14.43-15.05 arası 2.07-2.08 fiyat aralığında 44.949 adet satış yedi.
Printable View
14.43-15.05 arası 2.07-2.08 fiyat aralığında 44.949 adet satış yedi.
Yaklaşık 27500 daha verdiler.
Korkarım sonumuz viking kağıt yatırımcılarına dönecek,gene de DYO boyada ki gibi yatırımcıyı canından bezdirip,malı toplayıp sonra artık çare yok;bilançonun kaçarı yok denilebilir mi acaba ümidimi koruyorum.
Tamamiyle şahsi kanaatlerim olup, yatırım tavsiyesi hiç değil.Hele böyle bir sorumsuz,pervasız bir şirkette hiç bir yatırım tavsiyesi olamaz.
Satışlar 2.07 ye düşmüştü,oradan 35.000 civarında alış geldi,2.06 dan satışlar başladı.
bir anda 2.05 alış-2.06 satışa geliverdik.30 yıl kolay değil bunca yıllık tecrübe adamı yanıltmıyor.
Günlük grafik israrli sekilde kirmizi mumlarla kapatiliyor.aksam 2.06 kapatiyor, sabah 2.07 aciliyor. Boylece kirmizi mum olusuyor. Yesil mum kapattirmiyorlar. Kademelerde alislar %60-80 arasi ama fiyata yansitmiyorlar.Son 4 işgünü bunu yapıyor. Bana gore güzel opera. yapacaklar..hissiyat boyle ,şahsi fikrimdir..ytd..
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sadece bakıyorsunuz.Eksiğimiz,yanlışımız varsa paylaşalım.Hepimiz insanız,insanoğlu şaşar beşer.
Yaklaşık 7 yılı geçti. ilk maliyet 6 TL.
Diğer bütün su şirketleri hareketlendi bir tek hareket yapmayan pınar su kaldı.....
Az dik dursa adam diyecez. Hafif uzayan yeşil bar yakınca ardından kırmızı bar yapmazsa kanser olur sanki.
Kristal kola pınarı neredeyse ikiye katladı. Kristale ve yatırımcısı adina sevinirken, pınarın bu hali üzücü. Bu kadar köklü firmalarından hissesinin durumu içler acısı. Hele 70 trilyon yatırım yapmış bir firmaya hiç yakışmıyor..yazık..
susak ağızlı bu gün en az 2.13 kapaman gerekiyor.. yoksa çok kötü kavga çıkar.. demedi deme..
Son bir ayda ilk 10 da ki kurumdan sadece ikisi artıda o da önemli bir miktar değil.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Diğerlerinde de durum pek farklı değil.Peki bu satılmış olan hisseler nerede,bunları alanlar takasbank'tan alıp kişisel kasalarında mı saklıyorlar.
Bu sabah gene ağzımıza bir parmak bal çaldılar hemen akabinde malı bastıkça basıyorlar.
y.t.d.
Diğer meşrubat sktöründeki hisselere göre en çok artanı bu dolayısı ile en çok potansiyele sahip olanı da aynı zamanda....
son yatırımından sonra kapasitesi 1.988.000 tona yükseldi......
Ciroya olumlu yansıyacaktır
Bence de çok fazla arttı,yatırımcısını ihya etti.Hakkını yememek lazım doğrusu. Diğerleri marsa gitti bu uyuz henüz 2010 yılı fiyatının altında.:hah:
y.t.d.
BIST şu anda oldukça yüksek seviyelere geldi.Kanaatim,hiç bir yatırım aracı(çok özel bir durum olmadıkça) sürekli yükselmez.Ben bu günlerde ters yönde bir hareket bekliyorum,bu yüzden bizim amcalarda bu sıkıntılar içinde,portföylerini boşaltma derdine düştüler.
Y.T.D:
citi bir miktar mal almıştı oda satmış.Satan satana,bilançoyu çoktan öğrenmişlerdir.Yöneticiler saklasa ,mali müşavirlik bürosu çalışanları söyler onlarda çok tedbirli davransa şirket çalışanlarından birileri,onlar saklasa x.z,y kişileri kar suyunu birilerinin kulağına kaçırır. Yine en son öğrenen biz oluruz.
y.t.d.
Bu kadar kötü yönetilen çok az şirket vardır sanırım....
10-15 kuruşa maleetiğin suyu en az 30 kuruşa satıyorsun. yinede tonla zarar ediyorsun....
reklam giderlerin , taşıma giderlerin olağanüstü fazla.....
sanki zarar trrilmeye çalışılıyor....
rezalet yahu resmen rezalet
Toplam alıcı:60.000 satıcı:295.500.
Bulsalar 2.00 hatta çok daha altlarına verecekler.Gene ciddi bir zarar yazacağız galiba.Sanırım pınar et ve sütün tüm pazarlama,dağıtım,yönetim,reklam vs. giderleri pın-su üzerinden karşılanıyor.Bilançoyu incelediğinizde belediyelere ödenen kaynak suyun bedeli devede kulak, yani ana hammadde ''SUDAN'' ucuz. E sonra 50 cc lik suyu ayran fiyatına satıyorsun.Fakat ne büyük beceri ve başarıdır ki?.Senelerdir zarar yazıyorsun.
Y.T.D
Çok gittin a.m
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
34.000 alış-198.000 satış.
Buldukları anda veriyorlar.İlk 10 kademe,alış:41.000-satış:267.000
Nasıl olduysa kademeler biraz düzeldi.Alış:2.06-138.000 lot satış:2.07 -283.000 lot. Alışta 2.05 de nasıl oluyorsa 75.000 lot var.Diğer kademeler boş gibi.Açıkçası bir şey anlamak zor.Bakıyorsunuz alış yada satışta kademeler çok boş oluyor,sonra birileri gelip çok ciddi miktarlar da alıyor, ya da satıyor.
TÜM yazdıklarım alış ya da satış tavsiyesi değildir.Ben bilsem:alıp satacağım.
Pet-un' da bilançoyu bilmeyen kalmamış.Biz hariç.
Bu hafta 2.40 lara hareket etme potansiyeli var gibi
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence 2.40 değil 5.40 ları görürüz.Hele hele şu bilanço yarın bir açıklansın.Hisse uçacak :yahoo: ,onu kimse durduramaz.Malum bilançoya yıllardır ''SPK'' bile müdahale etmediğine göre bu bilançoda da gene çok ciddi karlar yazacak.
Peşin peşin söyleyeyim, şahsi görüşlerimdir,bu yazı beni bağlamaz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
PINSU Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -8247576
Yine bir Pınar Su klasiği. Muhteşem bilanço. Sektörün en hızlı zamanında adamların açıkladığı zarara bak. Bilançoda hiç bir ışık yok. Her zaman olduğu gibi dünyanın borcu var. Gelir tablosu tarafında, esas faaliyetinden bile zarar ediyor. Nakliye ve ihracat gideri 30 trilyon. Satın gidin şirketi bari. Bu hissede beklemek boşuna zaman kaybı. Bundan ne köy olur ne kasaba.
Bilançonun kötü geleceği zaten hissenin uzun süredir yapmış olduğu hareketlerden belliydi.
Asıl bundan sonra yürüyüş diye düşünüyorum.
Ama yazık, bu ülkede SPK varsa ben de eşeğim.
3-5 gün içinde, ilk hedef 1.50 nin altı.
Y.T.D
Sen inanıyorsan başka..ancak bilançoya iyi bakarsan birçok kalemde iyileşme belirtileri var.birde haziran ayı Ramazan bunun böyle olacağı belliydi.yunede satis rakamlarindaki artis olumlu.
9 aylıktan böyle bir bilanço gelirse belki ancak ben 9 aylıktan kara geçeceğini düşünüyorum..bol kazançlar..
Özkaynaklar erimiş,iyice borç batağına girmiş,esas faaliyetlerden hala zarar da.Bu şirketin kar edeceği 2 dönem var,2. ve 3. çeyrek.1. ve 4. çeyrek genel anlamda ölü sezonlardır.
Y.T.D