Bizim Boz eşeği sırtlayan Patron mu acaba😆😝😆😝
Printable View
Bizim Boz eşeği sırtlayan Patron mu acaba😆😝😆😝
Sermaye tavanı demek max o tavana kadar sermayeyi bedelli yada bedelsiz artırmak demek.
40 mil. Sermayesi var bizimkinin 200 bedelli yada bedelsiz olarak %400 artırın yapabilir demektir. Bunu ister bir kere isterse 5 yıl içinde yapabilir. Not: sermaye tavanı belirlendiğinde illede artırın yapılacak diye bir durum yoktur. İsteğe bağlı bir durumdur.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence yüklü bir sermaye arttırımı yapılacak.Yoksa niye yeterli sermaye tavanı varken tavan arttırılsın.%300 ya da %400 sermaye arttırımı bekliyorum.Bilinmeyen bedelli ne kadar olacak?
Ana ortaktan sermaye avansı alındı, bedelli sermaye artırımına gitmemesi imkansız.Kar transferine girer, suç işlerler yasalara göre amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Perşembe günü yk toplanıp cuma günü spk ya başvurmaları sürecin çok hızlı olacağını gösteriyor.100 milyon iken çok sorun etmiyordum ama 200 e çıkınca aradaki marj çok açıldı.Bence tavana ulaşacaklar bunuda bedelli+bedelsiz ile yapacaklar.Burda önemli olan bu oranlar kendi arasında nasıl olacak kısacası bedelliyi kaç tl den verecek?
O halde hisse bundan nasıl etkilenir
http://fs5.directupload.net/images/170312/tsstucnd.jpg
son bir ayda alanlar
Vakıf Yat
(=) Bizim (BIZIM): 10.03.2017 tarihinde, toplam 14.000 adet alım işlemi yapılmış olup, işlemler 12,05 – 12,20 TL fiyat aralığından gerçekleşmiştir. İşlemin toplam tutarı 169 bin TL'dir. Bu işlemle birlikte şirket sermayesindeki payı %0,160 seviyesine ulaşmıştır.
İş Yat
Kapanış (TL) : 11.99 - Hedef Fiyat (TL) : 14.75 - Piyasa Deg.(TL) : 480 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 1.09
BIZIM Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 23.02 Analist: mkucukmeral@isyatirim.com.tr
Bizim Toptan 14bin BIZIM hissesi aldı
Bizim Toptan Cuma günü 14bin adet BIZIM hissesini 12.05-12.2TL fiyat aralığından toplam 0.17mn TL bedelle geri aldığını duyurdu. Hisse geri alım miktarı ödenmiş sermayenin %0.035'ine denk geliyor. Toplam hisse alımları ödenmiş sermayenin %0.160'ına ulaştı. Şirket hisse geri alımları için azami 40mn TL ayırdığını açıklamıştı. Hisse geri alımlarının hisse fiyatını desteklemeye devam edeceğini düşünüyoruz.
Geri alım bitti, Geri verim mi başladı(((
Ne çabuk yahu(((
Bugünkü alıcı ve satıcılar tablosunu paylaşacak arkadaş var mı)))
Pasta yok mu))
Bugün patinajdayız((
Topladıkları maymunları diğer köyde satiyorlar heral. Milim kpirdamiyor...
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sözde hisse geri alimi yapiliyor. Adamlar fiyat iyice düşse de öyle alsak, mallansak kafasıyla hisse geri alımı yapıyorlar sanırım. Rezil herifler. Üçkağıtçılar.
Bizm eşşek ters yöne gitmeye başladı gene((((
Bu essekten 3000 zarar ile zor kurtuldum
Bedelli yapacagim katilmak istemeyen bu fiyattan veriyorsa aliciyim deniliyor. Ve bu yine sermayeden yapiliyor. Yine kurnazca dusunulmus sabir yuklu kisiler. Ote yandan hergun 15 bin lot alim yapilsa ciddi prim potansiyeli oldugu da acik.
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde 15.000 Lot almışlar.
Kaldırın satış baskısınıda değerini bulsun kağıt(((
Hepsi gitti, Bizim eşşek nal topluyor(((
Mümkünse toplattırmayalım derim.
Sayfaya günlük Alıcı Satıcıları ve Trade edenleri gösteren pastada gönderen yok. Adeta kaderimize terk edildik(((
11,81 de 9370 lot satıcı var
11,81 de 14322 lot satıcı var. Duvar giderek büyüyor
okuyamadım ama teşekkürler yinede)
Çıkamıyorsa, insin bari:(((
14-15 bin lotlarla geri alım çok zayıf.Fon 40 mln .mal alışları kuvvetli olmalı ki serseri mal toplansın ... y.t.d
Aynen katılıyorum.
Geri alım yaplan hisse bizim lakin yükselen ulker. Sizin yatacak yeriniz yok..