Yok yahu gerginlik yok. Vehamete vurgu olsun diye biraz mizah katayım dedim. Sevgiler saygılar efem[emoji106][emoji106][emoji106]
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ak Parti ve İttifakı en az yüzde 55 alır. Belediyelerin yüzde 65 ine tekabül eder. CHP bu kafa ile gittiği sürece bir yol olmaz. 15 Temmuz a kontrollü darbe deyip 15 Temmuz Şehitler meydanı açan, HDP ile ittifak yapan, Fetö nün finanse ettiği İP ile iş tutan bir parti ittifakına millet teveccüh etmez. Domates, patlıcan yemez, aç kalır yine de desteklemez.. sadece ıdeolojik fikirler sabit kalır bu seçimlerde. Şartlar insanları istemedikleri halde istemedikleri adaylara oy kullanmaya zorlayacak. Artık siyaset kutup halinde ve milletin korkuları üzerine kurulu. Adamların tek derdi IMF gelsin. Uzun Adam'ın söylemi daha sempatik geliyor millete.. gerçek böyle.. Yine de bir ve beraber yaşanası bir memleket olsun yeter..bizim bizden başka dostumuz yok demeyim ama az.. kıymetini bilelim...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Tengri ben bu sefer diyorum ki seçimden once chp yi elestirelim,secim gecesi kimseyi bulamıyoruz,
Başka bir amacım yok sozde akplilere koyun diyoruz demi biz neyiz...
yat.tavs. değildir.
Neyse polimige girmeye gerek yok ...
Ulkemiz kazansın kim kaybederse kaybetsin sorun yok.
yat.tavs. değildir.
Borsaazmanı ,İyi partinin feto tarafından finanse edildiğini söylüyorsan bunu belgelemelisin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akepe nin oyları hızla artıyor ankette...
22 leri gördü
27-28-29 ları bulursa dükkanı kapatıp gidebiliriz...
Ama şimdilik muhalefet daha şanslı görünüyor...
saygılar/başarılar
İnanılmaz bu kadar pişkinliğede pes doğrusu. daha düne kadar fetö ile et tırnak olanlar.dön gel hocam bu hasret bitsin ne istediniz vermedik de. Sonrada iyi partiyi fetöcü olsun.
Sınırda cadır mahkemeleri kurup davul zurna ile pkkl lileri karşılayanlar megri megri diye ağlaşıp konser verenler bugün kalkmış chp yi pkk ile iş tutmuş gibi gösteriyorlar.
Sonrada kalkıp dostumuz yok diyorlar. önüne gelene eyy heytt diye ahkam kes. amerikaya kız iphone kır israile kız cola dök hollandaya kız portakal bıcakla.
sonrada hiç bişi olmamış gibi tokalaş bu eyy heyyt çektiklerinle.
Sizlerin dönüşünüze yetişemiyoruz artık durun yahu.
ülkemizde kardeşliği bitir insanları kutuplaştır. sıkıntıya düşünce hepimiz aynı gemideyiz de.
Vallahi çok güzelmiş.
dün dünde kaldı cancağızım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım...
ne kadar tartışsak boş, ne kadar fikir beyan etsek anlamsız. meselere bakış açılarımız ideolojik olmaktan öte geçemiyor. gün ola harman ola... siz ve sizin gibi düşünenleri en iyi anlayan benim.. merak etmeyin...
Geçen tweette 1 aktrolle bir akp ilçe başkanı arasında geçen mesajlaşma düşmüştü. şöyle yazıyor başkana başkanım 1 kendi hesabım var 2 tanede fake hesabım arkadaşlarda aynısı istediğiniz yere birlikte yazıp coğunluk oluyoruz diye mesajlaşmışlar.bu mesaj bile bir karşılık beklentisini gösteriyor o aktrollun. artık adını siz koyun.
Akıl tutulması yaşıyorsunuz.
hdp yi kapat elinden tutanmı var 92 trilyonu niye veriyon.
feto ile bop(akp) aynı akılın elinde buna diğer tarikat ve cemaatleride ekle
Çözüm deyip süriye yi karışıklık çıkarıp.
1 milyon süriyelinin ölümüne yol açıldı
5 milyonu buraya kaçtı.
Süleyman şah olayında işid kankalırıyla papaz olmayıp deyip geri çekilince pkk ve pyd nin oralara elarapa buradan koridor açarak pkk ya orada zemin hazırlandı.
Habur,diyarbakır,hendekler,peşmerge bayrağını Ankara'da açan kim
oslo ve dolmabehçede methiyeler dizen kim.
Feto ve pkk(hdp) ile 13 yıl kanka olan kim.
Üretimi bitiren kim?
Ne var yok satan kim.
5 milyon süriyeliye yerli vatandaşından önce öncelik veren para veren kim?
23-25 milyon kişiye çalışma yat deyip yardım yapan kim?
öso ya maaş veren kim?
Para bolluğunda betona gömen kim.
dinazor,yok dışarı tv leri kapılar veya daha uçuk kaçık yerlere paraları harcıyan kim?
Yap işlet diyerek 1 yapılacak yerleri 5 yapıp vatandaşa 25 yıllığına kakalıyan kim?
Hemide döviz bazlı.
Yaz yaz bitmez.
TÜRKİYE yi talan ediyorlar ve bitiriyorlar nereye gideceğiz.?
Sırf bu işleri yapan bilişim merkezleri var. Partilerde de var, borsacılarda da...[emoji3]
Gerçekten yaz yaz bitmez.. Muharrem Bey 'in başkan adayı olunca Demirtaş ı koşarak ziyâret etmesi de ayrı bir muamma. Dün Kemal Bey 'in hala Can Dündar ı savunması da. Olaylara hangi açıdan baktığımız çok önemli. Gün ola harman ola...
Yahu bu hikayeleri bebe belik e anlatınız.. demek ki sizin sandık başkanları uyumakta. Kaybedenlerin mazereti bol olur. İnsan kendini sorgulamalı. Neden hırsızlara engel olamıyorum diye. Yoksa onların işine mi geliyor. Yoksa hırsız onlar mı...
Tebrikler...
Pkk nin vergi almasına mahkeme kurmasına ses cikarmayan akboylara bak hele
Hep ezilmekten bunlar
Herşeye peki.de bu Mhp.ye oy verenleri anlamıyorum bu forumda.
Aslı ( Akp) duruken yancıya oy vermek ne demek.
Bozkurt işareti yaparken bile izin almanız gerekiyor reisten.
kardeşim çalma olayı sizin iddianız. böyle bir şey olduğu zaman iddianızı ispat etmekle mükellefsiniz. edemiyor iseniz acizsiniz demektir.. sonuçta bu ülkenin yarısı sizsiniz. bunlar büyüklere masallar. sahip çıkacaksınız. koca koca adamlarsınız. bak Yalovo da nasıl aldı MuhARREM bey.. mücadeleci adam.. siyaset zor bir arenadır.. ağlamakla olmaz.. Kemal Bey CHP nin başına gelebilecek en kötü şeydir.. hala anlamıyorsunuz...
Güzel kardeşim hırsızlığı yolsuzluğu nasıl ispatlıyacaksın tüm gücü elinde tutan bir iktidar varken ağzını actığın vakit doğru silivridesin.
Hatırlarmısınız bilmem zamanında rüşvetin belgesimi olur denmişti. şimdi rüşvetin ismi hediye oldu.
Ama gün gelir devran döner o zaman kimler ne nane yemiş ortaya çıkar hep birlikte kücük dilimizi yutarız.
Bu forumdakilerin eğitim ve zeka seviyesi ortalamanın üzerinde. Sokağa çıkınca her yer cahil kaynıyor. Akpnin oy tahmini = bu forum oranı x 1.2 alınmalı.
Cahil deyince kimse alınmasın lütfen. Her akpli cahil değil tabiki. Lakin cahillerin çoğunun akp ye oyverdiği ve anlık-duygusal karar verdikleri de akpliler tarafından bile borazanla ilan edilmiştir.
"ayı: baskın basanındır. boğa: ava giden avlanır." saygı ve sevgilerimle
doğrular er geç meydana çıkar.. ama önce senin doğru olman lazım.. yazacak çok şey var ama gereksiz.. malum koca koca adamlar gece yarılarına kadar tartışıp hala bir ortak nokta bulamazken, burada boş uğraş olur. aslolan devletin bekasıdır. milletin tercihidir.. gerisi hikayedir...
Reis 27 kuruş benzin zammi yapıştırrrrrrr
Bunlar aysonunu getiremiyor
Reisin 500 m sterlinlik oyuncağına benzin lazim :evil:
Benim oyum Bağımsız adaylara öyle bir şıkta konmamış dolayısıyla anket sonuçlarını da göremiyorum.Particilik veya partizanlık gibi durumları terk etmek gerek diye düşünüyorum.Yeni dünya düzeninde oluşturulan proje(dizayn/düzen) partilerine muhalefetteki partilerde gizli destek durumundalar.Onların başlarındaki liderlerde iktidar partisi başkanları gibi sanki başarılı addedildiklerinden başkanları değiştirilmiyor.Dolayısıyla kitlelerin gazları alınsın diye parti liderleri birbirlerine dümdüz gidiyor değişen bir şey olmuyor.Entel,dantel,okumuş kitle konumundaki muhalefet parti yandaşlarının o mulafet partilerini yok etmek adına bağımsız adayları destekleyip sisteme çomak sokmaları kurtuluş reçetesi olabilir diye düşünüyorum.saygılar
Oyumu kullandım,sonuçlara baktım,moralim düzeldi :oleyo:
Ben linke tikliyorum ama oy kullanma yeri yok
yat.tavs. değildir.
2 seçime girip kazanamamış (oyunu dahi arttıramamış )hiç bir başarısı olmayan muhalefet partisi liderlerini dahi değiştiremeyen gruplar seçilmişler tarafından ezilmeye mahkumdur.Muhalefetteki liderler başarı gösteremiyorsa iktidar partisine hizmet ediyor demektir.Bazı muhalefetler alenen,bazıları gizli ortaktır.Yeni dünya düzeninde liderler cambaza bak oyununu oynamaktadırlar.Dolayısıyla Halklar istediklerini değil,gösterileni seçmeye zorlanırlar.
ülkede ki siyasi liderlerin alayı birbirinin aynasıdır, insandır ve idealleri vardır. birisi içlerinden sıyrılır, ve O milletin seçtiğidir... burada elitist tavırlar, hor görmeler, milleti aşşağılamalar fayda vermez.. adam 9 seçim kaybetmiş, hala bu ülkenin en köklü partisinin başında ve hala o partiye oy verenler kültürlü ve çağdaş.. 16 yıldır seçim kaybetmemiş partiye oy verenler koyun.. bu milleti bu kadar aşşalamaya devam ettikçe, hiçbir zaman başarılı olamayacak bu zihniyet... bu yazılanlar okumuş cahillikten başka bir şey değil.. kusura kalmayın...
Mevcut yöneticiler her haltı tam yaptı bitirdi eleştirecek hiçbir hataları yok ya o yüzden muhalefete giydir. Sanki muhalefet yönetiyor ülkeyi .tüm tartışma programlarındada konu CHP bu yeni moda reis bunu kazandırdı ülkemize .hamdolsun hükümetimiz yol yabtı köprü yabtı neyini eleştirip beğenmiyorsunuz hıı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar anket şıkları nerde tıklayalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi