Evet 2017 senesinde makul kar yazdigi icin fiyati 3 tl uzerine cikmisti, umarim tekrarini. ve daha uzerilerini goruruz,
Sent from my iPad using hisse.net
Printable View
Evet 2017 senesinde makul kar yazdigi icin fiyati 3 tl uzerine cikmisti, umarim tekrarini. ve daha uzerilerini goruruz,
2016 yili demek istemistim, 20 mil kar gelince haliyle 3 tl uzerine atti,
darısı bu yılın başına.
hacim dustu iki gundur, hacim ya dipte ya zirvede düşer derler...
Beyefendi, Kağıt gitmediği için her gün rahat rahat malımı alabiliyorum. Bütün diğer senet grafikleri korku filmi gibi ama prkab sanki bir çizgi film.
Krontta erken aldığım malı mal bir arkadaş yüzünden 7,5larda sattım. Prkabta up side potansiyel yüksek , downside yok gibi kağıt sürünüyor. Bu kağıdı 4 ten veririm. Hedefim baya mallanmak .
Teb bile bugün geri döndü hatasını anladı.
Burada ekmek var , sabreden derviş çorbası burada ...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yatırımlarınız hayırlı olsun sayın jackwalsh, izninizle 2 sözcük eklemek istiyorum filmli benzetmenize.
YATAY BANTLI ÇİZGİ FİLM .....
Sanırım şirket şöyle bir mesaj vermek istiyor:
Bazı uyanık yatırımcılar "nasılsa Şirket 2,80 lerden başlayıp giderek azalan fiyatlardan 1 milyon lot alım yaptı" diye düşük seviyelerden hisseye girdi fakat yedirmeyiz..."
Du bakali ne olecak?
Y.T.D...Bol kazançlar.
Spek daha götürme Mayıs ayında prim alacagımla yüklü mal alacagım. Daha yeteri kadar alamadık spek.
Şaka bir yana bugün güzel aldılar. Sanko ve Tacir malı kustu ama bedeva mal veriyorlar . Malınızı tutun iyi olacak burası
Kar beklentisi olan arkadaşlar 3 aylıkta ne gelebilir.
7,800 TL
10 mayisda ogrenecegiz, bence hersey yolunda olmali, 3. Havalimani, ve gunes enerjisinde kullanilannkablolar ve fiyati yuksek ozel kablolar konusunda liderler...
Kar iyi gelir inşallah 10 mayısta 2.50
Bence 2.50 cok dusuk hedef, en azindan 3 tl ye oturmali....
Harekete hacime bakilirsa iyi bilanca gelecek gibi gozukuyor, sadece benim gorusum, ytd,
Kar çok uçuk gelmediği sürece bir bilanço hareketi olmaz bu hissede.
Geçmişte oldukça pozitif bulduğumuz bilançolarda bile bu hissenin eksi kapattığını bilenler bilir.
Bu hisse yükselme özürlü seans içi bazen hareket olur hacim olur,insanı heyecanlandırır... ama ne yapar eder seans sonu ya nötr olur ya da %1 de kalır.
Endeks 94 bindeyken bu hissenin iyi bir bilançoyla en az 4 lira olması lazım... olur mu derseniz? Malesef o ışığı göremiyorum.
Y.T.D
Bugün TEB 428,242 sanko 61,335 lot satmış.
En iyi alıcılar İŞ Yatırım 128,520 ZİRAAT yatırım 82801 GEDİK 77,193 GARANTİ 59,163 GLOBAL 56880 lot.
Buradan alanlar tahminimce sirketin gelecegini bilen kimseler, cironun nerdeyse yuzde otuzu ihracatdan, umarim ilk hedef once 2.5 ardindan 3 tl olur... ytd,
Arkadaşlar bugün geldim araniza .. varmı saflarda sıkışıklık..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
blanço kayıp oldu galiba sümen altındamı kaldı ne :)
beklentinin altında gelecek sanki!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi mal topluyorlar, son dakikaya kadar devam heralde....
Iyi bir haberle heralde cok kisa surede 3 tl yi gorecegiz tekrar,
10-05-2017 14:15 - prysmıan group turkıye/aydogdu:`sektorumuzun gelecegıne yatırım yapıyoruz` - basın acıklaması
kurulustan konuya ılıskın yapılan basın acıklaması asagıda bulunuyor:
yenı avrupa yapı malzemelerı yonetmelıgı (cpr) 1 temmuz 2017`de, kablolar ıcın kanunen zorunlu oluyor. turk kablo sektorunde cpr sertıfıkasını alan ılk fırma olan prysmıan group turkıye, mayıs ayı ıcınde duzenledıgı bılgılendırme semınerlerıyle, sektor temsılcılerını fabrıkasında agırlayarak yenı yonetmelık hakkında bılgıler verecek.
Enerjı ve telekomunıkasyon kabloları sektorunun dunya capında lıderı prysmıan group`un turkıye operasyonu prysmıan group turkıye, yenı avrupa yapı malzemelerı yonetmelıgı hakkında sektoru bılgılendırmek uzere, mayıs ayında, sektor temsılcılerıne yonelık 7 ayrı semınerden olusan bır lansman gerceklestırıyor.
Turk kablo sektorunde cpr sertıfıkasını alan ılk fırma olan ve bu konudakı uzmanlıgı ıle sektorun lıderlıgını ustlenen prysmıan group turkıye, duzenledıgı lansman kapsamında, ılk olarak mayıs ayının ılk haftasında, proje, muteahhıtlık ve taahhut fırmaları yetkılılerını mudanya`dakı fabrıkasında bır araya getırerek bılgıler verecek. Daha sonra, ay ıcınde a-takımı yetkılı satıcıları, alt bayılerı ıle bursa, ızmır ve ankara elektrık teknısyenlerı odası uyelerını de konu hakkında bılgılendırmek uzere fabrıkasında konuk edecek.
Bu konuda yıl ıcınde bırcok calısma planlayan prysmıan group turkıye, mayıs ayındakı bu lansman kapsamında fabrıkasına davet edecegı sektor temsılcılerıne, ıs konularına gore ozellestırılmıs semınerler verecek. Ayrıca turkak`tan akredıte yanma laboratuvarları ıle bılım sanayı ve teknolojı bakanlıgı tarafından onaylı ılk ve tek kablo ar-ge merkezını tanıtacak.
`sektorumuzun gelecegıne yatırım yapıyoruz`
prysmıan group turkıye ceo`su erkan aydogdu, cpr - yapı malzemelerı yonetmelıgı`nın avrupa kablo pazarında kalıte ve guvenlıgın sevıyesını yukseltmek ıcın bır donum noktası oldugunu, tum avrupa bırlıgı ulkelerı ıle bırlıkte, ulkemızde de 1 temmuz 2017`de zorunlu hale gelecek en 50575 standardının uygulanmasına gecılmesının buyuk onem tasıdıgını vurguladı.
Kablo sektorunde bu belgeyı alan ılk sırket olarak, sektoru bılgılendırmek uzere mayıs ayında genıs kapsamlı bır lansman duzenledıklerını belırten aydogdu, `kuruldugumuz ılk gunden bu yana, fırma olarak en buyuk hedefımız ımzamızı attıgımız basarılı calısmalara yenılerını eklemek ve hep bır adım oteye gıtmek oldu. Bu bakıs acımızla calısanlarımızdan, kablolarımızla hayat verdıgımız dunya capındakı projelere kadar, attıgımız her adımda turkıye`yı yarınlara baglıyoruz bunun ıcın calısıyoruz. Yuksek teknolojı urunlerı pazarında yer alıyoruz ve bu da yenılıklerı takıp etmeyı, yenılıklerı uretımımızde uygulamayı zorunlu kılıyor. Cpr da bızım ıcın boyle bır surec. En basından bu yana, bu yonetmelıgın takıbındeyız ve tum uretımımızı buna gore sekıllendırıyoruz.` dedı.
Yenı yonetmelık sektore neler getırecek?
Yapılarda kullanılan malzemelerının temel karakterıstıklerı ıle ılgılı performans beyanlarını ve malzemelere ce ısaretının ılıstırılmesının kurallarını belırleyerek, kabloların yangına tepkı performanslarını tescıl eden cpr sertıfıkası, yapı malzemelerı yonetmelıgı`ne uygunlugu belgelıyor.
Cpr`ın kablo sektorundekı uygulamalarını duzenleyen en 50575 standardı ıse bına ve altyapı dahıl olmak uzere, herhangı bır yapıda kullanılan guc, kontrol ve ıletısım kablolarının yangına tepkı performansı gereklılıklerını, bu gereklılıklerle ılgılı testlerı ve uygunluk degerlendırmelerı ıle ılgılı krıterlerı belırlıyor.
Can ve mal guvenlıgı ıcın kablo secımı buyuk onem tasıyor.
Bınalarda can ve mal guvenlıgının, kullanılan malzemelerın yangın esnasında gostereceklerı performans ıle bırebır ılıskılı oldugunu belırten prysmıan group turkıye pazarlama ve ıs gelıstırme dırektoru tamer yavuzturk ıse, gunumuzde ınsa edılen yapılarda, yuksek mıktarda kullanılan malzemelerden bırı olmalarından dolayı kablo secımının de guvenlı yasam alanlarının ınsa edılmesınde cok krıtık ve onemlı bır rol oynadıgına dıkkat cektı.
Yapı malzemelerı yonetmelıgı`nın tedarık zıncırındekı kablo uretıcılerınden, son kullanıcıya kadar cıddı bır sorumluluk getırdıgını belırten yavuzturk, `guclu teknık uzmanlıgımız ve cpr testlerı ıcın akredıte edılmıs mudanya`dakı laboratuvarımız ıle turk kablo sektorunde yenı performans beyanı ve ce etıketlemesı surecınde gecısın rahat olabılmesı ıcın yıllardır buyuk caba ıcındeyız. Son zamanlarda yaptıgımız yatırımlarla, turkak`tan akredıte laboratuvarlarımız, bılım sanayı ve teknolojı bakanlıgı tarafından onaylı ılk ve tek kablo ar-ge merkezımız ve prysmıan group dunya muhendıslerının egıtıldıgı mudanya uretım akademısı ıle farklılık yaratmaya devam edıyoruz. 2012 yılından ıtıbaren yuruttugumuz `dıkkat! Her kablo aynı degıldır..` gırısımımızde uzerınde durdugumuz kalıtelı ve guvenlı urun yolculugumuzdakı onemlı etaplardan bırısı olan cpr konusunda da bır ılke ımza atarak sektordekı uzmanlıgımızı ve lıderlıgımızı bır kez daha gosterdık. Bu lansman kapsamında duzenledıgımız semınerlerle tum paydaslarımızı bılgılendırmeye devam edıyoruz` dedı.
zarar zarar.pes prkab.3 m zarar
Kaç tahmin ediliyordu acaba
ben hissettim böyle olacağını...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen de demiştim bunun bilançosuna güvenilmez.Bir bakmışsın zarar... malesef yine hüsran.
PRKAB Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2.639.17
Blançoyu çok takar mı bu hisse? Yani açılışı kötü olur mu?
tahminim yarın 2:30 altında açar ve cumaya kadar düşer.Pazartesi tepki alımıyla yükselir..
Bilanço pozitif olursa takmaz,negatif olursa gereğinden fazla takar.Bu güne kadar böyle oldu malesef.
Kötü blanço ile hisseyi düşürüp oralardan toplayıp daha sonra bi ihale haberi patlatmasınlar... Bildiğim birsey yok, artış tamamen spekülatif miydi diye düşünürken bu aklıma geldi. Ytd
Olur olur, her an herşey olabilir bu hissede. Olumlu veya olumsuz. Olumsuz olma olasılığı çok daha yüksek olduğuna geçen yıllar şahittir.
Fabrikada her ay fazlasıyla tonaj hedeflerini geçmiş çalışanlar 12 şer saat çalışıyor ve bilanço eksi yazıyor siz kimi kandırıyorsunuz hep ali cengiz oyunları sizlere adam akıllı ceza veren kurumlar yok ki bu şekilde ali cengiz oyunları yapamayasınız
Hisseye dair bilgi sahibi olmak isteyenlere eski topiği okumalarını tavsiye ederim.
Günü en çok düşen 3.hisse olarak kapattı.
Bu endekse rağmen bu hisse böyleyse,durum vahim...
Olumsuzlukları fiyatlama konusunda en istekli hisselerden birisi.
Y.T.D
Endeks 100 bin olacak... prkab aynı prkab.
Yıllardır değişen hiçbir şey yok.
Yok uçacak yok kaçacak yorumlarına mesafeli yaklaşmak gerek.
Y.T.D
2.51 üstünde kalsa ..iyi olur
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gap sevmez bu hisse diye biliyorum hayırdır bu hareket selamsız sabhsız zıpladı aceleside yok diye biliyorum...
Bugün genel kurul var, bunun hareketi, çok şey yapmamak lazım.