Al sana temettü, şirket içi bilenler 4,10'lardan boşalttı bize kitlediler. Ah ula ah
Printable View
Al sana temettü, şirket içi bilenler 4,10'lardan boşalttı bize kitlediler. Ah ula ah
Ahaha yeni iş ilişkisi diye bide haber göndermişler...ztn satın alınmış bir haberdi.
Sözde olumsuz havayı olumluya döndürcekler bu haberle.maalesef bu haber kurtarmaz Nevhamcım.
Ytd
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlatmak istedigim tamda bu iste.
İs alsa ne olacak borcu yok yatirimi yok
Hergun isler tukirinda soyle olacaz boyle yapcaz diye aciklama yapiyir.
51 milyondan kar dagitmiyor..
Bu super karda dagitmayan ne zaman dagitur..
Neyse ben yarisini bugun verdim diger yarisi hala duruyir ama ilk firsatta kacacam bu sirketten.
Bir süredir baya hisse alan yabancı dün hatırı sayılır oranda satış yaptı.en büyük satıcı ise ziraat ti.büyük ihtimalle yatırım fonlarından çıkacak satışı.
Dün Delta yine yeniden alış tarafındaydı.173000 adet aldı.
Bende uzun süredir tuttuğum hisselerimin yarıya yakınını sattım dün.
Bakalım bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Yaklaşık olarak 4 yıldır ORGE ye ortağım..
Alınan son kararın şirketin geleceği açısından tedbirli bir duruş için alındığı ortada..
,Ama bizim gibi şirkete güvenerek helalinden kazandığı küçük birikimlerini yatıranlar için bu karar çok can sıkıcı..,
Yaklaşık 1 yıldır olduğumuz yerde sayıyoruz..
Nevhan Beyden bu duruma çözüm anlamında yurt dışı haberlerini ivedilikle bildirmesini dört gözle bekliyoruz..
Şirketimize güvenimiz tamm..
Özellikle de bu haberlerin seçim öncesi olması çok daha iyi olacak bence..Seçim sonrası önümüzü görmek anlamında tüm yatırımcılara ışık tutacak..
atalarımız ne güzel demiş "Ağanın eli tutulmaz !"" diye..
Bekliyoruz sabırla!!!:whistling::cool:
Kan kousunu almislar bir kere...
ytd
Ne yalan soyliyim, takdir ediyorum.
Adam/lar cikarken de inerken de en iyi zamanlari kullaniyorlar
Bu tesaduf olmamali
Demek ki sahibi ne zaman isterse o zamana kuruyor saati
Is'ten 125,000 cikis tesaduf degil, zaten hayatta tesaduflere cok guvenmem
Neyse buralardan artik azar azar alim zamanina yaklasiyorum ancak senaryoma gore biraz kalacak bu seviyelerde soyle 2-3 hafta kadar biraz asagi biraz yukari ...
Haydi kolay gelsin
ytd...
Ne temettü imiş arkadaş?
Vereceği zaten altı üstü %5 idi.
Verdiği olumsuz tepki %10'u geçti.
Tarihi bilançoyu karşıladığı seviyeye de indi. Biz Şeytan'ın bacağı derken o bizim bacağı kırdı.
Orge küçük bir şirket daha. Temettü de verir, bedelsiz de.
Yaptığı işlere, portföyüne, yurtdışına açılma hamlelerine bakıyorum da bu fiyatı cazip geliyor bana.
Öyle ki ky satarken yabancı alımlarına devam ediyor.
ak yatırım, Finansman ve Globali kullanarak yabancı satışa devam ediyor görüntüsü var. Tabi iki gün sonra takaslarda belli olur. Çıkarkende yabancı bu kurumlar üzerinden alım yapıyordu. Ama iyi tarafı patron garantiden alımlarla destek oluyor tahtaya. Deltada alımlarına devam ediyor.
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Biraz daha düşse alım için tavsiye eder misiniz ? Temettü için denenebilir sanki. Temettüye girmeden fiyat aşağıya çekilirse değerlendirmek isterim toplamak için. Çok güzel kar bırakır çıtırlık.
Nevhan bi bomba daha patlatacak herhalde.
Saat 10.45 itibariyle gecikmeli veride 215.000 lot işlem
fiyat farkı %4
bakalım nasıl geçecek günümüz?
Haberi mi başka bir şey mi?
Tepki
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ORGE den twet.."
Ekonomist dergisinin yaptığı araştırmada, 2018 yılı verilerine göre hasılatını en çok artıran 20 borsa şirketinden biri olduk. #ORGE
https://twitter.com/orgeelektrik/sta...83927145406464
Yanıtla Retweetle Beğen 5 Direkt mesaj
Ekonomist dergisinin yaptığı araştırmada, 2018 yılı verilerine göre favök marjı ve net kar marjı en yüksek 20 borsa şirketinden biri olduk. #ORGE
https://twitter.com/orgeelektrik/sta...41137622429696
Bize hava gazı değil benzin lazım ateşleme yapacak.
Sirketin yurtdışından 40-50 milyonluk iş alarak açılım sağlaması hisseye olan inanç ve güveni uzun soluklu hale getirebilir. Beklentimiz de bu yönde zaten.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı temettü haberinden beri her gün satıyor maalesef,onlar bu temettü olayına sadece yüzde 5 veya yüzde 7 diye bakmıyorlar.bir borsa şirketinin temettü dağıtması büyümenin ,kurumsallaşmanın,yatırımcıyı korumanın v,s..göstergesi olarak görüyorlar belki de.
İnşallah şöyle dişe dokunur bir ihale haberi gönderirde şu olumsuz havayı dağıtır şirket.
Ytd.
Biz demistik ama bazı arkadaşlar bu zaten temettü kağıdı değil abartmaya gerek yok filan diyordu. Iyi de o kadar karı ne yapacak bir taahhüt firması? Şimdi bir iş haberi bekle dur. Insallah şöyle güzel bir yurtdışı ihalesi gelir de yüzümüz güler.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orge bir üretim-sanayi şirketi olmadığından her daim düşük değerlendi. Bu durum şu an da devam ediyor. Ancak bana göre oldukça uygun fiyattan değerleniyor.
Temettü olayında arkadaşlar çok hakli. Keşke az da olsa verseydi.
Diyecek bir şey yok.
Ancak ben ümitliyim. Kısada satış yedik. Bilanço yaklaştıkça yukarı doğru bir ivmelenme yaşanacaktır. 3.50 altına gelirse verdiği bu fırsatı değerlendirmeyi düşünüyorum.
Bekle bekle bekle....:(:(:(
Daha kac hafta bekletecek acaba?
Bi formasyon cizme derdinde ama baslatamadi bi turlu
Dussem mi ciksam mi biledi :notr:
ytd
Aşağıda ki yazıları Orge nin Twettter adresinde ki gönderinin altına yazdım. Bence şirkete ulaşmanın en kısa yolu. Sizler de eleştiri ve düşüncelerinizi yazarsanız bir nebze olsun faydası olur belki.
Herşey güzel sürekli ekonomi dergilerinde yer alıyorsunuz ama fiyat/kazanç oranı neden bu kadar düşük hiç düşündünüz mü? Ben söyleyeyim karını yatırımcısıyla paylaşmayan şirketi ne bireysel yatırımcı ne kurumsal yatırımcı ne de yabancı yatırımcı sever. Bu konuyu düşünün bence.
Ayrıca bir konu daha. Ceo Nevhan bey her seferinde bloomberg tv de yurtdışı iş bağlantılarından bahsediyor.Aralık ayındaki programda, bir sonraki yayina konuk olduğumda yurtdışı bir iş anlaşması yapmış oluruz dedi. Ama 14 şubatta ki programda ve sonrasında hic bir gelişme olmadı.
Ağzınıza sağlık, teşekkürler.
Orge nin resmi twetter hesabından surekli dergi haberleri paylaşıliyor. Bu paylaşımlarin altina ne kadar cok yorum, eleştiri yaparsak o kadar dikkate alinir. Yoksa burada kendi kendimize çalar oynarız.
Buraya yaptığımız yorumlarin yarısını oraya yapsak en azından birilerine sesimizi duyurmuş oluruz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de bazen olumlu-olumsuz yorum yapıyorum. Daha çok yapılması lazim dediğiniz gibi.
2018 yılı 4 çeyrekte de defter değerini arttıran A grubu hisseler : ( alıntıdır )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59717e3d0d.jpg
Citibank satmış 241 bin lot. Temettü hikayesine hemen satışa geçmiş . Umarım devamı gelmez göstermeliktir . Bu adilerin sattığı hisse kendine gelemez .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam bir vakit kaybısın..
Nerden bulaştık sana..
Ytd.
İş c yi satıp seni aldım. Ulan ne şanssızız ha
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde çok sabırlı birisiymdir özellikle de Borsa konusunda!!
Ama artık sabır taşı da çatlayacak hale geldi..
Alınan en son karardan sonra şirket bizim gibi şirkete güvenen K.Y yı oldukça mağdur etti ediyor!
Bu duruma çareyi Nevhan Ağa biliyor!! Umarım bunun için geç kalmaz..Çünkü GÜVEN gidiyor..
https://twitter.com/orgeelektrik/sta...497565701?s=19