[QUOTE=Paraci1;3118123]İzlerken kalbim dayanmayacak :D[/QU
çAKTILAR BİRİ SATIŞAMI GEÇTİ YUKLU YOKSA....
Printable View
[QUOTE=Paraci1;3118123]İzlerken kalbim dayanmayacak :D[/QU
çAKTILAR BİRİ SATIŞAMI GEÇTİ YUKLU YOKSA....
Ben de kalp ilaçımı alayım bari....:thumbdown:
birileri sert sattı...%8 artıdan %4 eksiye indi...bende sadece seyrediyorum...
***DURDO*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***DURDO*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [DURDO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
DURDO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/737299
BIST
(01/02/2019 - 17:28:52)
NOLdu tahtada savaş çıktı
Arkadaş kim sattı ya bu kadar , çakıldı resmen kağıt
Kac gündür ne diyoz teknik mutlaka calisir keko bey
Teknik meknik hikaye degil diyenlere gelsin. Teknige inanma ama tekniksizde kalma demisler boyle sert gidisin donusude sert oluyir iki gundur bunu anlatmaya çalıştık
Arkadaslar yanlis anlamayin ama burda fazlaca birbirinizi gaza getiriyorsun
Birileri alacak birileri satacak satacak olanlar alıcı bulamayınca böyle mi oldu şimdi [emoji23][emoji23][emoji23]
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun çıktım diye Uzülmustum ama herseyde bir hayır vardır derlerya... İnşallah toparlar...
elinde yüklü mal olan birileri belki de bilanço riskine girmeyip satış yaptı...bakalım kim satmış...durdonun açıklayacağı bilançoya göre hareketleri şekillenecektir...
Metehan bey dakka basi yorum niye yapayim 6.95 ust bandi asti ben satar asagi beklerim dedim. Daha ne diyeyim . bu sefer surekli yazsak kagidi kotulemekle suclanacaktik geriye donup bi okuyun derim ben
yüklü satan kaç lot sattı acaba ??
Bürüt takasa girmesini isteyen biri olabilir.
ne kadar çıksaydı çıksın ben yine de satmayacaktım..burada herkesin önünde bilançoyu görmeden satmayacağım demiştim...o yüzden de ister insin isterse de çıksın ben yerimde sabitim...bilançoyu görmeden ne satarım nede alırım...
Seans içinde iki kez devre kesici olursa bürüt alabilirim spk
Birileri brüt takasa girmesini isteyen olabilir... Haftaya belli olur niyeti
Hemen brüt gelmez iok once kredili alim ve aciga satis yasagi sonra brüt gene kesmezse tek fiyat uygulamasi
iş yatırım birden yuklenmiş kimse....
toplamda kaç lot sattı ki böyle sert düştü ??
büyük bir ihtimalle bilanço öncesi pozisyonunu biraz azaltmak istemiş olabilir...nasıl ky elindekilerinin bir kısmını azaltıp bilançoyu öyle bekliyorsa by ın biri de öyle yapmış olabilir...
sonuçta ne olursa olsun hisse temelinin gösterdiği hedefe ya çıkacak yada inecek...kişilerin etkileri sadece kısa süreliğine etkili olabilir...
Böyle bir durumun olacağı az çok belliydi pyasada bozulmuştu fakat ak yatırımın maliyetide yüksek durdo şimdiye kadar brütte hep iyi olmuştur fakat kağıdın brüt takasa geçmesini gerektiren henüz o tarz bir durum yok gibi olursa belki kredili işlem yasağı ki bu bile ilk etapda olumsuz gibi olsada sonrasında toparlanması olur diye düşünüyorum artık şansımıza
Biri satacak biri alacak. Biz nasıl satıyorsak ,onlar da satıyor. Bizim aldığımız 15/20 bon lot, onlar 150/200 bin alıyor.Biz satarken kademeleri fazla etkilemiyoruz ,ama onair etkiliyor.Ayrica ben de hisse toplayacak olsam bu şekilde yaparım. Ki ancak bu şekilde toplu hisse toplarım.Az miktarda lotlar ile buralara gelen hisseyi artırmanın yolu bu.Tabi ki hisseye güveniyorsa .Güvenmeseler bu kadar yukarı gelmezdi.Keko kardeş gibi ben de sonuna kadar bekleme taraftariyim. Gerekirse ikinci çeyrek sonuna kadar.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300/400 bin lotla yüzde beş düştü.Piyasada belki toplanmış 2/ 3 milyon lot var.Bunlar nasıl çıkacaklar.Hisse 12/15 arasına ve hacimle çıkarıcak ki bunlarda hisselerden çıkacaklar.Tabi ki bu benim düşüncem.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikden gözlemlediğim çok da kötü olmadığı sakinleşip 1 kaç gün hafif aşağı hafif yukarı stabil kalabilirse yeniden toparlanma olabilir