Haklisin kardes bizi cok uzdu bu
Printable View
Haklisin kardes bizi cok uzdu bu
Bugün ku pasta nasıl oldu acep
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb 32000 artı da idi dün. Bugün satmış mı peki
pazartesi 5 i görür icime öyle doğdu.hicbir değerlendirme yapmadım.teknik de bilmem yatırım tavsiyesi asla ve asla olamaz.ytd
Aç tavuk misali ☺ Yükselmesi için bir sebep yok. Alanlar hep sattı. Artması için aşağıdan toplamalari lazım. Ki yukardan versinler
asuzu ve sarkuysanla birlikte bedelsiz onaylandı.bunda tık yok....ytd
68 i kirarsa alacagim 10 bin lot
Kimse yok herkes sattı galiba yarın görüşü olan varmı ytd
Alın size dggyo borsa hayatımda bunun kadar adi bir kağıt görmedim sahibine bak kağıda bak 3 .5 srf vermiş onlarda kağıdın içine etti birakti
sanırım burada Türkmen pilavı pişiriyorlar..haftalıkta 4.55 e çarpması çok normal..üzerinde 4.75 var ama geçerse buraya pilav yemeye gelen çok olur..
önemli bir fiyat adımının arifesinde olduğunu gösteriyor indikatörler (dıx) inş. Yatırımcılar özellikle ky ler kazanır ytd saygılar
tahtada robotlar çarpışıyor.alım ve satımlar dengesiz bakalım gün sonu neler olacak.ytd
Yarın aşağı çalarlar başka birşey beklememek lazım
iyi aksamlar. Bence pasta pek öyle demiyor. Elbette yanilabilirim , yarin asagi salabilir de.
Digerleri karsilastirdigimda 20 bine 200 bin.
Yalniz ögleden sonra gedik gelmis. Gedik yarin icin ???
Dggyo ezberledik artık her yükselişten sonra güm aşağı
3.40 geçemedi ve yönünü aşağı çevirdi dünde yazmıştım ama bazı arkadaşlar yazdigimi alıntılamış bu kağıt yukarda duramıyor alan kişi taşıyamıyor ya parası yok yada kağıda güvenmiyor piyasa nerelere geldi kağıt halen yerlerde yazık yani
https://i.hizliresim.com/W0NWnY.png
tahtanın içine ettiler..invest az ve gedik...ytd
köşeye sıkıştırdılar.beklemekten başka çare yok sanırım.
Ver ulan ver vermezsen taaaa an........
gedik geçen gün 294 bin almıştı.bitmiş olması lazım.
Adamlar hertürlü milletin kucağına veriyor nasil bir teori anlamış değilim 2 sene bu yana bu ne ibn bir kağıt olsun ki endeks uçmuş rekor kırıyor bu ipneler nasil millete veririm hesabını yapıyor o cocuklari
bize verdiğiniz zararın inşallah on katı zarar edersiniz
Pasta ekleyebilir misiniz?
Komisyonu hariç 22 bin küsür zarar edip tahtayı bozmak. Çok enteresan
İyi akşamlar.
Günün tek güzel tarafı 3.20 üstünde kapatması galiba.
Birde gedik tehdidi artık ortadan kalktı diyebiliriz🤔.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam takır kuru bakır hangarlar diye bir arkadaş vardı kağıdı makyajladi çaktı millete kaçtı gitti böyle adamlara inanmayın dedim aşağı gelecek diye yok ya ne aşağısı dedi kayboldu gitti adi adam kesin spegin bastonuydu