Hesabınız yanlış. 72 milyon zarardan 25 milyon kara gecmiş. 97 milyon kar etmiş.
Printable View
ZOREN Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 25016000 Ana Ortaklık Payları: 25174000
Gayet güzel bence üstelik satışlar neredeyse 1 milyara geçmiş 700 küsür satış maliyeti 300 milyon hasılat geliri detaylı bakamadım asıl dönem karını azaltan ne arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Berbat.eski ortaklara gecmis olsun.forumlar tam bir ..... yeri.akli olan elestirileri not alir, goygoyculari okumaz bile.yarin firsat verirse vedalasirim.
işe bak seans içinde vergi dairesine 330 trl kar açıkla 1.55 den 1.66 yapsın akşamda 25 trl kar açıkla ne olacak şimdi
97 milyon kar nesi berbat anlamadım, ne olmalıydı vergi dairesine sunulanmi?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasa 30 -55 milyon tl bekliyordu.25 geldi.
yatay
Piyasa beklentisi 30-50 milyon arasıymışta geçen sene olan ilk çeyrek zararı 75 milyon bu sene ilk çeyrek kar 25 milyon bunu fiyatlamış mı peki bu hisse bence gayet iyi bilanço geçen seneye göre - den artıya geçmiş önemli olan vergi dairesine sunulan ile neden bu kadar fark var bu önemli bunun nedeni araştırmak lazım
Arkadaşlar size bir soru soracağim esas faaliyet karı 195 milyon iken dönem karı nasıl 25 oluyor neler çıkartıyor Esas faaliyet karından
trajedi .............
11 katrılyon borç var bu döviz kuru bu faizlerle zor işi
Bu kadar enseyi karartmayın yahu zaten vergi dairesine sunulan kadar kar gelmeyeceğini herkes biliyordu Koç Holding bile geçen sene elde ettiği kardan daha az kar elde etmiş en azından - den artıya geçmişiz biraz sevinelim bence arkadaşlar
Aksa enerjinin esas faaliyet karı 165 milyon (bizden daha az) dönem karı 65 milyon
Kimse kalmamış herhalde şu foruma bak kimsecikler Yok neyse gözümü kararttım yarın ortak olarak aranıza giriyorum 😂
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (4 üye ve 27 ziyaretçi)
CahilCuhela, Future1905, MFRESTURE, tirendaz
Kimse yok mu ?
Kur farkına göre , zarardan kara dönmesine göre . Bilanco süper olumlu degil ancak kötüde degil.
Piyasanın nasıl algılayacagına bağlı.
Bizi asıl batıran finansman gideleri 360 milyon negatif bütün karı alanda bu muhtemelen dolar kaynaklı önümüzdeki bilançolarda artı yazabilir burası yanlız dikkat ettim gerçekten borçları yüksek nasıl çevirirler bilinmez uzuncu arkadaşlar nasıl yorumlar merakla bekliyrm iyi geceler
1 'in altına giderci iskembecilerin sesi soluğu kesildi .peeee[emoji4][emoji4]..1.63 üzerinde bir kapanış daha yaparsa ilk hedefi 1.75 ..
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron hissesi canım n olacak 1 'in altı hedef eee n oldu patron 330 mlyn kar gönderdi ilk üç aylıkta 6 aylıkta da 500 mlyn gönderirse n olcak o zaman gorucem iskembecileri 1 'in altı mi olacak yoksa 3 'ün üzerimi peee
hissede 1 'in altına bekliyorduk tamda oralara gelsede mal alsak diye büyük ustaların tavsiyeleriyle allah allah ne hikmetse hisse 1.66 kapattı 2 ye daha yakın gibi sanki 1 'den uzaklaşıyor 2 ye gidiyor gibi ..derin şüpheler düştü içime..en iyisi gideyim bir işkembe çorbası içeyim..[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Dolar bazlı hedef olan 6 TL'ye hızla yaklaşıyoruz. Bundan 5 ay önce de yaklaşıyorduk. Kıl payı kaçtı.
Müthiş teknik bir hareket izledik dün seans sonunda. Tam da tekniğe uygun şekilde hareket etti. Teknik olmasa kimbilir ne yapardık?
Halbuki fibo desteğinin (direnç değil destek, öğren artık, bir direnç aşılınca destek haline gelir) altında 2 kez kapanış yapmış ve bir sat sinyali daha üretmişti, hedef artık 1,2x'di. Biz yine de endekse göre hareket de edebilir diyerek kendimize teknik bir kaçış kapısı da bırakmıştık zaten. :)
Sallamak bedavaydı. Teknik bilmeyip kanacak insan da çoktu.
Zoren'de sadece komedi bedava :). Gerisi hem madden hem manen zarar.
Bu forumda teknikçiyim diyip seans açılış-kapanış saatlerini bilmeyeni de gördüm, foreks-matriks ekranı değil de investing.com verisiyle yola çıkıp teknikçi olduğunu iddia edeni de. Hepsinin ortak özelliği milleti kandırma ve ümitlendirme hevesiydi.
Anlatın lütfen.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iskembecilerin hedefi 1 'in altı 0.5 ten uzaklaştıgimiz doğrudur. [emoji4][emoji4][emoji4]
Kar etmiş kimin umrunda herifin tek derdi asa basmak. Zarardan kara geciyosun acilis -3 Bu kagidi almak ahmaklık
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her bilanço döneminde aynı ahlaksızlık bilançodan bir iki gün önce al bilanço geldiği gün sat tabi al sat olacak ama artniyetli görüyorum sanki haberleri var
Hisseden ciktim ama hala takibimde olan bir hisse. Dolar borcu korkutucu duzeyde ve bunu ozkaynaga yansitarak kar rakamlarinin kotu gelmesini engelliyor. Son bilancoda yabanci paranin yuzde 10 luk deger kazancinda ki kazandi 512 milyonluk ozkaynak zarari olusuyor ki gercekten cok yuksek.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
büyük ustaların hedefi 1 in altında 0.5 lere hızla paraşütsüz yaklaşıyoruz hala 2 ye doğru daha yakınız ama şu an 1.60 olduk ...akşam işkembe çorbası iyi geldi nasıl olsa zorende teknik felan da yok bende işkembeden sallıyayım bari..:):) hele bir 50 kuruşa gelsin tüm paraları yatıracam borsaya hatta evleri arabaları herşeyi satacam zoren alacam .burdayım bekliyorum
şaşırdık mı , tabi ki hayır. Dibini göremedi bir türlü. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu, iddia ediyor ki bu forumda birileri 1 TL fiyat vermiş.
Bu, bunun yazıldığını ispat edebilir mi?
Bunun, "2,23 onayı" sözünü, dolar bazlı hedef fiyat (O zamanlar 5,5 TL, şimdilerde 6 TL) vermesini defalarca gördüm, okudum.
Okumayan var mıdır?
Hiç bakmamıştım bile bilançoya. Şimdi baktım biraz.
Peruklu yine bir bilanço oyunu daha yapmış, sağolsun.
Karı 25 milyon TL gösterip özkaynağı 1.683,5'ten 2.739,1'e çıkartmış.
Malumunuz dolar bazlı zararın bir kısmı özkaynaktan götürüyor normalde. Yani özkaynak daha da artabilirdi.
Kısa ve uzun vadeli borçları da benzer şekilde artırmış tabi.
Bu perukluda oyun bitmez. Sevicisi de çok zaten.
kutsal kitapta bir ayette yazarki namaz kılmayın ..sadece o ayete bakarak namz kılmayın namaz kılmayın ortalık velveleye verilebilirmi acaba diye düşünürüm...oysa önceki ayete bakılır ve dikkatlice okunursa sarhoşken cümlesi vardır .yani çıkacak meal sarhoşken namaz kılmayın .dır çıkacak mana ..şimdi mübarek zaat onaylı kabzımalın yaptığı ortalığı velveleye vermek diye düşünürüm..2.23 e tekrar gidebilirdi gitmedi ne yapabilirim yani kağıdı ben yapmıyorum sonuçta ...kanal alt bandı çizgisi 2.08 de kırdığında 2.05 te yaptığım paylaşım ortadadır..teknik olarak sat verdi diye stoploss yapılması gerekir .yani ısıtıp ısıtıp vay efendim 2.23 e tekrar gidecekti dolar bazlı zirveye gidecekti diye papağan gibi tekrarlamanın manası nı hala çözebilmiş değilim ...hisse 2 üzerindeyken abd nin suriye saldırısı olmasaydı türkiyede seçim kararı alınmasaydı faiz artırımı gibi olağan üstü şartlar oluşmayıp dolar bu kadar yükselmeseydi çıkabilecek bir teşvik veya ihale haberiyle pekala bir gerel gibi bir dolar bazlı zirveye de gidebilirdi.endekste toplu göçüş var patron kağıdı olanıda olmayanıda düşüyor amakime ne anlatıyorsun stoploss ilmi olmayan kafalara peeeee...
Bu tahtaya yabancı olmuş olmasam, buraya yeni geldiğimde sayın @val in yazdıklarını ve uyarılarını okumamış olsam bazılarının gazlamasıyla 2.05'in üstünde full malda olacaktım.
Sahipli tahta nedir, patronun kağıda nasıl bir etkisi olabilir, kağıtta baskı nasıl kurulur?
Bu konularda fikri olmayanlar Zoren'de istediği gibi teknik kasabilir. Tutmadığını görünce de ilk kaçan kendileri olacaktır.
Zamanla atıp tutanları, bunu yapanları çok gördük, @val tahtanın en eskilerinden ve hissenin yatırım psikolojisini gayet iyi bilmekte.
Tavsiyem onun görüşlerini dikkate almak yönünde olacaktır. Bonucci'den teyit almayı falan umursamayın.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=BXBXhttp://imageturko.com/?di=UBCB
Tepismeyin bee öff , !
http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
Haftalık Hisse Yarışmamıza
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Bu hisseyi iyi tanımak gerek bence. Her hissenin kendine göre bir dinamiği var. Maliyet düşürmek isteyenler lütfen acele etmesin. Dipte olduğumuzdan ya da en azından dibe yakın olduğumuzdan emin olalım. Peruklunun müdürünün maliyeti 1,39’du yanlış hatırlamıyorsam. Bu önemli. Sattı mı?
Sabun köpüğü gibi kağıt. İlla ki 1.3* lara değmek mi istiyor, % 6 yapıp yatırımcıya köstekledi, bugün zıpladığı yere düştü, yarın hedefine doğru devam. Hareket, film, masal hepsi bu kadardı. Geçmiş ola.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.