Simdi kagidin eksi acma olasiligimi var
Printable View
Simdi kagidin eksi acma olasiligimi var
Arkadaşlar birleşme sonrası 30 mil. olan sermaye 35 milyona çıkıyor. Aradaki yaklaşık 4,8 milyonluk para birleşen şirketlerin öz sermayelerinden karşılanacak. Kimse para yatırıp bedelliye katılmıyor. Geçen Beyazsakal ın dediği gibi şikayet edildiyse 1,28 den satmak isteyen için belirlenen fiyat var ortada. Adamlar diyecek ki piyasa fiyatı zaten yüksek. Yani bu hareketlilik bundandı bencede. Kendi mallarını alarak fiyatı yukarı çektiler, e gitmiyor daha fazla. ytd.
Belkide yapılan itirazların olumsuz sonuçlanabilme ihtimaline karşı, 1,28 nasıl oluştuysa (o dönemki son 1 aylık ortalama), 1,75 civarı bir fiyat belirlemek için çok da fazla yukarı çekmeden herkesin razı olabileceği bir fiyatta tuttular son 3 haftadır. E haber de geldi, aşağı salmaması için bir sebebi yok bu senaryoya göre. ytd
Günaydın arkadaşlar..silvr için güzel bir hafta temenni ediyorum.. haber bencede olumlu şirket büyüyor işte ufaktanda olsa
ÜSTAD lar bunun durumu için bir yorum yapacak yok mu.
Bilinen bir konuydu bu zaten, kapanan topikte de tartışıldı, uzunca bir süre... Bedelli sermaye artırımı konusunda mali müşavir arkadaşlar gerekli açıklamayı yaptılar, oradan bakılabilir... Özetle bir sorun yok... Ama tahta yapıcıların hangi haberi olumlu, hangisini olumsuz kullanacakları ise tam bir muamma tabii ki... Bence asıl mesele, ortalama satış değerleri ile maliyet ilişkileri... Yataya sardığı her günün aşağı salma olasılığını güçlendirdiğini düşünüyorum... Bununla birlikte hala zilin çalmadığı kanaatini taşıdığımdan düşüşleri alım fırsatı olaeak kullanacağım. Azar azar tabii... Selamlar, saygılar...
http://i.hizliresim.com/r3mzy3.png
1,60 değmeden rahatlamicak bu meret.değsinde dönsün bi
Abi değil oraya 1.48 e bile değdi. Artık düşündüğünüz manada 1.60 in bir değeri yok. O GAP Muhabbeti idi bitti
Ee arkadaslar vaziyetimiz kritikmi teoki gelmezmi yarin
Gözünü topraga dikmis gibi bekliyoruz bakalim tepki verecek mi
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bana göre yükselmesi için ciddi bir neden kalmadı. Bedelli kararı geldi. Oran düşük ama bedelli pek sevilmez. Ayrılma bedeli de 1.28 gibi düşük rakam. Tek bir şekilde spekülatif yükseliş olabilir...
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Arkadaslar korkmayin jokeriniz burda ipleri elimde bu speklerin biraz kaplicalarda vakit gecireyim bunlarin biraz paralarini harciyim dedim erkekse 1.60 altina indirsin ama indiremez bi tokat cakarim ne oldunu anlamaz onun icin rahat olun bu arada keske bedelli yapsa ama inaninki bize bise yedirmezler ben bunlari daha cok hirpalicam 400 bin eksigim var gerisini siz dusunun burda kral benim bende ortaklarimi korur ve kollarim 2 bin ustu garanti para ama sizler genede tecrubelerinize kulak verin kimseleri dinlemeyin.ytd
Alım satımlarda dikkat çeken bir husus var mıdır, arkadaşlar? Grafiklerde filan bozulma var mı ya da ? (Teknikçi arkadaşlar top sizde)... Bir de bu bedelli o bedelli değil, lütfen eski yazışmalara bakınız... Yarın fırsat verirse, Bjk'da az bir bir pozisyonum vardı, ordan buraya zıplıycam becerebilirsem eğer... Sevgili Joker, Olimpiyakos maçına oynuyor muyuz var mısın?.. Selamlar, saygılar, bol kazançlar...
Hayirli sabahlar bol kazanclar .
Kademeler de ne kadar yazılı bakalim bi duzey 2 olan var mi
Cok guzel gidoyor asagi masaallah hic tepki falan da yok uzuncu olduk burda da hayirli olsun
1.64 den 8.471 lotumu verdim gitti . Zararina sattik . Canimiz sagolsun 😁 maliyet 1.87
@kemosabe usd aylık da direnci geçer gibi yaptı ama, hala dirençte takılıyor, yeni ayda napacak ona bakmak lazım, hayırlısı olur inş. bizler için
Tepkinin devami gelir insallah
Teşekkürler Sayın afe23... Bu kağıtta bilgi o kadar değerli ki, hele de bugünlerde... Ben teknik analizi küçük yatırımcıyı terse yatırmak için kullandıkları savımı yinelemek istiyorum, eğer izin verirseniz (bu yüzden de teknik analiz bilgileri daha değerli belki de). Örneğin bugün, stop lossla çalışan arkadaşları olumsuz etkilemiş olabilirler... Hareketlendiği anda atlayıp çarpılanları (övünmek gibi olmasın, benim yakalanma yöntemimdir) saymıyorum bile... İşlem hacmi dip yapana kadar süründür, sonra yazılanları, aktif verenleri, kararsızları, psikolojisi bozulanlarınkini toplayarak görece az lotla kaldır... Ahan da gidiyor!..diyenlere yedire yedire geri çekil, açıkçıları da avla... Kaçıncı kez sahneleniyor bu kötü oyun... Bu bıktıran tiyatroyla ellerindeki malı bitirbilirler mi, bekleyip göreceğiz... Ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor... Belki de harekete katkı veren koalisyonun kısa vadecileri çekiliyordur sahneden, bilmiyorum... Bu hareketlerin, en iyi yorumu Sayın Joker'den gelecektir, bu havaların uzmanıdır kendisi... Karşı cepheye verdiği mesajların ve yüklendiği mal ile pozisyonunun bizimkinden farklı bir strateji gerektirdiğinin farkındalığıyla ben mesajlarından çok şey öğreniyorum... Bilmiyorum ama ben hala yukarıyı bekliyorum, ama neden beklediğimi bile bilmeden... Hem de mantığım ve deneyimlerim tersini söylemesine rağmen... Hayırlısı dostlar, paylaşmaya devam, çünkü bilgi tek silahımız... Alan satanlarda dikkat çeken bir husus varsa paylaşmanızı istirham ediyorum... Sayın Piyasaanaliz, canınız sağolsun, umarım bundan sonraki işlemlerinizde kazanırsınız... Salamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
Son zamanlarda cok kaybettim özellikle hic bilmedigim kagitlara tüm paramla tek fiyatdan daldim bunlar borsada asla yapilmamasi gereken seyler biraz kaybettim ama benim icin ciddi tecrube oldu . Daha 8 aylik memurum yas 22 . Allah omur verirse sizin gibi abilerimizden tecrube bilgi kazanip emeklilige kadar guzel bir yatirim yapmis olurum. Suan porfoyumun yuzde 30 u kadarini kaybetmis durumsayim telafisi zor ama insallah ederim .
Yolunuz açık olsun kardeşim... Madem emekliliği vade olarak koydunuz kendinize; temeli sağlam kağıtları seçerek, sürekli ekleyerek ve tahtaya bakmadan yatırım yapmayı bir düşünün derim, naçizane... Erbos, Egeen, Ereğli'nin çok dğil 5 yıl önceki fiyatları bile şaşırtıcıdır... Selamlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
Yıllar önce ilk arabamı borsadan kazandığım parayla almıştım. Ve 13 14 yıl oldu araba alacağıma o kağıdı her ay alsaydim milyonu geçmiştim . Emeklilik kağıtlarınin hasıdır Aselsan. Ytd
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
arkadaşlar tahdanın hareketlerini hepimiz görüyoruz şaşırmış durumdalar bir süredir cünkü yazılarımı okuyorlar ve dogrulugunun cok farkındalar. cünkü bedelini ödeyenler onlar ve tahdanın hareketleriyle elinde malı olanlara şu mesajı vermeye calışıyorlar verin yukardan alırsınız aşadan amaaaaaaa bu sefer kazın ayagı öyle degil kendileri calıp kendileri oynuyorlar bi versek malları bir daha görecegimiz yer 2 bin üstü ama ben bu kerizlere burdan net söylüyorum yapın tavanı alın malı boşuna kimseye para kapdırmayın kimseninde bedduasını almayın haaaaa erkeksenizde 1.60 altına indirin satdıgım malı 50 bin lot fazlasıyla geri alıyım ve 2.50 bekliyim hodri meydan arkadaşlar.burdanda bjk macına bi yorum yapayım bjk kaybeder galatasaray macını izledim bjk nin son macıydı bence takım cok kötü yunanlılardan fark yer benc.ytd
borsanın altın kuralı birisi erkeksen şuraya indir spek seni orda bekliyom şuranın altı olmaz gibi kelimeler cümleler duymaya başladınızmı biraz daha dikkatli olmamızda fayda var derim ayrıca ne hikmetse yf ufak ufak vermeye başladı insaallah herkesin beklediği yukarı yönde hareket olur
benim yazılarımın dogrulunu okuyucularım ve spek musvetdeleri iyi bilir ben oltamı atarım balık vuruyomu diye beklerim.ytd
ayrıca 12 aylık bilancosu vergi dairesinden kötü gelecek döviz giderlerinden dolayı benden tokat yedikleri icin kıvranıyorlar öyle yada böyle bilanco gelince bana teslim olacaklar 15 gunleri kaldı güzel bir süpriz yapacagım onlara.ytd
Yf gruptan diğerleri gibi. Citi adına (sözde) aldıkları mali veriyorlar. Kendileri dışında işlem yapılınca gün içi ayar çekiyorlar. Onun için anlamak mümkün değil. Bu kadar profesyonel spek görmedim. He asansör gibi in-çık hareketleri başka türlü yorumlamak lazım. Çok mal cikmadilar henüz. Ben speklerin daha önceki kişiler olmadığını düşünüyorum. Ama emin olmak için Cuma yi bekliyorum. Zaten aşağı gelirse kimse mal falan satamaz. Dediğiniz gibi asıp kesmek boş laf. Tutarlı olup teknik varyasyonları iyi takip etmek lazım. Ayrıca şunu söyliyim şirket yetkilileri fiyatları anlık takip ediyor bu ara. Nerden biliyorsun diye sormayın. :))
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Gunaydin herkese arkadaslar bir duyum aldim bedelliye var olan yatirimcilar degil sadece hisse sahipleri giriyormus dogrumudur