Vakıf'a borç para verirken bunu da dikkate alıp 25 baz puan üstü almadan borç vermemek çözüm olur mu?
Sözleşmelerinizi okuyun buna cevaz veren bir madde var ise birşey söylenemez, ama yoksa TBB Hakem heyetine, olmadığı taktirde Tüketici hakem heyetine başvurulabilir.
https://www.tbb.org.tr/tr/finansal-t...em-heyeti/2469
BBDK yolu da açık.
https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/Home/Bildirim
Diğerleri de örnek almasa bari
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KY elindeki dolarlari kusturmadan dolar gitmes...
Syg,
Arkadaslardan sekerbankta hesabi olan varmi?
bir sey soracaktim varsa lutfen cevap versin.
internetden usd vadeli acarken 32 gun 2.5 websitede yazdigin gosterirmi acaba?
Senelik 7000 dolar kira için mülk ederi ne kadar makuldür
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ondan ettigi kari bize tezgah alti oran diye veriyorlar iste...eskiden insanlar yillarca her ay bankaya gidip isletiyordu. Ne veriyorlar piyasa nedir kimse bilmiyordu.
Taaaa ki internet yayginlasana kadar...
Hersey oyle ki...
Ev satacaksiniz emlakcinin elinde oyuncak oluyordunuz. Emlakci 500k lik evi size 100k deyip dostuna satabiliyordu. Hatta caktirmadan kendi aliyordu...
Simdi ise canim koylumun insani bile sahibinden e girip piyasayi ogrenip ona gore deger biciyor...
Araba da oyle...bir arabayi ankaradan 50k ya alirken ornek veriyorum bursadan aynisini hatta daha temizini 30 k ya alabiliyordunuz...
Hatirlarsiniz herhalde arabalarin piyasa fiyati icin dergi cikmaya baslamisti. Tum arabalar model bazli eder fiyati yaziyordu...
Konut muhabbetine orancılar kızacak gene başlığı boşa işgal ediyorsunuz diye:)
Bu şaka değil, hatta yeni birşey değil. 1 gun once randevu almazsaniz komisyonla bile vermiyorlar. 1 gun iyi ihtimal.. 3 yıl önce halk bankasinda %0,1 ayni tarife vardı. 2 3 şubeye sordum hepsi alıyordu.. sonra kendi musteri temsilcimi uzakta olsa da risk almamak için aradım.. masraf da sormadım parayi cekiyim de nolursa olsun diye.. islem yaptım masraf almamış..para çekmek ve onu cantada taşımak zor is..tapu vs durumlarında yaygin..orda da çakallar av bekliyor..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek meblâğlarda geçerli. Yeni birsey değil, insan bir çanta para çekince anliyor. Bddk ilgilenmez bence..
Nakit lazımdı tapu işleri vardı da. O durumda Eft ayri bir risk :) bir de tapu harcıni az ödeyip de sisteme yakalanmak istemedim..