Belki de Dolar, önümüzdeki günler ve aylar için çok ucuz da olabilir.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yabancıların Nisan ayında en çok mal satıp çıktığı senetler arasında Vestel’in de adı yazıyor.. yabancılar kötü kokuyu bizlerden çok önce duyar pozisyon alırlar.. endex in gidişi gidiş değil nerden döneceğide bilinmez.. kendi adıma boğazına kadar vesteldeyim fena yakalandım
arkadaşlar vestel battıda bizim mi haberimiz yok:Sad:
8800 kırılmasa iyidir..
Haftalık sıkıntıya girecek..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun vestelde bilanço günü...bakalım ne gelecek...beklenti nedir?
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks dışında şu hareketlere bakarsak bence zarar
25 zarar gelmiş Bilanco...
Demiştim [emoji21][emoji21]
Hareketten belliydi
biz alışkın olduğumuz için hiç sasirmiyoruz bu hareketlere. .nerde o ucacak uçacak kaçacak diyenler :)
Yarın ola hayır ola, cümleten iyi akşamlar.
478 den 707 e çıkan bir esas faaliyet karı var....galiba karı kur uçurdu....
Bakmadım bilançoya ama müsait olunca ilk bakacağım yer türev piyasa işlemleri zararı olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vestl 2018 3 aylık bilanço analizi:
f/k -238.
potansiyel f/k 7,29.
net kardan net zarara geçmiş. esas faaliyet karı %23 artmış. hasılatı %26 artmış.
2017 sonuna göre özsermayesi aynı kalmış.
pd/dd 1,42.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...44#post2029844
arada bi alir satarim bu tahtada bayaa bi eskiyiz azcok huyunu biliriz.yine ucuz yirtmisiz. ..yarin mallari yerine koyarim muhtemelen
Bilanço Karşılaştırmalıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...544e542cdc.jpg
Sent from my MI 6 using Tapatalk
zarar umduğumdan az
aracı kurumların ortak beklenti raporuna göre 50 milyon zarar bekleniyordu diye okumuştum, 25 milyon zarar gelmiş, beklenenin yarısı yani güzel haber, bu hisseyi yukarı taşıyacaktır diye düşünüyorum.
diğer güzel bir haber BIST'ten gelmiş, paylaşalım...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/682076
Açıklamalar
01/03/2016 tarihli ve 02.UUE.01 sayılı Pay Piyasası İşleyişine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları (UUE) uyarınca Pay Piyasasında BIST 100 Endeksi kapsamında bulunmayan ve açığa satışa konu paylar ile borsa yatırım fonu katılma belgelerinde uygulanmakta olan yukarı adım kuralının 09/05/2018 tarihli işlemlerden başlamak üzere 09/07/2018 tarihine kadar iki ay süreyle (bu tarihler dahil olmak üzere) BIST 100 Endeksinde bulunan ve açığa satış yapılabilen paylarda da uygulanması kararlaştırılmıştır.
Buna göre; bu tarihler arasında BIST 100 Endeksinde bulunan ve açığa satış yapılabilen paylar da dahil olmak üzere açığa satış işlemi yapılabilen tüm sıralarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir.
Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması hâlinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.biz mal derdindeyiz sen seçim derdinde demeyin oyunuzu kullanın
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
Hangi aracı kurum 50 milyon zarar bekliyordu....foreksın anketi yok mu ortalama beklenti neydi
İlk önce 10,20, sonra 9,75, sonra 9,50, sonra 9,25 dip artış düşmez diyerek insanları yanıltan ve düşer demeyi geç düşebilir diyenleri bile forumdan afaroz edenler bu gün bol bol yazarlar umarım...
Eşleşme 8.35
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen onu kaale alma yorumcu gardaş, adam "süper acemi" borsa konusunda ya da bilerek öyle yapıyor, günlükçü gibi seans içi fiyatlardaki en ufak dalgalanmada intiharı düşünecek kadar psikolojisi bozuk ehehe kimse burası dip demedi, düştükçe alıyorum dedim ama diplerden elindeki hisseyi küçük yatırımcıya kaptırmak istemeyen tahtadaki spek'in forumdaki uzantıları hisseyi kötülemek ve küçük yatırımcı hisseyi 8-9 aralığından alıp kâr edemesin diye her türlü yalan dolan iftirayı yazıyor işte, ne de olsa ağzı olan konuşuyor. nakiti olanlar için bu fiyatlar kaçmaz, spek'in forumdaki adamları ben vestl aldıkça çıldırıyor, ellerindeki hisseyi ucuza kaptırdıkları içn hırslarından çatlıyorlar. dün ve bugün yazdıklarımın doğruluğunu bizzat hisse tahtası onaylıyor, endeks ekside vestl +%2 şu an, çatla speeeeeekkk ehehe
yabancılar doları 4.30-4.35 aralığından satıp dipten borsaya giriyorlar,
aklı ve nakiti olan bu fırsatı değerlendirir, benden söylemesi...
Yöneticiler mesajları silmiş ne yazık ki. Ben 9,25 ten bir kısmını sattım adet artıracağım dediğimde dipten sattın acemisin çık git durma buralarda dedin. Ben günlükçü de değilim. Hisse %2 artı diyorsun, 2 gün önce 9,25 ten satan bu gün 8,40 tan yerine koyabilirdi.
Sen ne saçmalıyorsun? Sen kimsin bana ithamda bulunuyorsun ben 1 yıldır bu sayfayı takip ediyorum yazıyorum. Gelmişsin abuk subuk konuşuyorsun.
1 tane haber veya teknik paylaştığın yok. İçime doğdu çıkacak deyip duruyorsun. He çıkacak spek de senin çıkacak demeni bekliyordu zaten. Boş boş yorum yapıyorsun.
Ben şuradan aldım şuradan sattım gibi bir yorum da yapmadım. Bu sana son cevap yazışım. İstediğin kadar ağlayabilirsin burada....
Boş yorum yapıyorsun hem de bomboşşş, küçük yatırımcı kağıt hazır düşmüşken alıp kâr etmesin diye elindeki kağıdı kötülüyorsun aklınca, yer miyim? yemeeemmm! Daha dün 9.25'ten sattım diye yazan sensin, her cümlen başka yalan yahu. Ben ağlamıyorum tam tersine gülüyorum çünkü 8-9 nereden bulursam alıyorum 3 gündür, spek ve tayfası ağlıyor ucuzdan mal kaptırdı diye ehehe şimdi endeks de +%1 ve vestel +%4 bu da senin gibi borsadan anlamayan acemilere kapak olsun! 1 tane haber paylaşmadım mı? Bu da yalan! Daha dün akşam paylaştım haberi, sen forumu okumuyorsun, sadece sataşma amacıyla forumda boş laklak yapıyorsun, bu da böylece tescillenmiş oldu ehehehe
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=48TIhttp://imageturko.com/?di=8S9Q
Meger ne dusmus ya, iki gunde % 10 yapti ancak buraya geldi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi gidiyor böyle devam ederse kısa zamanda kaybettiklerini geri alır bence
Y.T.D değildir
Dün burada bazı SAFtirikler "9.25'ten sattım" diye övünüyordu, bakıyorum bugün utançlarından foruma bile uğramaz olmuşlar ehehe Ben de "yabancı alırken bu seviyeden vestel satan süper acemi borsacıdır" demiştim de itiraz etmişlerdi. Bugün haklı olduğum ortaya çıktı, dün gene "yabancı doları 4.30-4.35 aralığından satıp dip seviyeden BIST'e giriyor, aklı ve nakiti olan bu fırsatı değerlendirsin" demiştim, bunda da yabancı takas oranı beni doğrular nitelikte, dün borsadaki yabancı payı +%0,42 artmış yani uzun zamandır görünen en hızlı borsaya giriş olmuş yabancı yatırımcı tarafından. Arada silkeleye silkeleye endeks yukarı trendini sürdürecektir diye düşünüyorum.
kap a düşen haber hakkında yorum yokmu?
kar payı diyor yarın toplantı diyor
KAP: VESTL [ ] VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/682283
11.04.2018 tarihli açıklamamıza istinaden, 2017 yılı karının dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu teklifi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülmüş ve kabul edilmiştir.
ne kadar düşer pay başına bir fikriniz varmı?