Yarın ve bu haftanın tamamında hisse için nasıl geçecek neler olacak hep beraber bakalım ? Bu arada tahmini olan var mı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarın ve bu haftanın tamamında hisse için nasıl geçecek neler olacak hep beraber bakalım ? Bu arada tahmini olan var mı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün yüzde 2.3 temettü verimi ile açılacak
Yüzde 17 bedelsiz de SPK onayından sonra verecek.
açılış 1.41, 1.42 civarı olur, yanılmıyorsam.
merhaba günaydın hayırlı işler kolay gelin tüm arkadaşlarıma
açılış 1,43 olur diye düşünüyorum
ak yatırım, tskb için 1,70 tl hedef fiyat ile 'endeksin üzerinde getiri' tavsiyesini korudu
Çıkacağına düşüyor nedense.ytd
SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik yukselmeden onceki indirme hareketi
1.37 yarın garanti de
1.2... rakanlardan uzak olsak
bu kadar kötü performans olmaz
27 Mart ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler
Tskb
http://i.hizliresim.com/P0roq9.jpg
kağıt beni utandırdı bugün
dün bugünden için 1.37 garanti görür demiştim 1.38 bile göstermedi adam yahu
ama bu endekse görede iyi kapattı 1.39
yarın temettüyü hesapta gören tskb ye yatırır
belki bugünden iyi bir yarın olur
ne dersiniz ?
Urulustan konuya ılıskın yapılan basın acıklaması asagıda bulunuyor:
Sundugu ozel temalı fonlarla turk ozel sektorunun dusuk karbonlu ve daha verımlı bır uretım duzeyıne gecısını destekleyen tskb, uluslararası pıyasalarda surdurulebılırlık alanında bır ılke daha ımza atarak, 'sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl' ıhracını gerceklestırdı.
Cıtıgroup, standard chartered, hsbc, jp morgan ve socıete generale cıb olmak uzere bes bankanın koordınatorlugunde gerceklesen 300 mılyon dolarlık 10 yıl vadelı 'tskb sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl' ıhracı, uluslararası pıyasalardan dort kat talep gordu. Dunyadakı ılk surdurulebılırlık temalı ve basel 3 uyumlu 'sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl' ıhracı ıcın londra ve frankfurt'ta tanıtım toplantıları gerceklestırıldı.
Toplantıların ardından guclu bır yatırımcı tabanına ulasan tskb'nın 'sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl'ıne gelen yaklasık 1.1 mılyar dolarlık talebın 300 mılyon dolarlık kısmı karsılandı. Buna gore tahvıl yatırımcılarının cografı dagılımı, yuzde 63 bırlesık krallık, yuzde 20 avrupa, yuzde 7 asya, yuzde 3 ortadogu ve 7 off-shore amerıkan merkezlı olarak gerceklestı.
Tahvıl ıhracından saglanan fonla, ıklım degısıklıgıne cozum ureten yenılenebılır enerjı ve kaynak verımlılıgı yatırımları ıle toplumsal faydaya yonelık saglık ve egıtım gıbı alanlardakı projeler desteklenecek. Tskb, bu tahvıl ıhracıyla saglanan fonla fınanse edılen projelerın etkı raporunu da yıllık bazda yatırımcılarının bılgısıne sunacak.
"surdurulebılır yatırımlara ılave kaynak yaratmanın mutlulugunu yasıyoruz"
sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl ıhracı hakkında bılgı veren tskb genel muduru suat ınce, "sermaye benzerı tahvıl ıhracları fınans dunyasının kullandıgı onemlı borclanma aracları arasında yer alıyor. Ancak bız konvansıyonel tahvıl ozellıklerıne surdurulebılırlık boyutunu da ekleyerek yenılıkcı bır urun tasarladık. Dunyada bır ılk olma ozellıgını tasıyan ıhracımız, pıyasalarda dort kat taleple karsılandı. Sagladıgımız bu fon sayesınde, oz varlıgımızı guclendırırken surdurulebılır yatırımlara ılave kaynak yaratmanın mutlulugunu yasıyoruz" dedı.
"ulkemıze kazandırdıgımız her yenı uygulama surdurulebılır kalkınma yolculugumuzu bır adım oteye tasıyor"
tskb olarak surdurulebılırlık uygulamalarını erken donemde gundeme aldıkları ıcın cok yol kat ettıklerıne vurgu yapan suat ınce, "gecen yılın mayıs ayında turkıye'nın ılk yesıl tahvılını ıhrac ettık. Uluslararası pıyasalarda yaklasık 14 kat talep goren ıhracımız global capıtal, bonds & loans ve ıfr gıbı oldukca ıtıbarlı platformlarda odullere layık goruldu. Gectıgımız haftalarda ıse turk fınans sektorunun ılk entegre raporunu yayınladık. Tum sermaye ogelerımızle ekonomı ve toplum ıcın yarattıgımız degere odaklandıgımız bu raporda gelecek hedeflerımızı de paydaslarımızın dıkkatıne sunduk. Bugun de 'sermaye benzerı surdurulebılır tahvıl' ıhracımızla yenı bır ılke ımza atıyoruz. Ulkemıze kazandırdıgımız her yenı uygulama surdurulebılır kalkınma yolculugumuzu bır adım oteye tasırken bızlere de yenı ılkler basarmak yonunde buyuk bır motıvasyon saglıyor. Tum calısma arkadaslarıma ozverılı calısmaları ve yuksek motıvasyonları ıcın tesekkur edıyorum" dedı.
Tskb'nın portfoyunun yuzde 57'sı surdurulebılır yatırım projelerınden olusuyor
tskb'nın portfoyunun yuzde 57'sı yenılenebılır enerjı, enerjı ve kaynak verımlılıgı ıle cevre projelerını ıcıne alan surdurulebılır yatırım projelerınden olusuyor. 2002'den bu yana toplam yatırım tutarı 9 mılyar abd doları'na ulasan 211 yenılenebılır enerjı projesı ıcın toplam 3,4 mılyar abd doları taahhutte bulunan banka, enerjı verımlılıgı projelerınde agırlıklı olarak demır celık, cımento, ınsaat, otomotıv, kımya ve plastık sektorlerıne odaklanıyor. Bugun ıtıbarıyle tskb'nın fınanse ettıgı 100'u askın enerjı verımlılıgı projesıyle tasarruf edılen yıllık enerjı, 1,5 mılyon kısılık bır kentın bır yıllık ısınmasına karsılık gelıyor.
Tskb, danısmanlık faalıyetlerıyle de ulke kalkınması ıcın deger katıyor
kuruldugu gunden bu yana, uluslarustu fınans kurumları, uluslararası kalkınma ajansları, cokuluslu bankalar ve fınans kurulusları ıle gelıstırdıgı ıs ortaklıkları kapsamında temın ettıgı temalı global fonları yatırımcılar ıle bulusturan tskb, yatırım bankacılıgı, proje degerlendırme ve surdurulebılır bankacılık alanındakı uzmanlıklarından guc alan danısmanlık cozumlerıyle de ulke kalkınması yonunde deger yaratıyor.
"TSKB DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATTI BASIN AÇIKLAMASI"
Her şey olumlu şirket güzel okuyunca malı mülkü satıp tskb almak geçiyor insanın içinden
ama nedendir bilinmez pay senetleri 2 aydır kafasını aşağıya çevirmiş
zarar yazdırıyor hissedarlarına
temettüler hesaplara geçmeye başladı
ufak ufak alımlar olmaya devam edecek gibi görünüyor
merhaba parası yatan var mı hesabına
bundan bir ay önce bir çok yatırım şirketleri tskb 1,70 ve 2,0 çıkacak dediler
hiç birinin istatikleri tutmadı sağık olsun bir çok kağıda göre iyiyiz yine hayırlısı
Nerden bakacağız buna ben göremiyorum yatan yada yatacak diye
SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah 10.30 giibi hesabıma yatırdılar
ben harcadım bile :9
Daha yatmadı benim hesaba.
SANKO Menkul Değerler TSKB temettülerini sabahtan hesaba yatırdı.
OSMANLI Yatırım Menkul Değerler halen yatırmadı.
Bedelsiz tarihi hakkında bilginiz var mi
SPK onayından sonra hemen bedelsizler dağıtılır. Onayın çıkmasına bağlı.
https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/594838
Bankamızın 23.03.2017 tarihli Genel Kurul toplantısında; 2016 yılı net karı olan 476.444.731,56.-TL'nin Esas Sözleşmemizin 47'nci maddesine uygun olarak ekteki Kar Dağıtım Tablosu'nda
yer alan şekilde dağıtılmasına, birinci ve ikinci kâr payları toplamı olan 432.000.000-TL'nin ödenmiş sermayenin %4'üne denk gelen brüt 82.000.000-TL'sinin ortaklara nakit olarak
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
dağıtılmasına ve %%17,07'sine denk gelen 350.000.000- TL'nin ise, Bankamız sermayesinin 2.050.000.000-TL'den 2.400.000.000-TL'ye artırılmasında kullanılmak üzere bedelsiz pay senedi
olarak verilmesine ve bedelsiz kaydi pay şeklindeki temettünün dağıtımının söz konusu paylara ilişkin ihraç belgesinin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmasını müteakiben
başlanmasına, 82.000.000-TL'lik nakit temettü dağıtımının ise 27.03.2017 tarihinden itibaren başlanmasına karar verilmiştir.
işbankası hesaba yatırdı ögleden önce
1.39dan daha asagi salar mi dersiniz
1.35 olabilir diye düşünüyorum
http://i.hizliresim.com/4PMd3p.png
bugün 1.37 temas ettirdi ve hemen döndürdü yukarıya dogru
kapanış beni umutlandırdı dogrusu
alımlarda fena değil
bugünkü tutunma temettü lerin senede tahvili anlamı taşımıyorsa yarın da kapanış 1.40 üzeri olursa
1.47 deneyebilir gibime geliyor
yok yarın tutamaz salıverirse 1.35 olabilir
bu yazdıklarımın hepsi bir varsayımdır (dogrusu olmasını istediğim şey 1.47 denemesi yapmasıdır :) ) ve yatırım tavsiyesi değildir
yeni gelin olsa bu kadar nazlanır
işbank iştirakleri hemen hepsi borsada rezalet durumda..işfinansı okulluya çaktırmadan sattılar gibi..hemde defter değeri altı fiyatlardan..işgyo yüzde 5 i bir şahısa nominal altı gitti***..borsada halen rezaleti oynuyor..tskb halkla ilgisi olmadığından borsada kafalarına göre sistem içinde..işgirişim halk rağbeti olmayan tek hisse.*ne durumda**borsa formu..k.yatırımcıyla halen buluşamayan bir işbank sistemi devam ediyor...Sayın Bali düzeltmeye uğraşıyor ama sandık daha güçlü tabi..
iştiraklerdeki hissesel rezalet gibi gözüken durum aslında baktığımızda birileri iyi hisseleme yapıyor..da destek kimden****..koskoca işbank iştiraklerinde öyle cirit atmak hisseleme yapmak **hisse el değişimleri hemde beleş**fiyatlardan .*
şimdi temettü dağıttılar bilmeden bulaşan garibanlardan beleşin beleşine gasplayıp abidikleme yapacaklar**..
şimdi alınan temettülerin beleşe hisseye çevrilmesi zamanı..
işfinansta yıllara dayanan sistemle şirket okulluya havale edildi**...
iş.gyo da küçük teşebbüsmüydü bilinmez birisi yüzde 5 lere uzanmıştıki yaygara kopunca ses kesildi.**
tskb zaten gözlerden ırak ne yaparsan yap sistemi neden halka açık o bile belli değil.***tam bir k.yatıırmcı tuzağı ...aracı kurumlar fiyatlandıran fiyatlandırana 1.7 den caşşa fiyat çeken yok..pazarlama yapılıyorda neden yapılıyor sonuçta sandık alacak o hisseleri beleşe yine..
işin özü ince sorun hep devam ediyor..bakalım kimler bitirecek bu ince sorunu..Sayın Bali çok uğraştı yalnız kaldı ...
son 30 dakkada bir şey yaparsa yapar
değilse daha coook bekleyecegiz gibi
y.t.d.
sanırım 1.35 dogru yolculuk başlamış olabilir
1.2 rakamlardan uzak olsak bari
yarın ola hayrola,
y.t.d.
sandık yine kendi yatırımcısına iyi vurdu sanki haberimiz yok sistemi aaa ne olmuş hisselerde niye olmuş sistemi her zamanki gibi.**.**ondan sonraa niye böyle niye şöyle....beter olsunlar hisseyi bu hale getirenler..**?.....
an itibariyle 10.48 1.37 temas etti
4 kuruş temettü verdin
8 kademe aşağıya gittin ne diyim ben sana .......
haydi 1.35 dokunda sonrasını görelim
ne olacaksa olsun yahu
dün akbank temettü verdi
teorik fiat 8.55 olarak(temettü düşünce oluşan fiat) tahakkuk etti
senet 8.55 görmediği gibi an itibariyle 8.61
bankalar genelde temettü kadarki farkı aynı gün veya 2 gün içerisinde eski yerine koyar
tskb 4 verdi 8 geri gitti
tskb vergi kaçakçılığından dolayı vergi cezaları yedi
aklıma kötü şeyler geliyor acaba diyorum daha fazlasımı var tabi bu yazdıklarım benim kuruntularım
ortamda ve endekste olumsuz bir durum yokken böylesi kötü performans ı beni tedirgin ediyor
aşağıya salınım 2 ayını doldurdu
olası bir endeks düşüşünde halimiz ne olur bilemem
yinede iyi olacak diye düşünmeye çalışıyorum
umarım yukarı çıkış başlar ve ben yazdıklarımdan dolayı utanırım
yatırım tavsiyesi değildir sadece kuruntularımdır
tipik işsandıksal hareketi gibi mi**
iştiraklerin hepsi maydanoz olmuş.**işbankda bazen gidiyo gibi yapıyor..sorun ince..
işfinansı okulluya borsadan yıllar içinde çaktırmadan defter değeri nominal altı ve temettü destekli verdiler..işgyo yapar gibi oldu sesler çıktı durulandı gibi..tskb de zaten pek kimsenin bilmediği iştiraklerden...
tskb işfinansal işgyo iştirakler kan ağlıyor işbanka gönül vermiş k.yatıırmcılareda soyulmaktan artık gına geldi...
son yılların sandıksal hareketleri.**herkesin dilindeler ..işbank yatırımcısına kar ettirmeyen bir şirket oldu artık..
sorun ne derseniz dedik ya özü ince sorunu hala halledemediler..bi şeyin hesabı olması lazım..bu kadar binlerce k.yatıırmcı özü ince bu sorunlar yüzünden neden vurgun yer.***neden işbank hisselerine sahip çıkamıyor***sebebp büyük gibi..**ama ne...
bir arkadaş yıllar içinde toplayıp hesap yapmış..işfinansı incelesin halka açık ne kadar hisse kalmış.**istedikleri an hisse kotadan çıkma oranlarına nasıl yaklaştılar..zaman içinde bu temetüler büyük yatıırmcıya yarar...piyasada halka açıok hırt olur.***fiyatda hep süründürür...tabi bi yetkili çıkıp ne oluyo demezse..
yapan kurumlar çok..ecyap da*eczacıların büyük kazığı...halka..hesap soran olmadı şimdilik..kartal projesi**?????
sıra öbür eczacılarda..neden hep belirli grupların hisselerinde bu abidikler****birileri incelemeye alırsa iyi olacak.****
1.37 sattı bitirdi ama 1.36 satan olmadı
ben 1 lotta olsa satmak için hareket etmekte geç kaldım
tekrar 37 - 38 yaptı mearet