http://fs5.directupload.net/images/170306/bawwiztz.jpg
Printable View
Vakıf yatırım ortaklıgı takası da paylasabılırmısınız
metro 600 bin lot daha mal almış...bu iyi..aceba bu metro yatırımdaki mal sahibi galip öztürk mü? iş yatırımdaki kaptırdığı veya devrettiği malları yerine koymaya çalışmış. sanki cuma mal devri yaptılar gibi
cefaks'a forumda her daim her an paylaşımları için sonsuz teşekkürler
Kap ta haber var metro aldık diyor.acep neden.sattik bedavaya malı valla.
Sent from my MI MAX using hisse.net mobile app
Ne. Haberi yaf ben göremedim
metro cuma ve dün alımlarla 6 milyon lot kasaya koymuş neden acaba bu kağıtta mı operasyon yapcakklar
ılgınc hareketler olacaga benzer.
..bir haber bir olay bir bedelsiz durumları olurmu.
joın paylaşabilecek varsa bi zahmet izleyelim
03.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 1,72-2,01 TL fiyat aralığında 5.131.782 adet alış işlemi ve 2,01 TL fiyattan 479.377 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 03.03.2017 tarihi itibariyle % 5,35 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
06.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 2,36-2,40 TL fiyat aralığında 847.595 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 06.03.2017 tarihi itibariyle % 6,32 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Saygılarımızla.
bu alınanların sahibi metro yatırım direk kendi adına alıyor yani galip öztürk alıyor.
Galip öztürk galip bey den allah razı olsun kurtardı beni. 5 ay önce 2650 den yakalanmıştım. bir delikanlı çıktı kan emicilerin elinden kurtardı beni sonsuz tşk :)
galip bey de ekmek yemeyecegi hisseye yanaşmaz. genelde kendi hisseleri ile ilgilenir ama burda ne gibi bir operasyon düşünüyor ???
burdan sayın mohikan ustada selam ve sevgilerimi iletirim.
2.750 kırarmı bugün ? tavan yaparmı yine
tavan yapmasına gerek yok. boyle guzel
bu kağıda güven olmaz her an pat diye %20 dip taban görebilir. o yüzden endişeliyim biraz artarsa kaçarım ben. böyle neresi güzel :) sizin kağıdınız varmı ? yoksa cesaret edip alamadınız uzaktan mı izliyorsunuz
hisse ile ilgilenmesem niya yazayım. 150 den beri bircok kez alıp sattım..su anda da hisse taşıyorum.
gaip beye söyleyin metroya el atsın :))
2860 da sattım kurtuldum :) 4-5 ay bekledim belkide 4-5 sene bekleyecektim ama şans yüzümüze güldü diğer arkadaşlara bol kazançlar. aman dikkatli olun güzel ekmek yediriyor ama güzelde batırıyor adamı :)
hayırlı olsun kardeş kar cebe yakışır
sağol palmet kardeşim. böyle dalavere olan atak yapan kağıtları iyi biliyor gibisin buradan bizimle paylaşırsan zaman içinde sevinirim. vakfn yarınki hareketine bakmak lazım metrodaki operasyon bittiğinde onuda takip etmek lazım orta vadede. garfa da iyi ekmek yediriyordu ama 2 altına düşmesini beklemek lazım zoren bitti zaten. bjk tspor kaçtı zaten. önerileri paylaşalım lütfen tşkler tekrar. 10.000 tl para ile vakfn de 5 ay önce 1.000 tl kar etmiştim şimdide 845 TL kar vakfn. acemi biri için iyi gibi :)
vakfn tavanı gördü 2.880 benim hissiyatım yarın düşüş ile açabilir. kapanışta elinizde kağıt ile beklemek riskli dikkatli olmak lazım.
Tavanda 432 bin kaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek 881
yarına dikkat
arkadaşlar, bu hisse bir haber,beklenti yada teknik olarak mı bu fiyatlara geldi.cevap yazacak arkadaşa çok çok teşekkür ederim.
Metro yatırım almaya devam ediyor bakalım nereye kadar çıkaracaklar hisseyi
Kemiksiz 2milyon lot almışlar yine
Sermaye artırımı, bedelsiz potansiyeli olarak ifade edildi ancak net bir bilgim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi