoji1]
Yok aslında çok da günlük işlem yapmadım. Cevikkuvvet üstadı bir süre rakip ettim ama her hissesine girmedim. Çünkü sağlıklı gelmedi...
Lüks gibi birkaç hissede işlem yaptım ama alim-satım çok sıkı takip gerektirdiği için sıkıcı geldi...
Orta Vade en güzeli. Lokman'i orada fark etmedim. Takip ettiğim hir arkadaş yazınca inceledim hoşuma gitti. 4,25-5,20 hareketinde pozisyondaydim. O zamandan beri takipteyim ama yeni alım yaptım. Erbos'lari feda ettim. İnşallah bundan da güzel bir performans bekliyorum...
Bol kazançlar...
Her şeyin başı sağlık
BGC 5.35 maliyeti nasil yapmiş olabilir fikri olan varmi ?
*Hisse en yuksek 5.35 görmüş.
*Bgc hiç satmadan sadece alim yapmiş.
*Satanlardan satiş maliyeti 5.35 e yaklasan yok...
Bu nasil olabilir ki ?
Karanlik odada baya islem oldu
Çok basit, karanlık odada o fiyattan tamamını BGC almış... Toplam işlem hacmi de o civarlarda... Onların bir hesabı vardır, demek ki 5,35 olması onlar için normal... Yarın direnç zorlamak isteyebilir. Eğer üstüne atarsa bu hafta iki defa çarpıp döndüğü diğer direnç önemli olacak... Ondan sonrasından onu iyice açılır ki, zirve tazelemek isteyebilir...
Haftalık güzel bir kapanış yapsa da haftasonu keyifli geçse, ne güzel olur...
Bgc ilk defa yapmıyor. 30000 lot malı 5.30'dan alabilirdi. Kapanışta 5.30 olurdu. Daha önceki alımları da böyle olmuştu. Yüksek kapatma pahasına 4-5 kuruş fazla veriyor hep. Mal toplamaktan ziyade fiyatı yükseltmeye çalışıyor.
Ben bilmiyorum bgc nin hareketlerini, onceki yaptiginda ertesi gun nasil gecmisti sn valentina... Bgc nin bu tar alinlari neye gebe
Suni bir fiyat çektiği için ertesi gün açılış düşük olur. Gün içinde fiyatı belirleyen bir kurum değil. TEB banka virmanlıyor. Bıyıklı yabancı büyük ihtimal ve hep gün sonu kapanış seansında ortaya çıkıyor.
hissenin bu bant dan çıkmasını bekliyorsanız 50 günlük lere yaklaşmasını ve 3 - 4 hafta dolmasını bekleyin.bant kırıldığında haçim size inandırıcı geliyorsa her fiyattan girilebilir.şu anda oluşan şeyler arz talep dengesi.zayıf ellerin elenmesi için bu formasyonlar otomatikman oluşuyor.2 defa pivot kırmaya calişmış 1. ci cok erken olduğu için geri gelmiş 2. cisinde hacim yetersiz olduğu için geri gelmiş.
http://i.hizliresim.com/QaW20v.png
Bıyıklı, bıyıksız bilmem hisseyi götürsün yeter ki... Adamla affedersin öpüşmeyeceğiz.
Lokman'in tahtasını kim yapıyorsa gerçekten işini iyi biliyor... Dün dediğim gibi ilk direnci geçmiş görünüyor. Ötekini gececek gibi... Sonrası zaten önü açık diye düşünüyorum...
Acemiyim, siz bana bakmayın...
Hacim düşük sanki.
Insallah devam eder diyelim
3~5 kuruş yukarılarda öteki direnci var... Orayı kırarsa teknikci üstadlar el atar. O zaman hacim de olur gibi...
Dedim ya, tahta yapıcı isini iyi biliyor. Geçilmesin diye dirence 37~38 bin mal koymuş... Alımların gücünün arttığını görürse ya siler yada kendi alır. Yoksa mali kaptırabilir ama bence onda mal kaptıracak göz yok...
Neyse,
[B]Her şeyin başı sağlık[/B
O 40K niye orada duruyor... Ya da şöyle sorayım... Kalelerin surları neden yüksek ve kalın olur... Yıkılmasın diye... Peki o duvar yıkılırsa ne olur... Kale ele geçirilir yada kaybedilir...
Lokman Hekim bize kuvvet macunu yap...
Yokkkk. Karanlik odada alinsin diye duruyor
Ben olsam karanlığa bırakmadan hallederdim. Adı üzerinde karanlık oda... Ne olur ne olmaz...
Adam tam profesyonel... 5,48'e dokununca hemen aşağı basıp 5,45'e hendek kazdı... Ayakta alkışlamak lazım...:bravo: :bravo: :bravo:
48 altında hiç heyecan vermiyor:)
Alicinin isteksiz oldugunu anlayip, 28 binini 2,45 tende verebilirim yiyosa gel al dedi.... yemiyosa geri bas diyor
hacmin en yüksek oldugu dönemlere bakın: 2013 temmuz.
burdan benim anladığım, yani görebildiğim, kadarıyla, bu hissede kagitlar 3,3 seviyelerinden toplanmaya baslandi.
bu seviyelerden ilk alımı yaptıktan sonra yani hisseyi oynatacak kadarini ele gecirdikten sonra maliyet düşürmek için saldılar.
ben tahta yapıcı olsam böyle yapardim.. aşağıdan ne kadar mal alıp ortalamayı ne kadar düşürebildiler önemli olan o.
ortalamayı 2,5 yaptılar diyelim, yaklaşık 3 yıl gecti, 3 yılda yüzde yüz kazanç ideal mi yeterli mi önemli olan o.
şu siralar kağıdın bana göre en riskli oldugu donemler.. bence iki üç kez yüzde 3-4 lük artış, finaldede bir tavan yaptırırlar.
bunlar tamamen şahsi düşüncemdir, tavsiye değildir. belki bir iki yüzde 3 yaptırıp komple de salabilirler.
Epokhe nin bahsettiği ve vurguladığı dönemin gerçeklerini sorgulamak gerekirse bir vicdan muhasebesi yapmak ile birlikte her yasal olan helal değildir.
Ne yapıldı peki ?
2013 yılında 5.4 milyon kar edip verimsiz yatırımlar ile yapılan yatırımlar yasal olarak suçsuzluk doğrudur ama yapılan helal değildir.
Aslolan yasal olanı helal ile örtüştürmektir.
Lokman hekim yönetilir bu bir sorumlulıuktur.Fakat bu kuruluşu halka açtıktan sonra ortaklarına ortak katıp yönetmek daha büyük bir sorumluluktur.
Burada önemli olan unsur yapılan yanlış yatırımlar ile hiç tanımadığın kişilerin kul hakkına girildi mi girilmedi mi ?
Bu inşaat ve hayvancılık yatırımları ile şirketin karlılığını minumum seviyelere düşürerek hiç tanımadığınız insanların kul hakkına girildi mi ?
Bu yatırımlar doğru ise neden yeni bir inşaat ve yeni hayvan alımları yapılmamıştır.Verdiğiniz kararlar doğru ise neden Akay hastanesi alındı.
Yapılan yatırımlar yanlış ise neden bu hatalardan dönülmedi.
Alev Alatlıyı izleyin, Cumhurun başkanı dinliyor ve taktir ediyor, Sayın Göçer, Sayın Sarıoğlu Sayın Altuğ, Sayın Güvendi.
Yaptığınız kararlar yasal ama helal mi ?
İnşaat ve hayvancılık kararları doğru mu ?
Doğru ise neden yeni bir hastane harici inşaat projesi olmadı ?
Bu yatırımlar yerine İstanbul da bir hastane alınmış olsaydı bu topluluk 10 milyon TL üzerinde kar rakamına ulaşmış olurmuydu olmazmıydı ?
Bu kul hakkı değil midir ?
Sonuç olarak hak helal midir ? Aslolan helalleşebiliyor muyuz ?
Her yasal hak helal değildir ve olamaz.
Şimdi siz düşünün...
Nokta...
https://www.youtube.com/watch?v=LqmLvYczdg0
https://www.youtube.com/watch?v=B6-il-HqBko
Ehhh hadi bakalım lokman kırdın kıracağını bu hafta senin haftan olması dileğiyle...