tavan tavan ama yarını ?
Printable View
tavan tavan ama yarını ?
tavandan döndü, adamlar ertesi güne bile bekleyemediler
alış kısmı bomboş
sanırım yarını beklemeden 3.30-3,43 arası boşalttı. eee ne demişler bugünün işini yarına bırakma
Banada oyle geldi sattim kurtuldum 😀
hiç de oyle mal bosaltmıslar gibi durmuyor
http://i.hizliresim.com/7q7m1a.png
Nasıl olurda internet bankacılığı üzerinden akguv hissemi 3,43 değerine satış yapmaya çalışırken tavan değer 3,34 gösterir maliyetim 3.37 iken . Ve satış yaptırmadı. Bu arada ben durumu anlamaya çalışırken hissenin değeri düştü. Mağdur oldum. Suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum.*
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne mal boşaltması aksine almışlar. Diger bölümünde 250 bi satış yani küçükler satmış. Diğer alış bölümünde 8 bin alış yani küçükler alamamış. Ytfinans iyi toplar götürür ve genelde yabancıya alır. Yine dikkat etmek lazım. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işi bozan info yatırım olmuş. tavandan 50 bin almış. 339 ile geri vermiş. muhtemelen almasaydı tavan bozmazdı
Tmm aldı verdi yükseldi de nie böle bir hareket yaptı durduk yere biz alısmıstık bi haber fln gelir mi yoksa galip öztürk mü geldi hissemize;)
22 Mart Net Para Girişi Çıkışı Olan Hisseler ( İlk 5 aracı kurum bazında)
http://i.hizliresim.com/nRjL05.jpg
http://i.hizliresim.com/qbjPOB.jpg
Kademe atabilecek birisi var mı acaba?
tahta çok sığ, var olan takasına göre bu kadar sığlık çok anlamsız
3.38 i görmesiyle 3.18 e dönmesi bir oldu. böyle tahtaya kolay kolay kimse gelmez.
kimsede joınmeee yokm mu acaba
şu an 25 kişi okuyor forumu ;) burda bile tarihi zirve tavan olmusuz ;)
böyle hissemi olur ya. 3,10 dan 3,49 sonra devre kesici ye tekrar düş 3,15 ne gerek var yükselmeye %12-13 aldın zaten .... böyle borsa mı olur arkadaş...
valla yeniyim aldık alır almaz verdiler aşağı bakalım... çok garip hareketleri var. Allah yardımcınız olsun. iyi sabır varmış sizde...
Tophaneli haftaya cuma kaç lira Akguv???2.85:)))4 yıldır aynı tereleli...
17.55 de 3.22 ye 87 000 lot alış koydu.1 dk sonra sildi 3.24 e koydu bu sefer 149 000 lottuu.ama veren olmadı...Anlaşamadıkları bir şey var demek.
Pasta yok mu
http://i.hizliresim.com/EgrPzB.png
nasıl gorunuyor pasta
Şaka mı metro gelmis hisseye Aman dikkat galip emmi bunu da kaldırmasın
Galibin son ayda girdiği kagıtlar avgyo ozdgyo alcatel mepet metro bunları takip edebildim hepsi uctu gerci bürüt takasa alınan da var bakalım belki buna geçecektir inşallah
Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Biz ALCTL de işlemlere son verdik GALİP var diye burada da karşımıza çıktı.
Yarın tüyerim ben.
Aşağı yukarı aşağı yukarı. Hadi bakalım yön nereye gidecek.
Metro yatırım neticede bir aracı kurum orada sen ben herkesin hesap açabileceğini tahmin ediyorum .3 yıldır bekliyorum yüksek maliyetle beklerim yine benim için değişen birşey yok sadece beyin fırtınası yapıyorum algı olma ihtimali varmıdır diye sesli düşündüm.yazdiklarim yatırım tavsiyesi değildir.borsadan çok anlasak böyle bir hissede 3 yilimi heba etmezdim.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca sunuda ifade edeyim.seans bitimine yakın yapılan hareketler yıllar oncelerini hatırlattı bana.eskiler bilir seans içinde vasat seans sonu hareketlenirdi.insallah eski rakamlarına bir an evvel ulasirda zararda kimseler kalmaz.cunku bu senet beni çok yıprattı.y.t.d.
Walla keske galip gelse de hisse bes kat artar bizde veririz brüt ü beklemeyiz twitter da herkes hissesine galip i cagırıo ;)
@nonchalant, ve bizim meşhur yatırımcı @b=d nerlerdesiniz? yoksa nick mi değiştiniz?
Sayın @b=d @nonchalant nerelerdesiniz. Eskiler bi toplanın gelin milletin yorumlarınıza ihtiyacı var
evet katılıyorum size, her zaman söylediğim şey 2016 2. yarısında kağıt tarz değiştirir gibi 1.seans larda harekete başladı sonuç 2. seanslar hep geri geldi, bu görünümü 2017 itibari ile eskiden olduğu gibi 2.seans sonlarına doğru hareketler başladı kim bilir eski günlere döneriz gene belki, aslında spk grafik işini yasaklamasa idi grafik atardım maalesef ky bilinçlensin istemiyorlar. Grafik iyi duruyor onu söyleyebilirim ancak
Günaydın arkadaşlar.
Uzun zamandır takip ettiğim ancak yeni girenlerdenim.Grafiği hoşuma gitti.2 günlük hareketlerinde 3.10 direncini kırdı.2 gün önceki kapanışın üzerinde bir kapanış yaptı dün,alıcılar iştahlı.Geçmiş halka arz fiyatlarına bakarsak daha yolun başındayız diyebiliriz. YTD.
Biz 2 senedir yolun başı dioruz ama umutlarımız yarıda kesilio bakalım bu sefer nolcak
Arkadaşlar, ben 3,40 dan verdim hepsini. Kalanlar, inşallah umduğunu bulur.
Haftaya cuma 2.85 den alınır....4 yıl beklenir