Bence buralarda dinlenmeye devam. 2-3 gün daha tutunsun ne isterim ki. Gedik bş ara tahtada yoktu 55 e değdiren gedik oldu. Som pasta ne oldu gedik capital almaya devammı acaba
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence buralarda dinlenmeye devam. 2-3 gün daha tutunsun ne isterim ki. Gedik bş ara tahtada yoktu 55 e değdiren gedik oldu. Som pasta ne oldu gedik capital almaya devammı acaba
Geçen 7.90 süren grupmusun patronunuz düşecek mi dedi de dinlenecek hisse giderse de elinizde mal olmayacak demesin ...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun 400 bin lira para girişi ile 37. Sıra olmuş.
Birileri ısrarla 46-47 de tutmaya calısıyor. Tekniğin bozulmaması için :) :)
Kır artık 60FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu yatay bekleyenler
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji2937][emoji2937]FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.15 dinlenme yerim simdilik çekildim kenara
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcıları gören var mı
8.95 ile erken ayrıldım. Rsi 90 larda idi ama. İş, global alışta ve akbank ile halk satışta
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Fırsat verecek tir alım için. Dinlensin az. 9 üzerinde iyi hacım olduFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji122]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İbrahim besninin köyünden misin Keysun bilir misin?
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Alan satan atabilecek var mı
yine devre mi kesmiş bu
Kardeşim tşklr eline sağlıkFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deli gibi alıyolar ytd
Güzel bir kapanış oldu.yatirimida alıcı da ilk 5 de görmüş oldum😊
https://resmim.net/f/GCkeBZ.png
KAPANIS
KAPANIŞ NATEN:Son Fiyat: 9,58Son Hacim: 110.882.800Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.Kısa vadeli görünüm pozitif.Orta vadeli görünüm pozitif.İlk 3 Alıcı: IS Yat:181.619 Yatırım Finansman:72.939 Global:53.980 . İlk 3 Satıcı: Halk:-123.613 AK:-99.713 Deniz:-41.906
Genel tablo ne oldu acabaFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 3 ayrı hesaptan 9.05-9.20 arasında 120.000 lot mal verdik. Biz malı yıkınca yukarı taşımak zorunda kaldılar. Düşse geri alacaktım. Şimdi düşer mi bilmem. Düşerse alır mıyım onu da bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu neyin kafası. Anlayan var mıFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakikaten anlama özürlüsünüz. Bizden bu kadar malı karşıladılar. Bu şu demek düzeltme yapmadan gidecek. Düzeltme yaparsa sıkıntı. Alım fırsatı vermemesi lazım tekrar. Bu anlamda yazdım. Sattığımız lotların çok küçük kısmı benim. Çoğunluğu arkadaşların. ego için yazdığımı düşünenler tekrar düşünmeliler. Borsada her bilgiyi değerlendirmek yerine eleştiri yapmak için fırsat kolluyorsunuz.
Tahtada kim var görebilen varmı alıcı satıcı
Yürü be kim tutar seni.
Tşk ara ara paylaşabilirsen kardeşim [emoji106][emoji106][emoji2937]FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans kapanmadan 10 tl üzerine kendini atacak sanki.
Bu son hareket bir öncekine çok benziyor agresif cikisli yeşil mumlar aynı.eger bugün 70 civarı kapatirsa grafige bakarak benim tahminim 50-95 arası yatayda bilançoyu bekleyip ona gore yön belirler diye tahmin ediyorum.
https://resmim.net/f/SHyTUJ.png
KAPANIS
Gedik bitiremedi elindekileri. Yeni oyuncuların gelmesi lazım. Benim için 9.40 ustu sıkıntı yok. Bilanco yu cok merak ediyorum gerçekten.... 3-4 gün tutunmayı guzel olur. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25.000.000 Ödenmiş sermaye 25.000.000 Esas faaliyet karı 06/2019...
09/2019 finansallarını çoooooook merak ediyorum.
Tıp Moduna Giriyoruz Beyler Beklemede Kalın
YTD