Borçları yükselmiş.faizlerde yükseldi.
YTD
Printable View
AKSGY Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 203.064.729 Yıllık Değ%:6043
hisse basina kar daha ilk ceyrekte 0.47 TL.
bu performansi surdurebilirse yil sonu rekor bir kar supriz olmaz.
ayrica hisse basina 0.40 TL temettuyu abartili bulanlara da bu
aciklanan kar kapak olmustur sanirim.
2.53e basmaya calisan arkadaslara buradan selam :)
yanlis hesapliyorsam lutfen duzeltin.
ilk ceyrek bilanco sonrasi defter degeri 5.4890
PD/DD ise yaklasik 0.55
tebrikler!
ISGYO ile karsilastirarak yapabileceginiz en sacma seyi yapmissiniz.
Ayrica konuyu hic baska tarafa cekmeyin.
Bakin ne yazmissiniz:
Borçları yükselmiş.faizlerde yükseldi.
Borclari artti cunku belki haberiniz yoktur ama AKSGY SAFGY ile birlesti.
Haydi tekrar calisin gelin. :P
İŞGYO ile karşılaştırmanız doğru ama yetmez. Bence Tıramp Tavır ile kıyaslayın hatta Abede denen ülkedeki en yüksek gökdelenle kıyaslayın.
Zaten AKSGY çok kötü bir şirket. Ben diyeyim Pazar, siz deyin Cumaertesi gecesi batar!
Bence siz zararınızı çıkarır çıkarmaz gidin Sulukule Geyeo senetleri alın.
Saygılar, kaygılar.
Sadece dönemsel karı değilde blanço analizini detaylı olarak yapabilecek arkadaşımız varmı? Klgyo hasılatı bir önceki çeyreğe göre 2.5 milyondan 332'ye çıkarak kar'ı da 6.6'dan 215'e çıkmış. Aksgy de hasılat 18'den 65'e kar ise 3'den 203'e çıkmış. Klgyo da hasılat da çok fazla değişim varken aksgy de daha az olmasının sebebi nedir acaba? Almayı düşünüyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
eğer gelir tablosunu incelerseniz dönem karının bu kadar yüksek çıkmasına bağlı ortaklardan diğer gelirler kaleminin sebep olduğunu görürsünüz. 181.804.762 TL bu kalem. ve bu gelire sebep olan ise Birleşme işleminden kaynaklanan 225.969.284 TL kazanç. karda ki bu artış tek seferlik gibi duruyor. bu kalemi çıkarırsak 1. çeyrek karı 22 milyon. hasılatta ki artış ise geçen yıl sadece aksgy hasılatı varken bu sene oraya safgy hasılatı da eklendi.
akbatı projesinden elde edilen hasılat 19.854.263Tl
Akasya projesinden elde edilen hasılat 44.961.903TL
hasılatta ki artışın sebebi Safgy kalemlerinin birleşme sonrası buraya dahil olması.
dönem karını projeler bazında dağıtırsak.
Akbatı Projesi :12.203.947(AKSGY)
Akasya Projesi :47.120.344(SAFGY)
arsalardan : (7.844.315)
ve proje bazlı dağıtımı yapılmamış yani birleşmeden doğan kar :151.584.753
şunu söylemek gerek bence geçen yıl karı 6 milyon du şimdi 203 milyon oldu yanlış bir yorum olur. geçen seneye göre kar evet artmış ama esas faliyet karında uçuk bir artış yok. yani bu karlılık bu oranda sürdürülebilir bir kar değil. birleşmeden doğan kardan kaynaklanan bir kar.
Birleşmeden doğan kar var önemli olan esas faaliyet karı yani balık avlamaya çıkarlar dikkat edin
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermayesi 430 milyon 3 aylik kari 303 milyon
Maşallh diyelimde nazar deymesin.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKSGY:Karlılık artışı
Akiş Gayrimenkul 2017 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.
08 Mayıs 2017 10:20
**
Akiş Gayrimenkul yüzde 18.21 oranında primli olarak 3.57 TL fiyattan işlem görüyor.Akiş Gayrimenkul bu pozitif yükselişi ilk çeyrek karlılığının iyi gelmesinden kaynaklanıyor.Şirket 2017 yılı ilk çeyreğini 203.1 milyon TL kar ile tamamladı.2016'nın aynı döneminde 3.3 milyon TL kar etmişti.Uzmanlar şİrketin bu kar rakamında Akasya AVM'den elde edilen kira gelirlerinin etkisi olduğu görüşünde.Hisse en yüksek 3.62 TL fiyat seviyesini gördü.*
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi ıyı
Alıcı satıcı dengesını gorebılen varmı
lunar ve kaptan mehmet iki yorumda siz yapın, bekliyoruz
Sükürler olsun tavan gördük
Hiç adetim değil bu şartlarda yorum yapmak.Ben gider yıllardır canımı okuyan tahtada yorum yaparım burada iki gözüme slm eder analiz konusundaki başarılarının devamını dilerim.Sağolsun 2 lirada bizi çok uyarmıştı hisse de hisse nerede ise 5 lira oldu hala uyarmakta. :) Ha bu arada özelden 0,50 kuruşa olursa alırım diyende sendin sanırım. :)
Sana da slmlar Sayın Davul.
Bu arada ISGYO nun TSGYO işi 10 numara bir iş.Söz veriyorum 5-10 sene bir kriz olur bizde ön görebilirsek söz portföyün en az % 10 u ile o zaman alırım.
yok onun kari yok bunun kari. yok birlesmeden once yok birlesmeden sonra.
arkadas ben benim hesapta gorunen kara bakarim.
100.000 i gecti mi gecti. gerisi hikaye....
lunar selamlar bu arada.
sabir edip bekleyen arkadaslarada bereket dilerim.
Bugün açılışta çok yüksek açıldı diye almayanlar ,ileride almak için sıraya girecek gibi
Yarın gevseteceklermı bakalım her zaman yaptıkları gıbı
anlık aracı kurum dağılımı pek hoşuma gitmedi.Garanti iyi satış yapmış... http://share.matriksdata.com/share.a...05081729188566
Yarın aşağıya basarlar mı dersiniz
Spek guzel iscilik yapti
Her zamanlı gıbı saldı
Yarın bugun yüksekten alanları dökmek için salarda salar
Bir ara kemik sesi geldi
Bu silkelememi yoksa yön aşağımı gidiyor... otkar dan çıkıp girdim ama şimdilik elmide kaldı
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun is 400 kusur aldi su an 80 bin ekside ogleden sonra belli olur silkeleyip silkelemedigi bence
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algi yaratmada bayagi basarili hisse
Bence bunu götürmeleri lazım oyuncunun
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba cemix bundan sonraki öngörün nedir resmen elime aldım bombayı nasıl patlar acaba...
Elimizi kaptırdık bu hafta burdayım spek elinde resmen balık olup avlandık... kayıpları ne kadar sürede toparlariz acaba cemix
En dusukten kapadi yine.sasirtmadi
Spek efendının keyfıne kalmış
Dün dağıttıklarını veya daha fazlasını ne zaman daha dusuk fıyattan cebıne koydu
Ondan sonrakı ılk guzel haberde cart yukarı saman alevı
Dağıt kağıdı
Cıkar yaz tatılı parasını sonra ver aşagı
Adamın yaptığı bundan ıbaret
Spegimizin hedefı kağıdı baskılamak yükseltmemek olarak görünüyor
2 milyon tl. lotla girişi tavan yapiyo. 1.8 milyon çıkış yüzde 4 düşürüyor. Demek satıcı yok..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.