dostum IDEF E katılıyormuşş gidiceksen fuara BÜYÜK BİR PANKART HAZIRLA üzerine BORSADA MANİPÜLASYONUN ADI KATMERCİLER PATRON HİSSENE SAHİP ÇIK diye yaz standlarının içinden çıkma rezil olsunlarrr belkii akıları başına gelirr
Printable View
Kişilerin soyadına göre hangi görüşten olduğunu şappadanak anlıyorum.. :cool: Mesela Ahmet Türk ve İlker Başbuğ çok sağlam MHP'li olmalı.. :rules: ... Çok belli... Ama AtaNur'u çözemedim.. Atatürkçü mü, Nurcu mu belli değil.. Soyadı "Onur" ama onursuz insanlar için çalıştı yıllarca.. Atanur tam bir muammaydı benim için... Eğer haksızlık ettiysem özür dilerim, bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olsun.. Ama ona dediklerimizde haklıysak ve mağduriyetimizde onun da payı varsa, ahirette onun da yakasına yapışacağım... Patron tecavüz ederken erketeye yatanlar, "suçum yok" diyerek ahirette bizden kurtulamaz...
Bu şarkı Atanur'a gelsin.. Elveda Atanur....
İnsafın yokmu senin
Hazirmiyim degilmiyim sormadin
Tecavüz ettin kaç kere
Sonra da hic orali olmadin
Simdi benden ne istersen
Benim sana hayrim yok (x2)
Tarafindan katledildim
Senin bana hayrin yok
yoooooook
Borsada dertler Katmr Katmr
dertlenirsem & dellenirsem
hak ver hak ver (x2)
Seytan diyor yol ver son ver
Satmak isteyene son kere şans ver
Rüzgar tersine dönecek gibi..
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda Muhabbet Kuşu sayfası açtım.. Linki:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post3372605
Kuşlarımın bebişleri oldu geçen ay, baya araştırma yaptım bebişler için herşeyin en güzeli olsun diye.. Zaten yıllardır araştırıyordum muhabbet kuşlarının sağlığı için... Baya bilgi birikimi oldu.. Bilginin zekatı olsun diye orada paylaşıyorum...
Furkaaaannnn.. Tüyü bitmemiş muhabbet kuşlarının hakkını yiyorsun... :28: Haram zıkkım olsun...
4.3-4.4 düşürdü birilerini belli 4.6-4.7 arası aldıklarını döşedi yine. Alem bir kumar kapıdı valla. Helal olsun böyle yetenekli bir patrona
Kumarbaz ky 7 üzerine çıkmayana kadar almazsa kime satacaklar. Açık konuşayım tek sorumlu ky. Almayın arkadaş adam yükseltip yükseltip elinize veriyor. Bi bekleyin yahu bi dibi görsün bi 3,80 lere değsin değecekse. Yahu üç beş kademeye kumarbaz ky atlıyor hemen.
Bi sabredin bedelli mi geliyor, bedelli artı bedelsiz mi, tahsisli mi geliyor?
Yahu yemin ederim bazen bu kumarbazlar hakediyor diye düşünüyorum.
Tek kalemde bütün parası ile girip sonra ağlıyorlar. Yahu bu mal buralardan bu şekilde nasıl alınır?
Böyle ky ye böyle patron!!!
Ytd.
Çok güzel yazı. Aynısını 6 üstü yazmıştım. Bu hükümet yalakası kumar kapıdı akp güç kaybettikçe daha da beter olacak. Milyonlarca lotu buralardan bile satmak istiyorlarsa bilmediğimiz bir şeyler var. Adamlar 14 liradan beri yıllardır mal veriyor. Ky atlıyor atladıkça daha da veriyor. Yahu bu kağıt milleti batırmış insanlar bende batmak istiyorum diye atlıyor. İlk suçlu ky, sonra SPK. Bu tarz ederi olmayan kağıtlar maalesef borsada yaklaşık 300 tane
Buraları okuyupta hala bu adamların malını bu fiyattan eldeki bu verilerle alan varsa ağlamasın.
4,60 inişi tamamlandı daha dipte değiliz diye düşünüyorum
Seçim sonuçları belirlenmeden s400 konuları netleşmeden
seçim sonuçları belirlense bile Ekrem İMAMAOĞLU nun belediyenin mali hesapları ile ilgili olarak sayıştayı belediyenin geçmiş mali hesaplalarını denetlemeye çağırması veya buna benze savcıları göreve çağırması olasıkları benim için önemli...
O kadar enseyi karartmaya gerek var mı bilmiyorum. Bedelli gelecek gibi. Bir de bu kadar borç yükünü bankaların kabullenmesi şirkete güveni göstermez mi. Sonuçta borcu kadar stoklarında ve ticari alacaklarında karşılığı mevcut. 370 milyon stok, 110 milyon alacak, 25 milyon kasada parası var.. teslimatlar gerçekleşsin ve yeni bağlantılar önünü açacaktır şirketin.. LIKA ile ilgili gelişmelerde çok önemli tabii ki...
gecmiste de 2.5 tl den 3 mn lot satti 2 tl den de geri lim baslatri 500 bin lot aldi sonra 10 tl ye gitti
kime satti bilinmiyor o zaman ingiliz fon a demislerdi suan bi fona mi yoksa ki sadece tahmin ortaklik kurulacak sirkete mi ?
yeni oyunculara mi bilemiyoruz ...
ama 11.50-9.50 ler ve 5.90 lardan sattilar
yakinda 12 aylik geri alim baslatirsa vb hic sasiemayacam
bu satilan malin ayni gunde ky nin kucagin birakildigini dusunmuyorum ben ... sahsi fikrimdir 6 tl lerden aldim ger ay da duzenli alima devam bedelli yaparsa canimiz saolsun ona da variz ...
ha patron a guvenilir mi yada sirkete piyasada bu konuda olumsuz anlamda isim yapti ...
tek soylenecek kelime yaziklar olsun o da ayri insaallah sirketi satar da kurtuluruz :)
Katmercileri anlamak zor. Geçmişte cok iyi hatırlıyorum aynı oyunu 2.40 da yapmışlar ve sonradan 10 lira üzeri gitmişti. Şimdi patronun satma sebebi var üstelik.. Bedelliden 1 liraya toplar nasılsa..o zamanlar Üstelik daha yeni yeni şekilleniyordu savunma sanayii işleri..Ben durumu iyi demedim. Finansal Raporları okursanız görürsünüz.. Yani borçlanma bedavadan değil. Fazlası ile malım var diyor. Kur riski ne kadar zorlar bilemem sonuçta satarken döviz ile satıyor..
araç üstü ekipman işinden savunma sanayii ne geçiş için çok emek verdiler. şirketi satacaklarını sanmam.. hedefleri milyar tl lik bir şirket ise stratejik ortak bulabilirler uzun vadeli. LİMAK ile beraber daha büyük işler hedefleyebilirler. bu siyasi konjuktür zorlayacak firmaları. döviz artışı da cabası.. inşaallah tersine döner rüzgar. bir iki ihracat haberi yeter savunma işleri ile ilgili...
Şirketin aktif ve pasifini topla; borçları çıkar çıkan parayı ödenmiş sermayeye böl 3 tl çıkıyor; yani ölüsü 3 tl . Bu rakamın altı mümkün değil anca şirket iflas ilan edip bütün varlıklarından; geleceğinden, iştirakleri ve ortaklıklarından vazgeçerse bu rakamlar görülür ( şahsi kanaatim) .
Peki bu kağıdın esas faliyetlerinden elde ettiği kar nedir? Bütün makyaja, üç kağıda rağmen yaklaşık 80 milyon ve bu rakam 2019 da iki katına çıkacaktır. Tabi Türkiyenin en vurguncu, en güvenilmez patronu fırıldaklık yapmasa.
Borçlar euro üzerinden yapılandırıldı, euro nun uzun zamandır düşen trendde olduğu malum.
Arkadaşlar bir şirket özellikle de alanında ilk üçte olan (araç üstü ekipman ve zırhlı araçlar) batık değilse bir yıllık esas faaliyet karına satılmaz satılamaz.bu algı ve vurguncu patron fiyatlaması .
Şahsen stratejime göre 3,80 lerde alım yapmayı planlıyorum bakalım bu bedelli mevzusu ne olacak?
Bi kaç sipariş, kar yapan ilk çeyrek bilanço düştüğü gibi çıkarır.
Hepimizin işi zor çünkü insider ve patron piyasadında yatırım yapıyoruz.
Hayırlısı olsun. Ytd
Kafaya koymuş 3,50-3,80 arasını gösterecek. Ky den tek beklentim bu vurguncuların hamallığını yapmayın. Dibini yapsın hacimli istikrarlı yükseksin sonra pozisyon alın. Yazık lan yazık 14 maliyeti olan var. Malesef Türkiye böyle bir yer; spk nın patron kulübü olduğu açık.
Sakın ha spk dan vs medet ummayın.
Türkiye'de borsa öyle bir yere geldi ki dün aklımdan geçenleri yazsam insanlar elindekileri satar speğin ekmeğine yağ sürmüş olurum bunu yapmamak için zarif yazayım.:)
400 tane kağıt var. 380 tanesini sorgusuz sualsiz çöpe at...Katmer de bu çöplüklerin içinde. Şimdi basit bir soru sorayım? Bu kağıt neden borsada? Ne iş yapar? Kar, temettü, şeffaf ve kurumsal yönetim bunların hangisi var? Kote olmuşlar millete mal çakıp yönetim giderlerini finsanse etmek için. Sabah seans açılır açılmaz 4,46 yapıyorlar panikle 3-5 kademede milleti düşürüp 4,69 yapıyor sonra vere vere geliyor. Tam bir soytarı kağıdı..Aaa gidiyor diyenlere yerleştiriyorlar ve yine en düşük kapıyor. Tabi adamlar 4,50 bile satmayı kar sayıyorlar. Çünkü maliyetleri sıfır. Çok konuşulacak bir kağıt değil.
Tek bu değil; Avod, Tuclk, adese vs yüzlerce. Bu pislikler borsada olmamalı ama maalesef burası türkiye. Adamlar kote oluyor vuruyor millete geçiyor. Ama adamlara kızmamak lazım. Kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışanlar suçlu sonra da SPK.
anlamsız bir kap açıklamasıyla neden yükseliyor bilemedim...ytd
iyi aile çocukları bu açıklamaları fırsat bilip piyasaya mal çakıyor..
Dün yüklü alım yapan arkadaş aynı maliyetle geri verdi gecen aylara göre daha yüksek hacimle ama aynı yerlerde dönüp duruyoruzz hayırlısı bakalım ne cıkcakk...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İkinci alım için 3,80 leri bekleyelim bakalım gösterecek mi? Maalesef eski akp vekili patron tipik yeni Türkiyeci bir nursuz uğursuz çıktı ve devirleri kapanıyor elbet buda bir baskı unsuru ama bu şirketi biri gelir alır gider batmayacak kadar güzel bir şirket aslında.
Bakalım bedelli nasıl olacak. Tahsisli mi, bedelli bedelsiz mi? Sermayeyi acilen güçlendirmek şart.
Borsacı herkes aselsin 45 lerini sonrası bedellisini ve geldiği yeri bilir.
Grafiğin asels ile benzer olacağını düşünüyorum.
Asels 45 den 25 lere sonra 19 a değip yükselip yataya sarmış durumda.
Bence biz şuan aselsin 25 e düştüğü yerdeyiz. Asels 19 a değmişti katmrde 3,50-3,80 arasına değecek diye düşünüyorum.
Yeterki kumarbaz ky uzak dursun tahtadan. Mal kirletecek kimse bulamasınlar. Hareket çabuk gelir.
spek 5 tl üzerinde alanların malına göz koymuş durumda ya zararına verin yada süresiz bekletirim sizi diyorr ve şu an ki seviyenin daha altı bile varr 14 nere 4,49 nere 3 te bir fiyatında zirveden şuan ki seviyeler bilançodan sonra hayal olacakk bu seviyeden % 50 daha aşagısı varrr şirket batık modunda şimdi bakalım algı yı ne zman düzeltecek ya şirketle batarız yada çıkaırzz bekliyoruz seni spek efendi ytd
Şuracıkta biraz dikileyim.Belki uğurlu gelirim :whistling:
http://666kb.com/i/e35d9po5s4i3eejtu.png
Buradaki tüm yatırımcılar vazgeçse ben vazgeçmem bu kağıt yüzünden pörtföyde bulunan ve karda olan 2 ayrı kağıdı tamamen satıp katmere ekledim bir girdap gibi farkındayım ama maliyeti de 5,03 e çektim eğer buralardan aşağı devam ederse elimdeki lot kadar ekleyip bırakırım zira iyi temizlik yaptılar ...
Yatırımcı harcama platformu bist. Bistin yıldızı katmer. Kimse kalmamış buralarda.
Milleti emmeye devam 200 bedelli
Pamuk eller cebe
Arkadaşlar bunlar bizi mağdur etti. Bizde sessiz mi kalacağız? yanlarına kar mı kalacak? yazık yazık...