kademe resmini paylaşır mısınız ?
Printable View
kademe resmini paylaşır mısınız ?
Hissenin bilançosunu inceleyen geliyor, işlem hacmi artmaya başladı. On gün kadar artıda ve sicak geçer diye düşünüyorum. YTD.
Yok böyle bi hisse abisine bak birde kendisine 20 kademe düşermi ya
Kağıt da bugün marbas satış yapmış 130 bin
dıtas vecelıkhalatan farkı ne aynı bıloncolarrr
Ya şu 3 kuruşcu al satçılar neden girerki ya bu kadarda baskı olmaz ki ama
kağıdı geçen hafta 5 lerden aşağı indirmesi zaten ilginçti
Lan geri zekalı spek, böyle yaparak mı toplayacağını zannediyorsun dışardaki malları???
Bence spek 3 lerden topladigini 5 lere yakin hacim ve tavan harketiyle verdi.simdi 4 lweden geri alip kar yapacak.sadece kagidi yukselterek para kazanmazlar.usten sat alttan al yaparlar bazen.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 ün altına saldı valla gidişat kötü gibi duruyor ama inşallah klasik ky yıldırma hareketidir ve uzun sürmez
4,50-5 leri en kısa görür inşallah :wu:
Bu nasıl bir hisse anlamadım gitti. Karlı bir şirket ama her gün endeksin olumluluğuna rağmen tam ters hareket edip düşüyor. Ne yapmaya çalışıyorsa spek bozuntusu.
Daha dun brut takastan ciktigi gune kadar aylarca burda 1 kisi bile yoktu.ne zaman nasil verdiler sizlere malimtavan hareketiylemi atladiniz hepiniz.anlatirsan alis seklinizi spekgin ne yaptigini daha iyi yorumlariz.
Bu forumda bu konuda yazmayınca bu hisseye tavan hareketi ile mi atlamış olunuyor.
Senin hisseler babadan kaldı heralde
ben aynen o şekilde girdim hakkaten
önce 4,15-4,40 arasında bir kaç al sat yaptım
sonra düştükçe biraz daha aldım
daha sonra elim elim satmaya gitmedi
ve spek malı elime vardi.
Hocam kagidin gecmis 3 aylik hareketine gore maksimum 4 liradan maliyet normaldir.fakat onun ustundeki maliyetler risklidir kisa vadede.spek ozellikle dikkat cekip usten mal vermis piyasaya.alttan geri alip trade amacli kar icin.. Blanco guzel.zarardan kara dondu.ilerde dahada guzellesecektir.gebzedede satilik eski fabrika arsasi var.ilersi icin hisse guzel.onu acik.ama nerde ne zaman durur bunu bilemeyiz.spek ne yaparsa o olcak fiyatlar.ama orta vadede karli olacagimizi tahmin ediyorum.
Sende pacayi kurtarirsin merak etme.egpro zarar aciklayinca pimasida geri cekiyor.biraz entegre gidiyorlar.borsayla asagi gelirse bence dipip 3.20 civari.oraya gelir demiyorum.sabredin.zararina vermeyin.sig hisse.hizlida hereket edebikor bir gun.
Formda ne kadar mesaj ve ne kadar izleyici varsa bu bir gostergedir.hacim ve tavanli firmalara bir anda kucuk yatirimci dolar.zaten amac dikkat cekip mal vermek yada almaktir.
Bugün hareketlilik var kademe paylaşabilecek olan varmı
spek iyi silkeledi.... malı topladı gibi..... fabrika arazisinin satısı ne zaman olur bilen voleyi vurur bunu bilse bilse spek bilir ....
Teknik olarak çok güzel yerde kapanış yaptı 4.38 üzeri 4.57 ufak direnç geçerse 5.05.Oyak almış 117 bin lot bu adamları egpro dan tanırım hisseyi bu hale getiren oyaktı o zaman 100 bin lot alarak egpro 3 den 5 e gitmişti. haber gelecek gibi.Bu hissede y.kredi ve oyak etkili.ytd
Hocam bu sana ders olsun.boyle sıg tahtalarda teknikmis destekmis direcmis islemez.kagit bugun yuzde 6 dustu.4.14 kapanis.
BİRİLERİ ÇOK KIZDIRMIŞ SİPEĞİ BAK 4'e getirdi(Aman ha ne dediyseniz özür dileyin mazallah çekerde çeker aşağı.. ):rtfm:
Buyuk ihtimal biri yuklu girdi.onu dusirmeye calisiyor.bu kagit icin 10 bin lot yuklu sayilabilir..
HACİM İYİCE DÜŞTÜ....
sinek kalmadı sipek amca ...ne olacak böyle...:wu:
NE OLDU DA 4,46 DAN BİRANDA 4,05 E GİTTİN ŞİMDİ PENCERENDEN KİM BAKTI Kİ YİNE AYNI YERDESİN ...:yahoo:
Boyle giderse tekrar burute alirlar.yada ozellikle spek brutemi aldirmak istiyor nedir.dun bugun yuzde 20 prim.sonra yuzde on asagi.gecen ayda ayni 5 yapio mali ky eline verip surundurmustu.bakalim ne olacak.
Sig tahtalarda ne kadar kolay para kazanmak spek icin.4 liradan veremedigin mali yuzde 20 patlat dikkat cek.tek seansta bosalt.valla helal olsun.
Takaslarda sikinti yok gibi.mal cikisi gozukmuyor.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Saka gibi kap a haber dusuyor 1 tane yorum yok :)
Simdi baktim hocam habere.tam anlamadim.nedir.hissedeyiz.olumsuz bir durummu.2.70 hisse basi felan diyor