http://fs5.directupload.net/images/170320/di6c7wp2.jpg
Printable View
silivride bulunan 10 donumluk arsasi 100 milyon tl ediyormus arkadaslar arastirdim hisse bazinda bu bile 4 5 bin etmesine yeter bence kesinlikle tavsiye degildir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hareketlere bak yavrum be...
Hareketler güzel 3.66/ 3.70/ 3.80 denemeleri Lâkin ya burayı ivme belleyip ok gibi gidecek yada hisse gerçekten tıkandı
hareket saat 4,30 da geldi..dusermıs gıbı yapıp topladı sanki son zamanda..kapanısa yakın 50 bın lotuda 3530 dan aldılar..3700 u gordugunde devamını getırseydı ao dusuk kalacaktı cunku zaman daralmıstı..bırde bu adamlar yüzde 10 yapıp seans durdurmaya takılmayı veya yuzde 6 larda kapanıp seans sonunda kendını bellı etmeyı sevmıyor gıbı geldı bana..seans durdurma yerse zaten oncedende vukuatlılar bundan tırstıkları ıcınde kagıdı ucuramıyolar gıbı gelıyor...pazartesi az çok belli eder..bakalım görelim..
Hisse tıkandı patlayacak ama yönünü kestiremiyorum.
Hisse aşağıya salmaya başladı
3,30 a basacagı bellıydı..burayı kırarsa sakat..ama bu tur hareketlerı onceden cok gorduk..mantık yok bu tahtada..burda dengelenıp donmesı lazım..
Pastaya baktım demin sanırım cuma esaslı tavrını belli edecek hisse
Gel gitler çok yaşanıyor bu kağıtta
bu kadar degıldı eskıden aralıklar..ılgınc olan 40 bın lot alıyor 3340 ken.. kademelerde 1 veya 2 bın lot var..kagıt o alımla 3550 yapması lazım ama oldugu yerde kapatıyor..dusus hacımsız geldı bana..
Evet mantıkta 3.55 e atması gerekiyordu kendisini bilmiyorum düşmesi için neden yok hacimsiz
bu derınlık programının hıc bır mantıgı yok..hadı emır sılmeyı anladımda bu 10 bın lot alımda hısse neden hareket etmıyor onu anlamıs degılım..karsılıgında satıs falanda yok..ama ne hıkımetse kademede 500 lot var adam 10 bın lot alıyor hısse oldugu yerde sayıyor..ozaman kademe ızlemenın ne anlamı var mıllet parayı bosunamı verıyor..hısseye gelınce bugun dınlendı..bundan sonrakı hareketı az çok yonunu bellı eder..
Bence uzunca bir süre burada oyalanacak ivme kazanması için 3.61 üstü kapanış anca yükselişin habercisi olabilir.Y.T.D.
bunun oyalanmasıda 3 ay cıvarı surer genelde..gecmısınde öyle olmuş..ama onumuzde secım var..onun ıcın hızlı davranabılır..umarım bu davranısta artık yukarı yonlu olur..cunku 3500 denge noktasıydı orda.. 3700 u gordu sımdıde 3300 gordu..3800 u gordu ama sacmaydı 1-2 lotla goruntu yaptılar..yanı asıl olay 3700 u kıramamasıydı..sımdıde 3300 altına ınmemesı lazım kapanısta..buralar destek ve dırenc oldu..hangısını kırarsa o tarafa hareket baslar...tabı bunları grafıge gore soyluyorum..przma grafık teknık meknık dınlemez..oda ayrı bir konu..3130 dan 2400 e basması ordanda tekrar 3700 u gormesi tamamen bır sacmalıktı..
3.30 asagiyi kirmiyor arkadaslar.burayi kendine dip yapti.ilk dehef 4 binli fiyatlar.sonraki hedef 5 binli fiyatlar.maliniza sahip cikin arkadaslar.yatirim tavsiyesi degildir
http://fs5.directupload.net/images/170404/8q5ylz7h.jpg
son bir ayda alanlar.
burdan donmesı lazım artık..
güzel kapattı baya topladı..takaslarda guzel..gedıkten baska satan yok dogru duzgun..oda normal zaten 6 mılyon lotun dengelenmesı lazım..umarım artık bugunku harekete ve grafıge gore hareket eder ve çıkısa devam eder...3200 altı sakat olur..
yarın ola hayrola...
Yarın artık 3.70 direncini kırması gerekiyor. Anca o zaman ivme kazanır
yarin bilmem ama ilerleyen gunlerde 4 lu fiyatlar sonra 5 li fiyatlar.daha oncede yazmistim dolar kuruna gore fiyati cok asagida kaldi.bir de zaten silivrideki arsanin yeninen degerlendirmesi yapilsa sirf o bile 5 in ustune atmaya yeter fiyati.yatirim tavsiyesi degildir
Saçmalık
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son çırpınışlar 3.49/ 3.22 ya tamam ya devam çok açıldı aralık ilk defa bu kadar tutarsız görüyorum bu kağıdı
3130 dan sonra tavan beklerken 2400 e kadar dusen kagıt bu..sonra tekrar 3800 e cıktı..mantık yok.sacma sapan hareketler..tavan yapar derken nerdeyse taban yapacak..yapsında rahatlayalım bari...
gedık bu kadar lotu ne yapacak..veya ınvest neden bukadar alım yaptı..duserse dussun bakalım nereye kadar dusecek..
günlük pasta var mı arkadaşlar?
Kabak tadı vermeye başladı ârtık ya taban yap yada verilere göre hareket et eyy prizma
Bakalım bugün neler olacak
takas atabılecek varmı..gıdışat sakat..
hala umıdımı kesmedım senden..bu sert hareketlerı daha oncede yaptın..
Tahminen 3.13/ 2.20 hareketi gibi 3.80/ 2.96 tamamlamış olması gerekiyor. Her bir geri hamle sonrası mevcut yerini 60/70 puan arttıran bir hisse.
tinkobaras arkadas bece cok dogru soykuyor artik buralara oturur gibi geliyor bana hisse.acilista tavana kadar 30 bin lot vardi.kimsede mal kalmamis.yatirim hergun 10 bin 15bin aliyor.bu mal yabanciya virman oluyor.takastan bakabilirsiniz.yukselis yakin gibi geliyor bana.herkez malina sahip olsun arkadaslar.ytd
Bugün için bir umut oluştu bende. Sanki ârtık tamamladı ve 3.01 yerine oturdu. Tahminen eski hamleleri değerlendirecek olursak 4.40 a kadar yolu var. YT.D.
3500 de oldugu gıbı cıkamayıp daha aşağı salarsa sakat..3 u yukarı tepkıyı veremıyor ve 3040 3100 lerde 15 er bin lotlar duruyor alan yok..umarım bezdırme taktıgıdır..bir müddet 3 u destek yaparsa cıkıs baslar.
Cuma günü 3.20 yi geçerse bu kâğıt yürür. Benim tahminime göre hedef 4.50 silivri haberi gelirse kimse tutamaz bu kağıdı.Y.T.D.