O açıdan bakarsak pgsus 1 tl olması lazım
dolar borcu bugünkü kur üzerınden tl olarak 23 milyar eski para ile katirilyon
ama ne hikmetse tavan tavan gidiyor
Printable View
O açıdan bakarsak pgsus 1 tl olması lazım
dolar borcu bugünkü kur üzerınden tl olarak 23 milyar eski para ile katirilyon
ama ne hikmetse tavan tavan gidiyor
Dostlar küple almadım, bi kuple aldım yazmak istemiştim.[emoji4]
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olumlu bir şeyler gördüm ki aldım...aldığımı yazarım sattığım zaman yazmam. Zarar da edebilirim nasip. Sayin Zico yu da acemilik yıllarında Yalcin isimli ustadi arkadasi ile tuddf işlemlerinden hatırlıyorum bu piyasada güzel kazananlardan inş burada da kazanırız hep beraber
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kriz ortamında şirketimiz bu süreci yürütemeyeceği nedeniyle iflasını istiyor dese ne yapabiliriz geçmişte yüzlerce şirket battı yeni girecek arkadaşlar düşünerek yatırım yapmasında fayda var zaten maliyeti yukarıda olan benim gibiler çıkamıyor malesef hala ky saldırıyor ve bunlar ellerinde mal bırakmadı kağıt ky nin eline yıkıldı
Ytd
Ticaret Sicil Gazetedinden sorgulama yaptım.
Sermaye artışı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünden henüz tescili olmamış. Sunulan evraklar tescil olduktan sonra bedelsiz sermaye artışı olacak.
Virüs kaynaklı idari izin, uzaktan çalışma vb koşullar altında çalışıldığı için tescili biraz zaman almış olabilir.
Tahminim önümüzdeki hafta içinde tescil olursa bir kaç gün içinde bedelsiz verirler diye düşünüyorum.
TİCARET SİCİL GAZETESİNDEN SORGULAMAK İÇİN ALAĞIDAKİ BİLGİLERİN GİRİLMESİ GEREKİYOR.
İSTANBUL 601435 SİCİL NOLU CEO EVENT MEDYA ANONİM ŞİRKETİ
bedelsiz verse ne olur şirket ne yaptığı belli degil
Sayın başkan Recep tayyip erdoğan bey
2008 krizinde aynen şöyle demişti
krizler fırsattır
işte CEOEM için bu bir fırsat
nedeni açık parası var yeni bir iş kurmak istıyor
veya satın alma işte tamda 2008 krizini aratmayacak bir durumdayız
bu fırsatı bu ortamda değerlendirmezler ise ne zaman değerlendirecekler
ben umutluyum inş ilk fırsatta bir açıklama gelir diye beklenti içindeyim
malum borsada beklenti satın alınır ya nasip deyip bekleyeceğiz
Sayın ZICO,
Hepimiz bir beklenti içinde aldık. Benim hayalim İnşallah 20-25 lira fiyatları görür. Ben bu fiyatı görür müyüm, ömür yeter mi? Bilemiyorum.
Borsaya açılıp, tarihi zirve yapmış nice hisselerin yanında CEOEM sönük kalmış gibi görünüyor.
Halka arzını Metro yapmış olsaydı kim bilir fiyatı nerede olurdu diye kendimce düşünüyorum.
Ve yine,
Galip Ağanın şirkete ortak olması iyi olurdu diye Kendi kendime düşünüyorum. Keşke ortak olsaydı ve kim bilir hisse fiyatını nereye götürürdü.
Tahtada metro alışı göründü mü? Uçar giderdik. Kim bilir nerelere.
Hep bu şekilde hayal kurarak ömür geçiyor.
Keşke şu sıralar şirketten güzel haberler gelse ve yükselsek. Bir çok sektördeki hisseler üç haftadır sürekli tavanla uçtu gittiler ve eski yerine geldiler. Bizler ise burada çakıldık ve yarında düşer mi? Diye endişesini yaşıyorum.
Şirketin bedelsiz haberi sonrası 4 gün içinde toplam 2,2 milyon adet hisseyi 5 büyük fon şirketleri veya yatırımcısı tarafından piyasaya dağıtıldı. Alanlar benim gibi iseler halim perişan diye düşünüyorum. Elimden almak için kim bilir ne hikayeler sunarlar. Tam psikoloji içerisindeyim.
Şirketin güzel haberlerini umut ederek bekliyorum. Güzel haberler peşi sıra gelmediği sürece bu çıkan fonlar buraya tekrar uğrar mı? Diye kendi kendimle konuşuyorum.
Kimileri sabırla beklemeyi tercih ederler kimileri yeter deyip başka hisselere yönelirler.
Ben sabretmeyi tercih ettim fakat yine de nereye kadar sabrederim bilemiyorum.
Bu gidişle 4,80 TL fiyata kadar çekilir mi? Yoksa 5,50 TL fiyatta tutunur muyuz, yoksa önümüzdeki hafta bizim yükseliş haftası mı? Olur bilemiyorum. Ömür varsa yaşayıp göreceğiz.
Takastaki hisse miktarı 6.800.000 adet olup bu miktar % 125 sermaye artışı sonrasında 15.300.000 adete ulaşacak.
Selamlar,
Ben hep şunu idda etmişimdir beni tanıyan herkes bilir
bir hisseyi emeklilik fonu alıyorsa o hisseden uzak dur
ama aynı fon devrediyorsa hisseyi o hisseyi mutlaka al
gerçi burada fon göremedim keşke satanlar fonlar olsaydı
işte o gün idda ederdim kesin gidecek diye
İnşallah nakti cebe indirip biz bu işi yürütemiyoruz deyip geçmişteki birçok şirket gibi kapanıp gitmesin temennimiz bu çünkü örneği çok malum yaptığı işi bu sene yapması zor
Ytd
Şirket yetkilisi tlf 0.531.8819180 arayıp bilgi alabilirsiniz yatırımımız hala karda deyip geçiştiriyolar geri alım niye yapmıyorsunuz denince cevap yok malum bizde krizden oldukça fazla etkilendik evden çalışıyoruz diyorlar
Ytd
Arkadaşlar burada zararı çok veya maliyeti yüksek olan arasın sessiz kalmayın bu soyguna araştırılsın son 10 günlük işlemler ky ye yıktılar malı uyanın yok parası varmış yok yeni alanlara girecekmiş daha önce çok yaşandı bu oyunlar spk ve diğer kurumları arayarak araştırmalarını isteyelim vurgun büyük
Ytd
Borsaya girdiğim günüme lanet ediyorum. Beni borsaya yönlendirip sürükleyen kişi beni çok kötü kumarhaneye atmış.
Yazık, yazık; alın terimizle kazandığımız para ile borsa şirketlerine kaynak yaratmak şekliyle kendi ocağıma incir ağacı dikmişim.
Keşke borsa yerine paramı günlük likit vb fonlarda değerlendirmiş olsaydım. Çok kötü harcandım. Kim bilir yatırdığım parama ne zaman kavuşabilirim..
Her gün kaça düşerim diye endişe edip, geriye dönük araştırma yapıyor ve kendi kendime teselli veriyorum. Ama nafile olup, gerçekler ortada. Kapitalist sistem paramı hiç etmekte olduğunu borsada çok iyi görmüş oldum.
Birçok hisse düştüğü yere yakın yerlere iki hafta üst üste tavan çekerek geldiği halde biz sürekli düşüyoruz.
Vay be, %125 bedelsiz haberi peşine dört gün içinde 2,2 milyon adet hisse 5 fon şirketleri tarafından dağıtıldı.
Maliyetim zaten yukarıda olup, aldığım fiyata kim bilir hangi bahara gelir. Ömür olur mu? Görmek bilemiyorum.
Hayal içinde hayal kurarak hisseyi kafamda yukarı fiyata çekiyorum.
Sabaha kadar düşünüyorum, sonuç yine aynı şekilde hep hüsran ile karşılaşıyorum.
Gündüzleri gerçekle yüzleşiyorum.
Bu hafta başına kadar ceoem sayfasında in cin top oynuyordu şimdi o kadar uzman bilmiş yatırımcı dostu gibi görünen kişilerle dolmuş, madem hisseni vardı şimdiye kadar neredeydiniz şimdimi aklınıza geldi milleti uyandırmak yok eğer hisseni yoksa ne bok yemeye akıl veriyorsunuz. Ayrıca böyle sığ bir tahtada 2 mly lot gerçek satış olduğunda kaç taban giderdi, biri veriyor aşağıya alış yazıp gelene veriyor bence karşılıklı işlem yaptılar ama şu gerçek en güzel haftayı karektersiz ooçç ları sayesinde hem zarar hemde küfrederek geçirdik. Ben kendi adıma cimer ve spk ya geçen hafta yapılan işlemlerin incelenmesi için şikayette bulundum inş dikkate alıp incelerler. Birde artık iş yapmayacak diyenler var turizm sektörü tümden kapalı şirketlerin hepsi zararda fakat hisseleri tavan tavan gidiyor. Bu şirket onlardan daha mı kötü batık bir durumda ki böyle korku ekiyorsunuz. Üç kuruş kazanmak için milletin elindekini ucuza almak için değermi ölüm var ölüm para için hisse için daha doğrusu hiçbir şey için değmez. Bakın ölüm hepimizin kapısını çalıyor. Karakterinizi bu kadar ucuz şeylere satmayın lütfen
Ne yazsam boş en iyisimi siz sağ ben selamet
kalın sağlıcakla
bundan sonra sadece pasta ve takas atarım
Sayın nevzatsuskun,
Perişan haldeyiz!!! Sizden ricam Yorumlar mısınız lütfen.
17 Mart’ta Finans 927.258 adet hisseyi 4,86 TL ortalama fiyat ile aldı..
Yine bu tarihte satan kurum ise;
-Philips Capital : 617.541 adet hisseyi 4,86 TL den satmış.
-Alan : 172.132 adet hisseyi 4,86 TL den sattı.
-Alnus : 104.157 adet hisseyi 4,86 TL den sattı.
——————————————————————-
3 Nisan - 10 Nisan tarihlerinde yapılan yüklü miktardaki satışlar ise şunlardır : ( Net satıcı kimlikleri takas durumunda belli olacak)
-Finans: 717.764 adet hisseyi 5,77 TL den sattı.
-Ata : 442.350 adet hisseyi 5,99 TL den sattı.
-Alnus : 436.057 adet hisseyi 5,80 TL den sattı.
-Garanti: 253.678 adet hisseyi 5,86 TL den sattı.
-İş. : 164.068 adet hisseyi 5,76 TL den sattı.
-Alan : 138.862 adet hisseyi 5,68 TL den sattı.
Yukarıdaki satışlara ait alımlar ise yaklaşık 30 yakın dağınık kurum veya kişilere yapılmış görünüyor.
Ayrıca, İlgili kuruma yapılan şikayetler İnşallah hissenin düzelmesine vesile olur. Her gün karamsar içerisinde ruhen geziniyorum!!!
Teşekkür ederim.
Selamlar,
Statista verilerine göre, dünya çapındaki dijital reklam harcamaları 2020 sonunda 384 milyar dolara ulaşacak. Araştırmaya göre, 2021’de pazar hacminin 435 milyar dolara çıkması öngörülüyor.
ceoem dijital reklama yönelse diyorum.
Onlar hisse alıp satıp para kazanıyorlar yatırım yapmaya gerek var mı burda bizler varken
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
Bu hafta ellerindeki son lotlarıda satıp kağıdı tamamen ky nin kucağın bırakırlar nasılsa bedelsiz sevdalısı çok ky var bizlerde uzunca bir süre taşırız inşallah daha kötü haberler duymayız
Ytd
satsınlar bakalım bende toplamaya ufak ufak basladım
KAGIDI telegram da Harun bayram denen şahıs ve yancıları topluyor alttan sonra %5yapmış hisseyi millete pazarlıyorlar hadi yürü yürü bu ne ya ayıptır günahtır daha gecen günki trgyo kaldı millette nereye yürü pazarlama yapmayın ah almayın
Yürü yürü ciz ver gazı kagıt kalkmıyor boyuna alan alttan satıyor yazık be kardeşim
yatfınasman 200 bn artı idi hepsini geri verdi
yat tekrardan artı 150 bn yaptı
tavana kadar toplam 250 bn ad satıcı var
en yuksek 6,22 gördü
Maşallah maşallah tescil işlemleri hallolursa bu hafta bölünür inş...bol kazançlar
6,10 daki 900 bın adeti silmediler
yatırım yazmıştı yanılmıyorsam
sonradan aldıklarının 100 bın adetını gerı verdı yatırım
Telegramda yazan harun bayram nickli bir grup var tahtada dikkat edin günlükçü bunlar
Ytd
https://i.hizliresim.com/k7aQ7m.jpg
https://i.hizliresim.com/6hVi9W.jpg
https://i.hizliresim.com/oJbREU.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/8qjapN.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.