motoruna katkı atılmış arabayı anlayabiliyormusun!!
Printable View
chp beni aday gösterse, şurda akşama kadar borsa oynasam, seçim yine 2. tura kalırdı.
Şu borsayı açalım da anlatırım.
en iyi seçbul rüzgarda resmen sörfün kralını yapıyor,volvoliteli ortamda kazanamayan,çarpılmaya :he:
son 20 günlük gönderilerim silinmiş yaw, herkesinmi öyle acaba?
şimdi Cuma günü piyasa kapanırken -21800 ap değişiminden bahsetmiştim bir gönderimde onu hatırladım, dönüp bakayım dedim yok..
piyasa geçen haftayı kapatırken pazartesi düşeceğine işaret etmişti, bunu bahsetmiştim ama yine demiştimki akan suyun karşısında pala nasıl duracak? durdu bir müddet ve Cuma sattıklarına dün yukarıdan sattıklarınıda eklediyse şimdi tam bir bomba var palanın elinde.
her ğün (açılış)ğonğu çalmasanız olmaz dimi
muhtemelen pala fetöcü, tayfası görünürde yok, büyük hezimet yaşadılar, 2. tura kalıp 2. turda reisi devireceklerinden emindiler, bu yüzden Cuma piyasada poz kapattılar, dün ky yi torbaya doldurdular, şimdi plan aşamasındalar, acaba ne haber sürsek ne yapsak aşamasında...
APS değişimi yeni vadeye taşınmadan dolayıdır..malum 4 gün kaldı...420.000 den 360.000 e inmiş..
evet herşeyi değerlendiriyorum ama
benim için en önemlisi pala hakkındaki tespitim
muhtemelen fetöcü, bunlara bağlı yerden emir geliyor palaya,
elimdeki tüm veriler bulgular buna işaret ediyor, ben uyanık adamım palanın nereden gelen emirlerle hareket ettiğini anlamazsam başka kimse anlamaz ve bu konuda kimseyede itibar etmem, kendi tespitim önemli benim için, en sonunda buraya yazmayada karar verdim yazdım, pala fetönün emrinde o taraftan gelen emirlere bişekilde biat ede 1 hıyarağası...
MAVİŞ yazmış .... ****
BİST100 endeksinde GOP fon çıkışının devam etmesi satış baskısını artırırken kesin seçim sonuçlarının açıklanacağı 05 Temmuza kadar bu eğilim devam edebilir.
Geri çekilmelerde 94.600/93.300 ve 92.700 destekler öne çıkarken yukarı ataklarda 98.500 hedef değer konumunu korumakta.
Finansal Piyasalardan gelen sinyallere rağmen değişmemesi, ne ifade ediyor? Finansal Piyasalar bu durumu nasıl karşılayacak?
Hafta kapanışları sonrası, genel bir değerlendirme Murat kardeşim yapar heralde *****
Bu sabah depeceği belliydi tabiiki ama günsonu kapanışı önemli, dilimizi ısıralım...
Umalım ki dünkü dökülenler son dökülenler olsun...
*MOBİUS: Kafasına DAŞ MI düştü ?
*mobius: Türk lirası ucuz alım tavsiye ediyorum-bloomberg ht
DANA nın yularını neden uzun bağladınız... Sinek rahatsız ediyor hayvanı, pat aşağı pat yukarı koşturuyor...
Varant tavsiyesinde bulunmazdım aranızda ilgilenen varsa ttkom da bi hareket olacak gibi. Alım varantlarında da bunu hissettim. Almak isteyen olursa tthiil 0, 10 dan bin ikibin liralık alsın derim. 3-5 katı hareket bekliyorum Temmuz'da. Keşke param olsa alırdım.
Ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi artırıldı- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 13'ten yüzde 27'ye, ayçiçeği tohumu yağının gümrük vergisi yüzde 23'ten yüzde 36'ya yükseltildi.
Bakanlar Kurulunun "İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Kararı" Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, tohumluk ve çerezlik olanlar hariç, ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 13'ten yüzde 27'ye, ayçiçeği tohumu yağının gümrük vergisi de yüzde 23'ten yüzde 36'ya çıkarıldı.
Bazı ülkelerden ithalatta ise istisna uygulanması kararlaştırıldı.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.bloomberght.com/tarim/hab...gisi-artirildi
tahmin ettiğim gibi oldu yine, doğruları yazmak tepki alıyor ...
pala fetöcü, şunu diyenede olabilir, fetöcülerin piyasada sermaye hareketlerine belirli zamanlarda etki edebilecek kadar güçlü olabildiği, ama bu durumda dahi palanın bir ayağı fetöcü olmuş oluyor,
gözyuman bir palamı? yoksa fetöcü palamı? karar verdim gözyummakda fetöcülüktür...
3. dünya savaşına hazırlıklar başladı....
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...93-640x320.jpg
AB'nin 9 ülkesi askeri kuvvet kurmaya hazırlanıyor
Fransa'nın öncülüğündeki girişimle AB'nin 9 üye ülkesi, kriz döneminde hızlı bir şekilde müdahale imkanı sağlayacak askeri kuvvet kurmak için niyet mektubu imzaladı.
http://www.mynet.com/haber/dunya/ab-...iyor-4225666-1
Seçim dediler belirsizlik dediler, seçim bitti ve biz ona rağmen düşüyorsak,biz bitmişiz abi.
YTD
Bu cuma ayın son günü , hükümet traderları doları düşük kapatmaya çalışacak , işleri zor .
Vuruşma olacak perşembe cuma
Kuzu abi tırları doldurdu mu dün ...
Başkasından medet uman sizsiniz.
Her hafta köyleri dolaşın, tek tek not alın, çalışın o zaman..
Chp'nin bu yönetimiyle seçim kazanamaması ayrı bir konu.
Bu yönetimle bile iyi bir taktikle secimde başarılı olurdu, başkan yardımcılığını alırdı diyorum ben.
İktidar dediginiz nedir? Bir ailede, şirkette, kulüpte, dernekte, ülkede, dünyada...
İktidar, kendine yakin kesimle amaçların için, ittifaktır, koalisyondur. Çünkü tek başına gücün yetmiyor.
Chp beni aday gösterse, ben de akşama kadar borsa oynasam, sonuç:
Chp'nin 25 oyu belki 23 e iner, onlar da akp'ye gitmez. İyi, saadet, hdp'ye güder.
Muhalif kesimin kendi içindeki geciskenlik önemli değil.
Akşener on plana çıksa akp_mhp çözülürdü.
Akp_mhp çözülmediği sürece ağzınla kus tutsan olmaz.
O kesimi de İyi ve saadet çözer.
Toplumun gerçeği bu. Gereken oy yüzde 51.
Hakan Bayrakçı da söyledi, özdil de söyledi. Ben de söyledim, İnce güzellemesi akp'ye yaradı. Müthiş bir performans göstermesine rağmen.
Ttkom a dikkat arkadaşlar alım varantına 3-5 kuruş atın derim.
10 yıllık tahvil faizine baktınız mı ? Korkunç...
seçim yapıldı hala konuşmaya hak verip pirim yaptırmaya çalışmaktayız
SİYASET = YALAN
ŞİMDİ SEÇİLDİLER Mİ BİLEMİYORUM yok farkları birbirinden
https://i.hizliresim.com/j61Egj.png
Unutmayın habilin kardeşide kabildi ************ :vk:
Beni kâle alan yok mu ttkom diyorum alım varantı diyorum ttkom temmuzda 6 olacak tthiil 0, 50 olacak. Bari 1000 liralık alın 1 ayda 5 bin kazanın. Daha ne diyeyim.
Parasutler ufaktan açılsın
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gösterge faiz % 19.43...!!!