Originally Posted by
Payrıt
Üslubunuz hoş değil. Bakın sırf 1.temettüyü dağıtmamak için kar dağıtım politikası değiştirmeye çalışıyorlar...
Bir şirketin bu denli ayak oyunu meraklısı olacağını kim bilebilir, kaç senedir borsadayım sırf yatırımcısına değer vermemek, hakkını vermemek için esas sözleşmesini değiştirmeye çalışan bir oluşum gördüm.
Şu anki sözleşmeye göre vermesi gerekiyor. Genel kurulda oylayacaklar ama yok, ben bu hisseyi o esas sözleşmeye göre bakıpta aldım, bu sene için o sözleşmeye göre ödeme yapıp sonra istiyorsa değişiklik yapması gerek, bu yatırımcıyı yanıltmaktır, hukuki yollara elbette başvuracağım.
Çünkü Sayın mtk2612 siz kendi payınız adına dağıtmamasını piyasaya ve konjektüre göre uygun bulabilirsiniz ama Sözleşme de dünya piyasaları ve ekonomik duruma bakılır demiyor sözleşme net, geçmiş dönem zararı var mı, yok mu? Yoksa, başka hiç bir koşul öne sürülmeksizin 1.temettü dağıtılır diyor.
Siz bu çakalları haklı görüp paranızı teslim etmek isteyebilirsiniz ama benim kendi lotlarım için ben temettümü istiyorum, sözleşmede yazıyor diye hisseyi aldım. O kadar.
İnsanları suçlamadan önce iki kez daha düşünmeniz temennisi ile..
Selamlar,