060 a bile verdi utanmazlar
Printable View
060 a bile verdi utanmazlar
Bundan bir bok olmaz kacan kurtulur kacin kurtulun dahada dusecek durum onu gosteriyor
hisseyi düşürüyorlar topluyorlar benim fikrimdir yt değildir
ve ben satmadım hisselerim şu an bende
Ne toplamasi resmen geciriyolar anlayin
Anlasilan 50 altina salacak gibi...
sayın zuval ticaret kar üzerine kuruludur veya çıkarın varsa harcarsında gelecekse veririsin
burdada iflas , kankardato, patron yurtdışına kaçmazsa bunların dışında ky saymazsak by bu fiyata zarar olsun satmaz dur geri alım açıkladılar bende elimdekini kökten vereyım diyen olmaz bu fıyat düşüklüğü elındekını artırmak dan başka da birşey değildir
dyho birleşme grafığını açıp zaman ayırıp bakarsan
arçelik birleşmesini bulup fiyat grafığine bakarsan
vb ben her ıkısınde de vardım sadece
BEKLEYEYEBİLİYORMUSUN sorun bu
sayın zuval elinizdeki hisse sayısı kimseyi ilgilendirmez de elinizde varmı ve siz sattınızmı madem geçiriyorlar
[QUOTE=hüseyin;2792944]sayın zuval ticaret kar üzerine kuruludur veya çıkarın varsa harcarsında gelecekse veririsin
burdada iflas , kankardato, patron yurtdışına kaçmazsa bunların dışında ky saymazsak by bu fiyata zarar olsun satmaz dur geri alım açıkladılar bende elimdekini kökten vereyım diyen olmaz bu fıyat düşüklüğü elındekını artırmak dan başka da birşey değildir
dyho birleşme grafığını açıp zaman ayırıp bakarsan
arçelik birleşmesini bulup fiyat grafığine bakarsan
vb ben her ıkısınde de vardım sadece
BEKLEYEYEBİLİYORMUSUN sorun bu
sayın zuval elinizdeki hisse sayısı kimseyi ilgilendirmez de elinizde varmı ve siz sattınızmı madem geçiriyorlar[/QUOTE geri alım demissinde bu fiyatlar dururken neden 69 dan alsın fiyat buralardayken herkes o fiyattan satmak ister sonra ne olur 2 milyonluk demis alırım satan fazla olacayı icin bunuda almazlar hep hile iptal olur
İyi güzel hoş da burası mubareklerin tahtası. 1 in altına kesinlikle salmaz adam bi dünya hisse aldı şimdi 0.90 dan bize mi satacak diyenleri de gördük. Bu fiyattan ky satmaz aksine fiyat ucuz diye alır. Ky 0.90 da da 0.80 de de 0.70 de de ucuz diye aldı. Birde tabi 1 in üstündeyken 50bin alanlar 0.60 lardan 0.70 lerden 200 bin 300 bin aldı. Spek hisseyi toplamadan götürmez. Burda hep beklenti ile ky ye hisse satıldı fiyat aşağı çekildi. Saydığınız beklentiler gerçekleşip artık beklenti kalmadiktan sonra 1 sene falan da inatlasanlari dökmek için bekler ondan sonra hareket başlar. 2020 yi görürüz biz burda sanırım olmadı 2023 :) hayırlısı ne yapalım. Ytd.
Borsaya ilgi az, hele hele böyle hisselere ilgi iyice dipte. Bütün meydan tahtacıda kalmış. Borsada olumsuz puslu hava tam tahtasının istediği türden, diplerde önemli miktar hisse kaptırma endişeside yok, basıyor alapı en ucuza en çok toplamak için.
Bu mübarek adamlar bedellidrn onlarca milyon hisseyi 1.00 nominal veya üstü maliyetle aldıklarına göre, bu fiyatlarda satacak kadar ahmsk değiller elbette.. ama ne kadar aşağı basarlarsa, o kadar daha düşük ortalama ile toplayacaklarının farkındalar veya daralan yatırımcıların yüksek zarardan maliyet civarına tekrar çıktığında daha kolay çözüleceklerininde farkındalar. Kısa dönemi sıkışankarın bu mübarek tahtada hiç şansı yok gibi..
Cıkamazsın kandırma insanları **** ********
tamam benimde dediğim o dur geri alımı 068 den yapacam desin ve kağıt 058 e kadar gittsin by cı ve parası bol olanlar için kağıt toplama yeridir kağıdı tatmınkar edici boyutta toplar kendince kar etmesi gerekir artık kağıt gider ben ky olarak 068 e geri alacam deyip , bak şu kağıuda 058 e inen kağıdımı satmam dedim dur vereyim demem ben kazanmak ıstıyorsam küçük param ve az hisemle, parababası olan by cı haylı haylı ister o yatta keyıf sürmek istiyorsa özel uçağına binmek ıstıyorsa daha çok kazanacak demekki zararına satmıyor daha çok kağıt almanın peşindedir kağıtlarım bende bugun itibarıyla halende bendedir
0.68 den geri alım olacak mı sizce? Yarın tavan çekse 0.69. Hisseye baskı uygulayan spek neden 0.58 e 59 a alana veriyor? %20 fark var suan ki fiyatla. Biz çok gol yedik burda. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. 1-2 kademe nin hesabını yapan spek öyle bedavaya %20 yedirmez kimseye. Satış işinde de bi sorun çıkmaz heralde artık yani bunlara güven yok da karşı taraf ciddi firma. Nasıl olacak bilmiyorum ama bunlar kılıfını hazirlamislardir bence. Ben bedelli zamanı da dedim spek 1 tl den aldıklarını 0.9 dan 0.8 den satar daha düşük fiyatlara çeker geri toplar bal gibi de kar yapar. Yani hisse fiyatı düşünce spek zarar ediyor sanmayın olan bize oluyor diye. İllaki bi noktadan sonra toplayacak ve yükseltecek lakin henüz o noktaya geldiğimizi sanmıyorum. Bu alış satis işleri beklentiler bitip ky nin hisseden soğuyup zararına satıp çıkması lazım ki spek te bedavaya toplasın hisseleri. Malesef çark böyle dönüyor. Ytd.
Yabancı oranı yine düşmüş...
Düşsün daha iyi olur
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye ki iyi olur?
Çok enteresan. Dün tahta sahipleri kademe düşürmeye çalışıyordu. Bugün de düşmesin diye uğraşıyorlar...
Aylık grafik güzel duruyor artık Nuriş ne der bilinmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kagidi baskilamak aracılığıyla kullaniyorlar.dikkat ettim göstergeler al verdimi çiti satışa geçiyor.ziktirsin gitsin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın mhnds06 ben kağıdımı satacak değilim bekliyeceğim kendi adıma etten püften düşür satmamızı beklesınler geç kımse kımse bedevaya para vermıyor bende paramı sokakta bulup alyağ almadım kağıt bende bankada duruyor ister satış olsun olmasın artık oda ilgilendirmiyor açıkcası alyağı satmışlar dolar gelmiş düşüyor by yatırımcı spek nasıl kımden kazanır bilmem yapcak birşey yok kendı aralarında nasıl kağıdı fazlalaştırılar kımden alırlar bilmem satranç oyunu olsa anlarım bu işleri ama adamlar parası var bolcana ounuyorlar oynasınlar herşeyın bir rajonu var derler ya bu
bizim ülke için olmuyor kaaaaaaardeş bu ülke böyle ne bilim herşeyde hile hurda var bir bakıyorsun zarar çığ gibi bir bakıyorsun kar dev gibi kağıt düştükce düşüyor seans durdurma almıyor bir bakıyorsun 3/8 kuruş kazanıyor spk seans durduruyor yani özellikle böyle imkanım olsa spk ya sormak ıstıyorum net biliyorum denk geldi kağıdımda kağıt 10/15 kuruş düştü seans durdurma almadı ama başka kağıdım insaf 3/4 kuruş arttı 1 altında daydı yaw seans durdurma aldı kağıt onun için ahlak var nede etık yok işte bizde ne yapalım
Ben de satmayıp bekliyorum ama her beklediğimiz gün kaybımız büyüyor 0.84 den mal mı satılır diyorduk şimdi 2 tavan çekse oraya geliyor. Birkaç hafta sonra da 0.59 dan mal mı satılır dediğimiz noktaya gelmek için 2 tavan çekmemiz gerekmez umarım. Adamlar iyi niyet çerçevesinde iş yapmıyorlar. Maksat ky yı sagmak. Kısa vade de ne olacağı belli değil. Sizce 0.40 olma ihtimali mi daha fazla 1.00 olma ihtimali mi? Ky olduğumuz için 1 tl olma ihtimali daha yüksek geliyor hatta 0.40 a inme ihtimali yok gibi bizce. Lakin şuan 0.40 olmaya 19 kuruş uzaktayız 1.00 olmaya 41 kuruş uzaktayız. Kısa vade de ciddi zarar yazdirabilme potansiyeli var ama uzun vade de öyle yada böyle bir vakit 1 tl yi görecektir bence. Adamlar satis haberi ile mali ky ye verdiler hangi seviyeden toplayacak lar göreceğiz. Ha bu arada bildiğim kadarıyla seans açılış fiyatından %10 aşağı veya yukarı olduğunda seans durdurma gelir. Hırsızlar kanunları bildiği için ona göre hareket eder. Bist de sistem insanları kandırıp paralarını almak üzerine kurulduğu için. Haa bizde de kabahat var tabi zaten ortam soygun yeri bizde katmerlilerine gidiyoruz sağlam şirketler varken. Herkes tercihlerini yaşar. Risk alıp daha fazla kazanmak isteyen bizler şimdi aldığımız riski yaşıyoruz. Hayırlısı diyelim. Ytd.
Sayın mühendis, ben bu hisseye birkaç sene önce çok ciddi bir patron satışı olduğunda girmiş ve ağzımın payını almıştım. Daha sonra bir satış haberi ile 1'in üzerine çıkmış, şu an tekrar bakayım dedim, son haftalarda yatırım finansman neredeyse her gün satıyor, yabancı payı halen %1 civarı. Bu yabancı payı bitinceye kadar düşüş sürer mi dersiniz?
Altınyağ varlıklarını sattıktan sonra yeni tesis almak için harekete geçti
Altınyağ yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Makine ve teçhizatlarını 27,5 milyon dolara Sodrugestvo'ya satan Altınyağ, faaliyetini sürdürmek için Aydın'da Özkar İnşaat'a ait günlük 150 ton kaliteli zeytinyağı üreten tesisi almak için 17 milyon lira fiyat üzerinden anlaştı.
powered by TagOn
Hisse devri için çalışmalar devam ediyor.
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
01.08.2018 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirttiğimiz, Özkar İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firmasına ait Aydın İli Astim Organize Sanayi Bölgesinde Toplam 36.000 m2 alan üzerinde 5.500 m2'si kapalı alana sahip, Uluslararası Standartlarda günlük 150 ton kaliteli Zeytinyağ ve Prinayağı dahil Bitkisel Yağ üretim kapasitesine sahip, sermayesi 4.858.666 TL olan Özkar Global Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş şirketinin hisselerinin tamamı Altınyağ Kombinaları A.Ş tarafından devir alınması konusunda Pazarlık Usulü ile 17.000.000 TL değer üzerinden mutabık kalınmıştır. Söz konusu Hisseler en kısa sürede devir alınacak olup hisse devir sözleşmesi ve ödeme koşulları hakkında gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.
Adiler şunu bile fiyatlasa 1 li seviyede işlem görür.
Haber de düştü ama yine hareket yok...
Aracının İşlem Gördüğü Pazar ANA PAZAR
ABCD Grubu A Bağlantı Kurulacak Yetkililer
Murat Kahveci
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi
murat.kahveci@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Erdal Hoşsezen
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Görevlisi
erdal.hossezen@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Son Beş Bildirim
5
Bugün 12:17
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
4
31.10.18 15:39
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Şirket Genel Bilgi Formu
3
31.10.18 15:27
2
26.10.18 12:35
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim
1
25.10.18 16:45
Şirketin Önümüzdeki Bir Aylık Hak Kullanımları Şirketten Beklenen İlk Beş Periyodik Bildirim Yıl Bazında Şirket Haberleri
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.
ALYAG
Gönderim Tarihi
02.11.2018 12:17:52
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Şirketimize ait Yatırım Teşvik Belgesinin Yatırım Tamamlama Vizesi (Kapatma) ve Devir Süreci hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
24.10.2018 - 12.10.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 01.12.2016 tarih, 113257 sayılı Yatırım Teşvik Belgesinin, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü nezdinde Yatırım Tamamlama Vizesi (Kapatma) ve aynı zamanda Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne Yatırımın Devri ile ilgili süreç başlatılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
Saygılarımızla.
Bugün büyük hayal kırıklığı... :(
Adam bugün resmen kap haberi vs ile küçük yatırımcıyı avladı, tavan olacak diye seyrettik, 0 63'ten satmadık ve yine döndük ilk noktaya...
TTADER iseniz kısa dönemli üç beş kademelik kar düşünmeniz doğal ve yazdıklarınızda anlam kazanır...
Ama YATTIRIMCI için kısa dönemli düşmüş çıkmış önemi yol, yatırımcı orta veya uzun dönemli şirketin piyasa değerinin gerçek değeri civarına ulaşmasını bekler....
Normal bir hisseden bahsetsek tamam da ben bu kağıtta çok büyük bir kazık yemiştim, yine endeksin yükseldiği bir dönemde ve bu kağıt için beklenti çok yüksekken 1.08 den 0 60 lara kadar patron satışı ile indi uzun süre oralarda debelendi kaldı, o sırada da bunun için hiçbir sebep yoktu... O yüzden tam alım zamanı midir yoksa halen ky'ye mi kitleniyor, onu bilemiyorum...
Bu adamlar ya bu işlemin iptal edilmesini istiyor, çünkü buralardan alan adamlar 69 da satsa hoop %10 dan fazlası cebe atarlar ve bu ayrılma haklarını öyle 2.000.000 TL falan karşılamaz.Ya da kurul tarihine kadar veya bir iki gün kala 69 ları devirip satanları da alıp yukarı çekmeleri lazım ki en azından kurul günü 69 üstünde olan bir fiyatta millet kurulda ayrıla hakkı kullanarak değilde piyasada satsın, belki de 60 lardan alıp 69 larda satma hayali kuranlara kitleme işi yapıyorlar....
....ne ..... yediklerini anlamadık......
Bu adamlar bu işin uzmanı. Yani öyle kimseye %10 falan yedirmezler. Fiyat düşük kalacak bence. Açıklama tarihinden sonra alanlar ayrılma hakkı için başvuramiyor yanlış bilmiyorsam. Eski alanlardan da başvuru yapan olacağını sanmıyorum. Fiyat 0.61 bile olsa çok cüzi bir kısım ayrılma hakkı başvurusunda bulunacaktır. Satış işi ile.hareket edecek olsa şimdiye kalmazdı. Malesef beklenti ile mal.bize satıldı. Bu satış işleri bittikten sonra fiyatın daha aşağılara çekilip uzun süre yatay gideceğini tahmin ediyorum. Ta ki beklentiler bitip ky sıkılıp zararına satıp spek hisseyi toplamadan hareket olmayacaktır bence. Yatırım tavsiyesi değil şahsi düşüncemdir
sayın Kayhankaya
kağıt toplamaktır bu düşünün 058 lere ındir niye indi 063 lere gel niye gelsin 058 lere giderken sattılarmı satmaya devam etsinler satan satar 58/59 dan satıyorsan elınde de varsa 62 olmuş 61 olmuş bolcana sattt dimi mesele sabırsız ve duramayan kişilerin hissesini almak ayrılan çok gelırse iptal olur ayrılma hakkı 068 60 ddan alayım 068 den den ayrılmadan hakında çıkayım tam bir blöf ve kağıtları göremeden oynamak bizimki
ben satmıyorum kağıtlar elımde halen
senzeci bile çürüyen malı kenara koyup parasıyla veriyor
27 milyon dolar sat kağıt aşağı gelsin satış oldu kağıt aşağı gelsin hele birde zarar açıkla ne yaptınn da zarra açıkladın öyle bir zararım olsun dükkanı kapatırım
gönderilen zar karar tablosu düzmece bunu herkes biliyor kalem oynat kar kalem oynat zarar ticaret böyle değil hasılat
haa hisseyi yukardan al
aşağıdan sat mesele numudur budur
oyunlarla yukarı git ayunlarla aşağı gel
bunu diyelim devam edelim
bu düşüş kağıt toplamadır başka adı yok
basit ve net
Yine konjektör bilmem ne deyip bir sürü bahane ile yine bir şeylerden vazgeçmişler ama pek içeriğini anlayamadım uzman bir arkadaş yorumlarsa çok iyi olur arkadaşlar
Bağlantı Kurulacak Yetkililer
Murat Kahveci
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi
murat.kahveci@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Erdal Hoşsezen
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Görevlisi
erdal.hossezen@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Son Beş Bildirim
5
Bugün 16:04
ETİLER GIDA VE TİCARİ YATIRIMLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel) / ALYAG
4
02.11.18 12:17
3
31.10.18 15:39
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Şirket Genel Bilgi Formu
2
31.10.18 15:27
1
26.10.18 12:35
Şirketin Önümüzdeki Bir Aylık Hak Kullanımları Şirketten Beklenen İlk Beş Periyodik Bildirim Yıl Bazında Şirket Haberleri
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
ETİLER GIDA VE TİCARİ YATIRIMLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ETILR
Gönderim Tarihi
07.11.2018 16:04:30
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özet Bilgi
Sermaye Artırımı sürecinde ortaklarımızın şirketten olan alacaklarını mahsuben kullanmalarından vazgeçilmesi hk.
İlgili Şirketler
[ALYAG]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.07.2018 - 17.08.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 07.11.2018 tarihinde yaptığı toplantıda;
Şirketimizin 30.07.2018 tarih, 2018/22 sayılı kararı ile;
Finansal borçlarımızın ödenmesi ve bilanço yapısının güçlendirilmesi amacıyla 50.000.000 Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 12.352.370 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %142,87 oranında 17.647.630 Türk Lirası artırılarak 30.000.000 Türk Lirası'na çıkarılmasına ilişkin sermaye artırımı kararımızın 6.maddesinde ortaklarımızdan Altınyağ Kombinaları A.Ş. ve Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'ninrüçhan haklarını şirketimizden olan cari hesap alacaklarına istinaden mahsuben kullanmalarına ve mahsuptan sonra kalan kısmını nakden kullanmalarına ilişkin alınan kararımız,
Son dönemde gelişen olumsuz piyasa konjonktürü ve bazı bankaların şirketimize kredi kullandırmaktan imtina etmelerinden dolayı şirketin nakit ihtiyacının artmış olması ve şirket paylarının BİST Yakın İzleme Pazarında işlem gördüğü de göz önünde bulundurularak "ortaklarımızdan Altınyağ Kombinaları A.Ş. ve Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin rüçhan haklarını alacaklarına mahsuben kullanmalarından" vazgeçilerek 50.000.000 Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 12.352.370 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin rüçhan hakları kısıtlanmaksızın tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %142,87 oranında 17.647.630 Türk Lirası artırılarak 30.000.000 Türk Lirası'na çıkarılmasına,
İş bu kararımızın Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde devam eden sermaye artırımı başvurusu dosyamıza sunulmasına,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Oooo bizimkiler bu cepten diğer cebe olayına başlamışlar bile. Benim anladığım kadarıyla etiler de yapılacak bedelli sermaye artışına alyag da elinde ki hisse oranında katılacaktı ama etkilerden alacağımız düşüldükten sonra kalan kısmın parası ödenecekti. Ama şimdi diyor ki bizim dandik şirkete bankalar bile kredi vermiyor paramız yok alyag bedelliye katılsın ama borcumuzdan düşmeyelim nakit para ödesin borcu da helallesiriz bi şekilde :) bunlar gelen parayı öyle böyle aklayacaklar hiç edecekler demiştik ama daha para gelmeden başladılar bravo. Spk nin artık
Mağdur edilen alyag yatırımcıları adına birşeyler yapması lazım. Bunar bizi sağmayı bıraktı niyeti bozdular. Bakalım daha ne haberler okuyacak bu gözler. Karsusana da yaparız bi güzellik. Ulan iş yapip ta kar açıkladığıniz bilançonuz yok doğru düzgün bee işiniz gücünüz katakulli. Suç sizde değil sizin şirketinize hissedar olan bizde. Ytd.
Ölü eşek, kurttan korkmazmış.
Artik gına geldi 1001 yerinden çıksın ben Cikiom para pul oldu bunlarla olacak iş değil bidaha mi tovbe
SM-A810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.