Akyat ve şeker den satan arkadaş,ne oldu 4.20 den aşağıya satamıyormusun. Birden hızın kesildi...Hadi bekliyoruz..Ha ha ha ha
SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Akyat ve şeker den satan arkadaş,ne oldu 4.20 den aşağıya satamıyormusun. Birden hızın kesildi...Hadi bekliyoruz..Ha ha ha ha
Takasta akyat kaç olmuş citi kaç bakabilecek var mı paket aldırmayın bana şimdi ☺️ çok hareket etmem genelde duruma göre alım yapabilirim
Ak yatırım son 1 ayda portföyün %30unu satmış. 255 bin lot.
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi portföyü %38 artırmış. 207 bin lot
https://i.hizliresim.com/pbbLkz.jpg
aylık takas.
Hissenin yabancı oranı oldukça düşük. Dun itibari ile %3.65. Yerli aracı kurumlarının vizyonsuzluğu ile hissede temettü harici para kazanmak pek mümkün olmayacak galiba. Hisse fiyatı artmadan temettü de ne kadar işe yarayacak acaba?
Saygılarımla
Evet temettüyü al otur deniliyor, biraz albaraka almıştım, 5 civarı verip geçecektim, fırsat maliyeti geçiriyor bir de oyalandıkça ona yanarım başka bişey değil.
Citi günlük yüklü alım yapsa satanları görecem ben nasıl geri alıyorlar tıpış tıpış.
Satılan malı ilk dört aracı kurumun toplaması iyiye işaret. Akbankla olan tüm ilişkimi kesmeye gidiyorum.
Arkadaşlar, daha önce de yazdım. Temettü falan hikaye. Zaten temettü aldığınız oranda hissenin fiyatı düşüyor. Tek gerçek hissenin fiyatıdır. Su anda kendimizi avutacak hicbir şey yok. Şirket kotu mu? Kesinlikle değil. Şirket mükemmel mi? Değil. Ancak, bu fiyatlarda olması da mantıklı değil. En azından 20 bin puan kadar yükselmiş bir endekste 5 tl seviyelerini çok rahat aşmalıydı. Ancak, ak yatırım ve yatırım finansmandan işlem yapan haysiyetli adamlar kimse anasını ağlattılar. Hissenin bütün göstergelerine tecavüz edip duruyorlar. Resmen ırza tasaddi durumu yaşanıyor.
Allah belânı versin. Lanet olsun seni aldığım güne
Geçen temettü sonrası düştü , şimdi temettü öncesi düşüyor. Dileğimiz tersi olması ve bu defa temettü ile beraber toparlaması ve arzu edilen seviyeye gelmesi.şuna eminim ki 5-6 olsun millet bıktı ve portföyü boşaltacak. Sonra da dörtnala gidecek.
Hisseyi bu hale getiren haysiyetli olduğu için önüne gelen ırzına geçiyor hissenin. Bugün sıra seker yatırımda. Yüklü alış gördüğü her kademeye satış yaptı
Malum kurumlardan işlem yaparak ellerindeki malın büyük bir kısmını kaybedenler,daha aşağıdan malını yerine koymak için bu seferde daha önce dikkat çekmemiş kurumlar üzerinden hisseyi aşağıya çekmeye çalışıyorlar ama bir türlü olmuyor ..Zamanları daraldığı içinde panik halindeler...
Sayın likyali,
Bir turlu olmuyor diyoruz da bal gibi oluyor. İstediği zaman istediği seviyeye gayet rahat düşürüyorlar. Ama bir turlu yükseliş trendine giremiyor hisse
Daha aşağılardan mallarını yerine koyamıyorlar...
418 den karanlık odada 423 e 5 kademe yükseliş.....
Satıcı olan malum kurumlara yine zarar yazdı...vah vah vah...
Açıkcıların süresi dolunca saldıracaklar mala inşallah daha fazla çakan olmazsa tabii
Seker yatırım dünkü satışlarına devam ederek başladı
Kağıdın bir yıllık ortalaması 4.21,bilançosu geçen yıla göre % 100 karlılık oranı yakalayan kağıt bir yılda hiç kazandırmadığı gibi kaybettirmis.büyük bir oyun oynanıyor tahtada. Ki bu poşet davasından bıkan çoğu alışveriş merkezi kağıt poşete mecburen dönecekler bunun acıklamasıda tahtadan yeterince mal toplandıktan sonra olur herhalde. Yani artı yönü çok, mizrak çuvala sığmaz oldu.sabretmek en güzeli.
Yatırım tavsiyesi değildir
60 milyon kar açıklarsa ne yapacaklar yine mi basacaklar aşağı. Merakla bekliyorum
Bugün Cuma. Kaldı 2 Cuması. 3. de 1 Marta tekabül eder. En geç o zamana kadar bilançoyu verecekler. Bilanço sonrası ne olur bilmem ama bilanço öncesi muhakkak bi hareket çekecek.
2016 yıllık 26 milyon bilanço ve 2016 son çeyrek bilançonun 13 milyon gelmesi ki bunda kur artışı etkiliydi, bilançodan sonra %15 yaptı. 2017 Mart ayıydı. Ardından 2017 ilk çeyrek açıklandı ve 8 milyon kar gelince hisse yine alevlendi 2017 haziranda 5 ler akabinde temmuzda 6.3 e kadar vurdu. O arada halk yatırım bi rapor patlattı 8 lira hedef biçti. Çok atlayan oldu, olmuştur. Sonrasında ortalama konuşursak iflah olmadı. 2018 3. çeyrek ile 5 6 lar verilere göre hayal değildi. Ama bu fiyatlara gelmedi. Ya hakikaten büyük bi sorun var ya da büyük bi oyun. Başka bi ifadesi yok.
Dura dura geliyor kazık gibi kademelerde dikilmeye başladı. Ytd.
Tahta daki işlemler ne anlatıyor : Düşürmeye oynarak lot kaybedenler baktılar daha aşağıdan yerine koyamayacaklar sindiler bekliyorlar ve biz ne yapabiliriz diye düşünüyorlar....Yükseltmeye oynayanlar da sanki yükselmeyecekmiş görüntüsü vererek daha fazla mal toplamaya çalışıyorlar...
Evet mızrak çuvala sığmıyor artık....
HA HA HA HA HA Yazık oldu düşüşe oynayıp milletin malını elinden alacağım diye lotlarını satanlara...Karanlık oda kabusları oldu....4.30 dan 4.34 e yükseliş 4 kademe....HA HA HA HA HA.....
Ak yatırım hisselerini bitirdimi Haftalık takasta ne oldu acaba?
Zıkkım olsun gitsin pislik herifler. Balta sapladilar hisseye. Bi de analist toplantısı yaptilar sorsanız. Olumlu rapor sundular piyasaya vicdansızlar. Halk yatırım aynısını yaptı. Fiyat verdi hisseden sata saat çıktı. Ak toplantı yaptı. Sata sata çıktı. Kim bi şey derse hisseyi o baltaladı.
Kardeşim katılıyorum. Direk götürmektense kademeli kademeli götürüp , karı cebe koyup aşağıya basıp geri topluyorlar. Dalgaya uygun yerde binip inenler olduysa şu an ikili hanelere gelmiş gibi kazanç sağlamıştır. 6.3 lerden 2.9 a vurdu. Tekrar 5.20 ye aldı. 3.80 e vurdu ve şimdi tekrar bilinmeyen bir yere götürüp bilanço ile beraber salacaktır aşağıya . Kağıdın karakteri : bilanço iyi yada kötü farketmez bilanço açıklanmadan satmalısın. Temettüye kadar bekle gör, verilecek günden 2-3 seans önce sat şeklinde mantıkla çalışıyor. Esas ne yapacaksa bilanço açıklanmadan önce yapıyor. Buna uygun hareket etti daha önceki dönemlerde
Ben bilanço açıklandıktan sonra yükselişini iki çeyrekte gördüm. 2016 yıllık bilanço son çeyrek karı ile. Bir de 2018 üçüncü çeyrek. Aradaki hiçbir bilançoda bu şekilde yükselis yapmadı. Süper bir hasılat faaliyet kar gelmediği müddetçe aşağı basıldı. Eğer ki son çeyrek ile 60 milyon ve üzeri kar gelirse onu da yedirmezler bana göre dediginiz gibi sayın Sabir42. Öncesinde alıp sonrasında bilanço ile gelenlere verirler. Aynı teraneler. Yanıltır bizi inşallah. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
4.40i yine geçemedik. Gün içinde geçemezsek yine hüsran yaşayacağız.
Endeksin %2 yaptığı bir günde yine zarar yazıyoruz. Allah belanı versin
52 haftalık ortalaması 4.02