Böyle dedikodu olurum havaalani kapatmak kolaymi
Printable View
Böyle dedikodu olurum havaalani kapatmak kolaymi
bunun speği hep beni öpüyor ****** yaaaa sadece bir sefer sağam yumruk vurdum sonra her geldiğimde tokatı yiyip kaçıyorum
ben kaçar 7.18 bekler
bizimkiler bilançonun tiyosunu aldılar sanırım buna göre bilançonun zarar gelecegi anlaşılıyor
bu kadar düştügüne göre bilanço yüklü miktarda zarar geleceği anlaşıyor
bugunde yukarı gıtmeye ısteklı gıbı ama cok nazlı alıcı yok tahtada
Düşük neden dustu
bunun bilançosu ne zaman açıklanıyordu? Kar açıklama gibi bir gaflette bulunurlar mı yoksa patates motiflerine devam mı?
Dijital dönüşüm mimarı Netaş, bölgenin lider teknoloji markalarından olma hedefiyle yakın coğrafyalardaki yapılanmasını sürdürüyor. Bu kapsamda 1990’lı yıllarda telekomünikasyon altyapısını modernleştirdiği Azerbaycan’da ofis açan Netaş, bu sayede dijital dönüşüm süreci yaşayan Azerbaycan’daki rolünü artırmayı hedefliyor. Netaş Azerbaycan’da, özellikle bulut, siber güvenlik ve veri iletişimi teknolojilerine ağırlık verecek.
Netaş, yurtdışına hizmet ihracını artırmak amacıyla geçen Mayıs ayında da Cezayir’de bir şirket kurmuştu.
Bulut, siber güvenlik ve veri iletişimi teknolojilerine odaklanacağız
Netaş Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Genel Müdürü Serdar Urçar, “Netaş olarak, yaklaşık 30 ülkenin dijital dönüşüm sürecinde etkin görev alıyoruz. Potansiyel gördüğümüz pazarlarda da varlığımızı artırarak büyümemize devam edeceğiz. Mayıs ayında Cezayir’de bir şirket kurmuştuk. Şimdi de Azerbaycan’da bir ofis açtık. Aslında bu pazarlarda yıllardır hizmet veriyoruz, ancak bölgedeki liderlik hedefimize paralel varlığımızı daha da artırmak için ofislerimizi açtık. Bilgi ve iletişim teknolojileri, Azerbaycan’da petrol ve gaz sektöründen sonra en fazla yabancı yatırım alan ve ekonomide çeşitliliği artırmak amacıyla da devletin odaklandığı dört sektörden biri. Azerbaycan’ın modern iletişim altyapısını 1990’larda kurmuş bir şirket olarak ülkeyi yakından tanıyoruz. Bulut, siber güvenlik ve veri iletişimi teknolojilerine odaklanarak ülkede büyümeyi hedefliyoruz. Akıllı Enerji Ailesi Neos, Nova, akıllı etkinlik yönetim platformu Eventizer gibi özellikle kendi ArGe’mizden çıkan ürünlere öncelik vereceğiz. Ayrıca Türkiye’nin çok değerli startupları ile bazı çözümler yaratarak, ekosistemin gelişmesine de destek olacağız” diye konuştu.
Sayın mccloy bu yazı ne zamanin
Ayni kişininin 11 temmuz tarihli twitti. Bundan bahsetmiyor.
Serdar Urçar
@serdar_urcar
·
11 Tem
Alma Ata’da sabah kahvesi.
@netasofficial
’ın #Bilişim #Akıncıları olarak en güçlü odaklandığımız pazarlardan bir tanesi Kazakistan. İlk önemli projeler kazanıldı, sırada başkaları da var
Sn.Doctorre dalga geçmek ne haddime.Hele ki 14.5x den alıp 8 küsurdan satmış biri olarak dalgayı ancak kendimle geçerim.Geçenlerde yine alım yaptım bu mübarek ben ne zaman alsam gözü aşağı dikiyor.Kafayı takmış afedersiniz donumuza bile göz dikti sanırım.Gülmekteki kastım her bilanço döneminde hep aynı manzara oluyor ya.Dejavu gibi yine aynı şeyleri mi yaşayacağız kastındaydı.Umarım öngörünüz gerçekleşir kar açıklar.
Kamuoyu ile paylaşılmayan işler, ortaklıklar, bilanço beklentileri ile netaş'ta yerimizi tekrar aldık.
önceki zararımı şimdi ödemesini umuyorum.
Kasasında 400 milyon TL nakiti vardı 1. çeyrek sonu. Hissenin, ZTE’nin alış fiyatına gelmesi en azından hedefim.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=NETAS Mali Tablolar kısmında 396,6 milyon TL nakit ve benzerleri diyor.
ÖZKAYNAKLAR
Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar 854.098.833 813.664.938
Ödenmiş Sermaye 19 64.864.800 64.864.800
Sermaye Düzeltme Farkları 41.612.160 41.612.160
Kar veya Zararda Yeniden Sınıflandırılacak
Birikmiş Diğer Kapsamlı Gelirler veya Giderler 34.227.879 28.564.108
Yabancı Para Çevrim Farkı 34.227.879 28.564.108
Kar veya Zararda Yeniden Sınıflandırılmayacak
Birikmiş Diğer Kapsamlı Gelirler veya Giderler 519.503.319 487.612.954
Tanımlanmış Fayda Planları Yeniden Ölçüm Kayıpları (7.862.007) (7.862.007)
Yabancı Para Çevrim Farkı 527.365.326 495.474.961
Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler 34.897.360 34.897.360
Geçmiş Yıllar Karları 184.406.608 175.927.647
Net Dönem (Zararı) (25.413.293) (19.814.091)
TOPLAM KAYNAKLAR 2.266.104.090 1.861.439.117
Bilançoda geçmiş yil karlarına bakiyorum.
Trump yönetiminin aldığı ve 13 Ağustos'ta yürürlüğe girecek karar ile Savunma Bakanlığı, Genel Hizmetler İdaresi, NASA'nin aralarında olduğu federal kurumlar, Huawei, ZTE, Hytera Communications, Hangzou Hikvision ve Dahau Technology'den telekomunikasyon ekipmanı almayacak.
Gecmis olsun.netasa kizarmak icin bahane cikti.
Zte artıda ama netaş etkilenir nedense
tekrar merhaba
konsalide olmayan bilanço için yarın son gün
alcatel 39 küsür zarar açıklamış