Nasil bi opresyon hocam
her zaman masa kazanır..
Printable View
Tahtacı panda patronda az çok ne oldugu belli mango ya bakarsak ama inat ettim pandanında o patron denen kişininde parasını almadan gitmek yok yap yap bedelli yap onada girecegiz ya tahtayı çizip ağır cezalık olacaksın yada eşşek gibi yukarı taşıyacaksın.
Size yatırımcı degil soyulacak adam lazım hırsız sınız Allah en sevdiklerinizden cıkartsın
Zavallı panda
Burada kimse yok galiba
Sessizce bekliyoruz... Bişeylere hazırlık var tahtada bakalım...
Bende bekliyorum...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünme zamanı bellimi
biz de yerimizi alalım tahtada şöyle ön yerlerden. biraz mızmız bir hisse ama az da olsa kazandırıyor.Bedelli olayı hareketlendirecektir yakın zamanda....YTD
1 lot a kaç lira vereceğiz bedelliye katılırsak
İhale Süreci / Sonucu 2017-11-03
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu Akbük ( Aydın) Kanalizasyon İnşaatı
İhaleyi Açan Taraf İller Bankası Anonim Şirketi Yatırım Kordinasyon Dairesi Başkanlığı
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yoktur.
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar -
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı -
İhaleye Teklif Verme Tarihi 2017-07-13
İhalenin Sonuçlandığı Tarih 2017-11-02
İhale Sonucu -
İhale Bedeli 19.700.000
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım 19.700.000
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) % 94,77( 31.12.2016 Yılı Bağımsız Denetim Raporunda Yer Alan Verilere Göre)
Açıklamalar
Açıklama Şirketimize, Akbük (Aydın) Kanalizasyon İnşaatı ihalesinin uhdemizde kaldığına dair ihale komisyonu kararı bugün itibariyle tebliğ edilmiş olup, bahse konu işin sözleşmesinin imzalanmasına ilişkin yasal süreç devam etmektedir. Gelişmeler ayrıca kamuoyuna duyurulacaktır.
Hadi spek tavan yap salı gunu yuzde 15 ten dağıt malları sessiz şşşt
İhaleyi pek kâle alan yok galiba
daha zamanı gelmemiş demek ki bu hissenin. bol sabırlar ve kazançlar
önemli bir ihale kazanmışlar. güzel olacak inşallah...
Hisse sığ.haber beklenmedik bir zamanda geldi,ağalar birşey olmaz havası yaratıp hisse toplayacaklar.Benim hiç ilgilenmediğim bir hisse olmasına rağmen haberi okuyunca sabah aldım.Sermaye belli,işin tutarı belli.Grafik ortada 2014 senesinde 9,00 küsür görmüş hisse.Birazda biz bekleriz.
Kendi görüşlerim olup al sat kararını kendiniz veriniz..
YAYLA Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1936266
Bedelli sonucu ne zaman açıklanır acaba? spk'ya başvuralı 1 ayı geçti sanırım.Bugün 2.01'e kadar düştü.hacim artmaya başladı biraz.Son viraj bu olur inşallah....
sn rockwell'in dediği gibi burdaki en büyük sorun bedelli sermaye artırımı,bir an önce onaylanıp sermayeyi arttirdımı üzerindeki kamburu atmış olacak.o zamana kadar sürünmeye devam edecek gibi.
Hisse hareketleri bana Batısöke çimeto'nun bedelli sermaye artırımındaki hareketi hatırlatıyor.Orada da hisseyi önce 1.99 seviyelerine indirip sonra piyasaya göstermek için yükseltmişlerdi.Sonra bedelli haberi gelmişti.Tabii birkaç devre kesici yemişti yükselirken.Umarım daha da düşmez bundan sonra.Hisse şu an için oldukça ucuz görünüyor.
Yatırım tavsiyesi değildir....
tam yazdım daha da düşmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi :)
İş elindeki malları satmaya çalışıyor alan yok
1,70 altına kadar hic bulaşmayın, elinizde kalir
Şirkete eposta gönderdim bu bedelli sermaye artırımın ne zaman olacağı konusunda, gelen yanıt şu şekilde:
Şirketimizin bedelli sermaye artırımı konusundaki başvurumuz Spk tarafından inceleme aşamasında olup, eksik bilgi ve belgelerimiz tamamlanıyor.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla.
Damla MERMEROĞLU
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı
Mango da yaptıgın ortada ama devran dönecek ya kaçacaksın yada hapis yatacaksın sahtekarsın bimer savcı bütün dosyaların bekletiliyor zamanı gelince görücem seni hırsız ytd
Aylık haftalık takas paylaşabilecek varmı acaba..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah açılışında sadece 2 lot alarak %6.5 yaptırdım tahtaya :)
Bu arada öğleden sonra sermaye artırımına yönelik açıklama bildirdiler KAP a
***YAYLA*** YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesinin 1. fıkrasına istinaden hazırlanan ve Şirketin 03.10.2017 tarih ve 2017/18 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile onaylanan "Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Rapor" Yönetim Kurulumuzun 17.11.2017 tarih ve 2017/23 sayılı almış olduğu karar ile güncellenmiş haliyle ekte yer almaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642032
bu bedelli başvurusu çok uzadı. bir an önce hayata geçirmeleri lazım.hisse dibe vurmuş seviyede zaten...
***YAYLA*** YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu
***YAYLA*** YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03.11.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
Akbük ( Aydın) Kanalizasyon İnşaatı
İhaleyi Açan Taraf
İller Bankası Anonim Şirketi Yatırım Kordinasyon Dairesi Başkanlığı
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yoktur.
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
13/07/2017
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
02/11/2017
İhale Sonucu
-
İhale Bedeli
19.700.000
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
19.700.000
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
% 94,77( 31.12.2016 Yılı Bağımsız Denetim Raporunda Yer Alan Verilere Göre)
Açıklamalar
03.11.2017 tarihinde uhdemizde kaldığı açıklanan Akbük ( Aydın) Kanalizasyon İnşaatı işinin sözleşmesi bugün (21.11.2017 ) imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642203
BIST
(21/11/2017 - 15:12:06)
ihale haberi yaradı hisseye.sabah 1.80 lerden 2.20 seviyelerine fırladı.ama gerçek seviyeleri bu değil.en az 2.50 olmalı tahta...YTD..
Ek 11247
AHANDA BU DEFTER DEĞERİ 3.61 DİYO VAYYYYYYYYYYYY ÇAKAL
:halay:
ihale haberi daha önce de geldi ama etki yapmadı.bugün imzalandı haberi gelince yükseliş başladı.oldukça yüklü bir ihale aldılar firma için.bakalım kısmet.ama benim esas düşüncem bedelli haberinin açıklandığı zaman hissede esas yükselişin başlayacağıdır.bu haber hisseyi eski seviyelerine taşıyacak şimdilik.YTD:::