Kasımpaşa 1 Fenerbahçe 3 MS
Printable View
Kasımpaşa 1 Fenerbahçe 3 MS
Bu pozisyonu VAR ile izleyip sarı kart veren hakem ...
https://twitter.com/aliramazanusta/s...895004160?s=21
Basketbol süper Ligi Fenerbahçe Beko 90-67 Galatasaray Doğa Sigorta
Acun Ilıcalı : Taraftarımız ve kulübümüzün, dayanışmanın tarihini yazacağı 2 gece için geri sayım başladı... Pazar gecesi Cem Yılmaz, Pazartesi gecesi Beyazıt Öztürk ile TV8 ekranlarındayız.
Ben Serkan Çınar'ın bugün yönettiği maç gibi bir maç izlemedim.. Yorum farkı filan değil yaşananlar akıl alacak gibi değil..
İşin cılkı çıkmış... VAR ile göz göre göre o penaltıyı verdi ya.. O kırmızı kart ne alaka ? Yorum olacak bir durum olsa hakemin yorumu diyeceğim ama akıl alacak gibi değil.. Böyle bir yönetim hiç görmedim, adam resmen 2-1 olan maçı 3-2 bitirtti..
Aziz Yıldırım enbiyam bir açıklaması yokken Suan Twitter tt listesine girmiş durumda ..
Bu Serkan Çınar’a zamanında neler demişti Aziz Başkan .. Çok ararız Aziz başkanı biz
Zeljko Obradovic: “Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome kesinlikle oynamayacak. Jan Vesely ve Nikola Kalinic takımla çalışmalara başladı
Fenerbahçe Beko 73 Anadolu Efes 92 MS
Anadolu Efes Euroleague finaline yükseldi
İstatistik herseyi gösteriyor ..
Anadolu Efes’in 14 üçlüğüne karşılık Sadece 5 üçlük ... Sloukas 8 , Dixon 4 , Melli 9 sayı
73 sayı attığımız maçta Anadolu Efes’in 2 oyuncusu 55 sayı attı ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1629d8ae94.jpg
Çok önemli başarılar yakalamış bir basketbol takımımız var , 5 yıl üst üste final four’a yukseldiler bu yüzden yenilmelerine üzülmüyorum , elbet yenilgide olacaktır ama final Four yari finalinde bu kadar kötü oyunu kabullenemiyorum .. Larkin haftalardır çok iyi oynuyor ona önlem almalıydık ama alamadık .. Datome’nin yokluğuyla filan olayın ilgisi yok , iyi konsantre olamadık yenilgiyi sonuna kadar hak ettik ..
Basketbol THY EuroLeague Dörtlü Finali'nde Anadolu Efes'e 92-73 yenilen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, "Tüm sezon hiç bu kadar kötü savunma yapmadık. Bugün verdiğimiz görüntü beni çok üzdü." dedi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "İlk olarak Anadolu Efes'i oynadığı mükemmel maçtan dolayı kutluyorum. Maçta sonra bugün bize ne olduğunu anlamaya çalıştım ama kolay değil." değerlendirmesinde bulundu.
Anadolu Efes'in kaliteli bir takım olduğunu ancak kendi takımını tüm sezon boyunca hiç böyle görmediğini aktaran Obradovic, sözlerine şöyle devam etti:
"Tüm sezon hiç bu kadar kötü savunma yapmadık. İlk sorun açık. Çok kolay 3 sayılık atış buldular. İki takım arasındaki fark adam adama oyunlarda oldu. Larkin ve Micic'i özellikle kutluyorum. Anadolu Efes mükemmel, kaliteli bir takım ama biz normal seviyemizde oynamadık."
"OYUNCULARIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"
Oyuncularını suçlamadığını, tüm sezon harika bir performans gösterdiklerini vurgulayan Obradovic, "Ya motivasyon eksikliği ya da kötü bir gün, ne olursa olsun ben oyuncularım için çok üzgünüm." diye konuştu.
Maç boyunca kendilerine destek veren sarı-lacivertli taraftarlar için de çok üzgün olduğunu ifade eden Sırp antrenör, şimdi Türk ligine, play-off maçlarına motive olmaya çalışacaklarını kaydetti.
Yarın 19 Mayıs ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f35d4fac86.jpg
THY Euroleague'de sezonun MVP'si Jan Vesely seçildi !
THY Euroleague sezonun en iyi 5’inde 2 Fenerbahçe Beko’dan oyuncu var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...28584c7715.jpg
Fenerbahçe, Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarından 6 puan çıkarırsa; ikili ve üçlü averajlarda üstün olduğu için ligi 6. sırada bitirecek.
Bu da demek oluyor ki; UEFA üst kuruluna dosyası sevk edilen Trabzonspor olası bir men cezası alırsa; Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne katılacak.
Ali Koç : Ergin Ataman geçmiş vukuatlarına baktığımızda dair Play’de bahsedecek en son kişidir . Özür beklemesi de işin arsızlık boyutudur
Büyükşehir Belediye Erzurumspor 0 Fenerbahçe 1 MS
Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun 1 sene daha Fenerbahçe'de oynayıp, futbolu bırakma isteği olduğunu açıkladı. (TRT Spor)
Anadolu Ajansı : Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Şen, görevinden istifa etti.
UEFA, Fenerbahçe’nin 2016'da imzalanan anlaşma şartlarına uymadığı için üst kurula sevk edildiğini açıkladı.
Valbuena, Fenerbahce’den ayrıldığını açıkladı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b5929cdae.jpg
TFF baskani Hüsnü Güreli ne yapıyor bu karede ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ec7a2e7d7.jpg
Fenerbahçe Tofaş yari final serisi bugün başlıyor .
Fenerbahce’de Ennis ve Lauvergne sezonu kapattığından kesin olarak oynamayacak olup , Vesely , Datome ve Eric Green’in sakatlıklarının yeni bitmesi sebebiyle Tofaş maçında oynamama ihtimalleri yüksek bulunuyor .
Soldado takımımızdan ayrıldığını açıkladı :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0e476cca3c.jpg
Ekpe Udoh ‘un Anadolu Efes’le anlaşacağı iddiası var .. Ekpe Türkiye’ye gelecekse Fenerbahçe ‘ye gelmeli ..
Basketbol takımımızda da keyif yok ..
Tofaş serisinin 2. Macinda evimizde maç 66-48 iken 66-64’e kadar getirdiler .. Evimizda 16/0 karşı takım serisi ..
Neyseki kazandık ...
Fenerbahçe Beko 68 Tofaş 64
Seride durum 2-0’a geliyor
Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun , Allah tekrarına ulaşmak nasip etsin .. İyi bayramlar.
Dün Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak’ın 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor imasi üzerine Fenerbahce’den gelen açıklama :
Futbol Takımımızın 2010-11 sezonu şampiyonluğu ile ilgili yaratılan suni gündem üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Bu bağlamda bir kez daha hatırlatmak isteriz ki;
İlgili sezonda, futbol takımımızın büyük emekler ve alın teri ile kazandığı en değerli şampiyonluğu, o dönemde ülkemizin hukuk, adalet, polis teşkilatı, medya başta olmak üzere tüm yapısına sızmış Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), devletimizin tüm imkanlarını da kullanarak Fenerbahçe’mize karşı kurduğu Şike Kumpası’yla kirletilmek istenmiştir.
3 Temmuz’un devamında aynı yapının bu kez ülkemizin varlığına da kast etmeye çalışmasıyla ortaya çıkan gerçekler; “en büyük delilimiz alın terimiz” diyen Fenerbahçe’mizin, daha ilk gün korkusuzca kulübünün yanında olarak “Fenerbahçe’yi FETÖ’ye teslim etmeyeceğiz” diyen Büyük Fenerbahçe Taraftarının, “Ne şikesi memleket elden gidiyor" diyen eski Başkanımız Aziz Yıldırım’ın ne derece haklı olduğunu, 3 Temmuz’dan sonra yaşanan her günde ve her olayda gün gibi ortaya koymuştur.
Bugün şike kumpasında parmağı olan hakiminden savcısına, emniyet müdüründen memuruna, medya mensubundan sivil personeline kadar her bir şahsın nerede, ne durumda olduğu hukuki kayıtlarla ortadadır.
Hain planlarını hayata geçirme sürecinde; karşısında en büyük engel olarak gördüğü Fenerbahçe Spor Kulübü’nü yok etmek ve şampiyonluğumuzu kirletmek isteyen terör örgütüne karşın, 25 milyon taraftarımızla omuz omuza, ilk gün söylediğimiz gibi bugün bir kez daha dile getiriyoruz ki; “2010-11 şampiyonu Fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir.”
Bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast eden FETÖ’nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır.
Tarihimize altın harflerle kazılı bu şampiyonluk, geçmişte kazanılan ve gelecekte kazanılacak tüm şampiyonluklarımızdan ayrı bir yere sahip olacak ve nesilden nesile gururla, onurla anlatılacaktır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko final serisi ilk kaçına Vesely , Datome , Green , Lourenge olmadan çıktı .
İlk yarısı 32-42 Fenerbahçe Beko üstünlüğü ile tamamlandıktan sonra 3 çeyrekte Anadolu Efes’ten sadece 4 sayı yedi ve Çeyreği 36-62 önde tamamladı .
Kendi sahasında Yine bir farklı mağlubiyet sonrası bir sonraki macı provake etmeye çalışan Ergin Ataman : Bu taraftarları azmettiren kişi Fenerbahçe SK başkanıdır. Bu şekilde devam ederse Fenerbahçe Arena'ya gitmeyeceğim.
Fenerbahçe Beko : Kostas Sloukas’ın babası Ioannis Sloukas’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Acı haberi Anadolu Efes maçının sonunda soyunma odasında alan oyuncumuz Kostas Sloukas’a ve ailesine taziye dileklerimizi iletiyor, kendilerine başsağlığı diliyoruz.
Fenerbahçe Beko : 57 Efes Pilsen :74 MS
Böylece saha avantajı yeniden Efes’e geçti ve Efes seride 2-1 one geçti .