Çıtı kemiksiz 50k.
Yabancılar gelsin de kolay.YTD
Printable View
Çıtı kemiksiz 50k.
Yabancılar gelsin de kolay.YTD
millet çakal olmuş sıfır borsa bilgisi halka arza girecek %15 i açılışta cukkalayacak tlman misali bence tahta çok güzel hareket ediyor millet azıcık yatırımcı olmayı öğrense borsanın adam gibi hisseleri yabancının elinde olmazdı
Milleti ŞOKladıdılar
borsada fazla tecruben yok herhalde girisimci hocam.
yuz milyonlarini sokanlar, hisseyi oyle ortada goruldugu fiyatlardan mi alacaklar saniyorsun borc batagindaki sirkette.
10.30 ortalamai Credit'in 600 bin lot, AK'in da 2 milyon lot satisi var.
credit seans acildigindan beri veriyor.
masa altindan iskontolu verilmedigini dusunuyorsan cok yanilyorsun. o iskontolularin bazilari simdi duser, bazilari sonra.
bu kismi ise tam alakasiz olmus. korkan adam ne yapmaya halka arza katilsin. dedigim gibi gongun calmasiyla beraber satiyor credit.
ne desek boş hocam ...şapka düşecek kel ortaya çıkacak ki ança inanırlar ...o zaman kimse kalmaz ağlama duvarı olur 7 yıldır gözdede oldugu gibi ...bir evde bir kural vardır en son babalar duyar oda evdekiler isterse ...borsada aynı olay vardır en son ky duyar oda patron isterse ....nasipte ne varsa onu alıyor insan gerisi hikaye ....
Resmi bir halka arzda yabancıya masa altından ederin çok altında mal satma olayı o kadar kolay olmasa gerek!!!
%85. Yabancıya satılmış bir tahtada yabancı güç gösterisi yapıp tahtayı baskılayabikir silkeleyebilir
Fakat önemli olan şirketin karlılığı
daha mü nün cambazlıklarını bilmiyor ..bir kagıtta 3,7 den 300 bin satıp 2,4 bandına getirip daha sonra 4 e çıkan kagıdı yüzde 5 ini 2,4dan fona satan ve kagıt 5,61 bandında bütün hisseyi kendi şirketine satan şahıs varken ve bu satıştan sonra şimdi kagıt 3,55 bandında ....ve vatandaş mü ve fona güvenip bir şeyler olacak sandı kagıdın hali ortada ..başka diyecek bir şey yok zaman herşeyin ilaçı yaşayıp görecegiz .. hayırlısı neyse o olsun ....
bundan onceki halka arzlar gayri-resmi miydi.
biraz mantikli dusunun artik hocam ya. adam roadshowa cikiyor. orda 100 miyon koyacak biri ben senin 15 lira istedigin mala, (atiyorum) 10 lira veririm diyor. 15 lira oduyor, bakiyeyi de ona baska bir yerden baska hisse veriyorsun, yoksa baska bir yerdeki fonundan geri yolluyorsun. vs.
yani ticaretin en basit kurallarindan biri. mal. alici. satici. pazarlik.
elinde adamin borc yatagi icinde oldugu, bankalarin satisa zorladigi kozu da var ustune ustluk.
meri de geldi 700 bin lot satti 10.20'den. cok korkmus bunlar eminim 7 milyonu gomup 2 gun sonar aglamaya baslamislar, hemen satmaya gelmisler.
2 sene sonra gercek ederi ortaya cikar. bu is boyle.
http://share.matriksdata.com/Images/...1225338214.png
Parakendede kimin borcu yok arkadaş
Fiyatlar bu sektörde farklı algılanır
Borcu olmasa şok 20 'den arz olurdu.YTD
Biraz hareketlensin şimdi kotuleyenleri
Ozaman gorucem nerden almak için
Yaristigini😁
borsada hisse mi yok alacak. ne bicim mantiktir bu.
okudun mu ayrica dedigimizi. 1-2 yil alir gercek fiyatinin ortaya cikmasi. hareketlenince birsey oldugunu sanan veya baskalarinin sanacagini sananlar borsa cahilidir zaten. ne dumenler cevriliyor nerden bilelim. onlarin hepsi aciga cikar zamanla.
onunde karsilastirabilecegim bizim var ayni yerden. git ona bak.
Bende şu mantığı anlamıyorum
Niçin bizimle kiyaslanir.birkere konseptleri farklı😁
Ayrıca meri tahtaya suanlarda iyi
Destek atiyor alım tarafın da.YTD
Sok tan uzun vadede yeni bir bim
Niçin doğmasın.YTD
şok tan hiç bir zaman bim dogmaz ...bim dogması için sahibinin açilen degişmesi lazım ...bimin patronu her zaman hissesini sahip çıkıyor hisse düşdügünde geri almak için nakit devamlı var ..şok un patronu borçlarını ödemek için nasıl yalan söyleme peşinde ... şok sahibinde haber keyfi keder geliyor basından duyarsan ..bim haberleri her zaman açıklıyor..yalanlarla kurulan imparatorluklar çökmeye mahkumdur ....kim demişse bu sözü güzel söylemiş ....hayırlısı neyse o olsun ....
BIM in sahibi MU in dışında yazanlar ile içi farklı ürünlerini iade etmiş adamdır.BIM in kendine ait laboratuvarı vardır.herşey test edilir.MU hırsızlık peşinde BIM in sahibi hizmet peşinde.
borsada altın hissesi halka arz olsa bile :) ceylan gibi görün hisseyi iki sene serpilsin güzellişsin ondan sonra almak lazım..) biraz koşsun altamı üstemi koşar genelde hap aşa koşturuyorlar .
halka arz olmadan 10 kat talep geldi bilmem ne sonra borsada halka arzdan aşağıga veriyorlar
iskontolu almışlardır bence doğruda olmayabilir. P niye zararına verirler daha bi gün olmuş..
Neyse biraz sokm'mada uğraşsın, bizim kerevitte unutur bir süre çok düşürmez 😂
daha ilkgün soktular. söyledik okadar
şoku şoklayıp saklamak lazım kaç sene lazım adam olması için o zaman kadar şoklarsak bozulmaz ...şok bu şoklanmayı ne kadar sürdürür bilinmez ...lakin gözdede şoklandı onu ne zaman çözecegiz bakalım...?????? nasipten ötesi yok .....
Ülker BİM'in eski hissedaridir. Yani onu bugünlere getirenlerden biri de Ülker grubudur. Ayrıca Ülker ile Topbaş ailesi akrabadır. Ali Ülker'in eşi BİM'in sahibinin kızıdır.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insanoğluna ne söylersen söyle farketmiyor ...atalarımızın dedigi gibi her koyun kendi baçagından asılır ...herkesin dogrusu kendine dogru olunça olan bu oluyor ...insanoğlunun kendi dogrusunu degiştiremezsin sadece canı yanınca kendi dogrusunun dogru olmadıgını anlıyor ..gözde 7 yıldır ağlama duvarı oldu belli dönemlerde şokta olmaz inşallah .....hayırlısı neyse o olsun ....
...o zamanlar bim batacaktı ülker destek verdi bim buralara gelinçeye kadar çok badire atlattı lakin çok sağlam olarak geldi ...bim kendi ayakları üzerinde duruyor ve piyasanın bir numarası .....şok daha çok gerilerde a101 bile şoktan bir adım önde diye düşünüyorum ...yaşayıp görelim bizi ne bekliyor ...zaman herşeyin ilaçıdır ...
Ağaçtan Düşen Gelsin
Nasrettin Hoca ,çıktığı ağaçtan düşmüş oflayıp puflamış.Yanına gelenler:
-Azıcık sabırlı ol Hoca! Sanki ne olmuş da bu kadar nazlanırsın.
Hoca:
-Siz hiç ağaçtan düştünüz mü?,diye sormuş.
Oradakiler bir ağızdan:
-Hayır,demişler
Hoca:
-Öyleyse siz gidin de ağaçtan düşen birisi gelsin benim yanıma.
Gözdenin nasıl pirim yaptığını sanırım bilmiyorsun.1 lerden 5 sonra 8 lere yükseldi.Sanırım ilk çıktığı yıl olabilir.Gelelim şoka bunlar birilerine mutlaka iskontolu sattı.Adi herifler.Ben bundan bir halt olacağını sanmıyorum.telekomun arzında % 10 iskontolu çalışanlara vermişlerdi. Bunlarda yurtdışı yatırımcılarına yapmış olabilir. Bune şaka gibi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/FuuCSH.jpg
Ne enayiler var, 600.000 lotu 10.50 den al, 10.19 a satmaya çalış, yedik tabi.
Katılıyorum. Yabancı fonlar alıyor gibi gösterecekler. Bu fonlar, yurtdışına kaçırdıkları nakitlerle halka arzın başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak. Sonra, 10 liradan maliyeti sıfır olan hisseleri 2 liraya inene kadar satacaklar. Arada, yabancı bir fona vb. satış haberi dillendirecekler ve zigzaglarla maliyeti sıfır olan hisseleri bir güzel halka arz edecekler. Bari borçları kapasalar daözsermaye eksiden kurtulsa. Ona da şnanmıyorum ya görürüz bilançoda.
KAP: GOZDE [ ] GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/684566
Dosyalar:
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama 2018-05-18
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.'nin muhtemel stratejik alıcılara satışına yönelik çalışmalar ve görüşmeler
yapılmasına başlanılması amacıyla şirket yöneticilerimize yetki verilmiştir. Bu
çalışmalar ve görüşmeler kapsamında gerçekleşecek gelişmelerin II-15.1 no.lu
Özel Durumlar Tebliğine uygun olarak yatırımcılarımıza KAP üzerinden duyurusu
ayrıca yapılacaktır.
Saygılarımızla,
Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
şokladılar milleti
tek kelime ile
Ya arkadaslar elinizde hisse yok
bizden fazla agliyorsunuz😁 nasıl iş?
Bu gün iki kere trade ettim
Şimdide elimde 10.05 maliyetli 3.k
Hissem var.bosa kalabalik yapmayın
varsa teknik temel bilginiz faydaniz
Olsun bize.baska şirket örnekleri ile
Şoku kotulemekten vazgeçin.birakin
Biraz zaman geçsin görelim performansını.YTD